Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej.
Mnie dziś też brzuch boli jak na okres
Iwonka u nas przy przyjęciu do szpitala daja ppjemnik na mocz i do badania, a nikt zapewne na czczo nie jest i to nie jest jego pierwszy mocz w tym dniu :p więc spokojnie bym zaniosla nawet o 15 :p
U nas piękne słoneczko, a ruszyć mi się tylka nie chce z łóżka ehh
Miłego dnia! -
Anastazjaaa wrote:Opowiem Wam co mnie wczoraj spotkało.
Zawiozlam wczoraj małego na kurs plywania, siostra poszła z nim do przebieralni a ja zasiadlam na poczekalni na krzesełku. Siedzę, siedzę a tu spod krzesła woda leci.... Strach i stres, ale nic nie czuje.... Macam się po psioszce sucho.... Jedna myśl, ufff to nie moje rozglądam się a z tyłu baba podlewa kwiata i przelalo jej się.... Ale strachu się najadlam co nie miarą, odejście wód w miejscu publicznym to moja zmoraAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ja dzis mam Wizyte,wydaje mi sie,ze moja Zosia strasznie urosla...mam takie uczucie,ze moje dziecie sie tam gniecie,ze juz nie ma miejsca czuje jabz kazdej strony i takie wrazenie mam,ze moja skura nie jest wstanie sie juz wiecej naciagnac :)ile sie czeka na gbs? Dlugo? Dzis zrobie,odbiore wynik i moge rodzic,mam juz dosccykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja dzisiaj w laboratorium się przemoglam i poprosiłam w rejestracji abym mogła bez kolejki bo ludzi multum ś ja wczoraj się naczekalam i to ze zepsuli moje siku i muszę donieść kolejne to ich wina i nie będę znowu czekała e kolejce a co ... idę się położyć bo za 1,5 h córcia wraca ze szkoły...
panda80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co kupilyscie dla dzidzia na wyjscie ze szpitala? Jakis kombinezonik??
Wczoraj widzialam w tesco z FF takie kurteczki. I kurde nie wiem
Zastanawialam sie nad: body- spioszki lub kaftanik i spodenki, skarpetki, czapeczka, kocyk i rozek...
Maz bedzie mogl podjechac pod same drzwi szpitala a potem wysiadamy w garazu...
A jak Wy to zaplanowalyscie?? -
jamniczakuchnia wrote:Odespałam teraz trochę Mój mąż dojeżdża 30km do pracy, w razie rozpoczęcia się akcji czekam na niego, z nikim innym nie jadę. Do szpitala mamy 40km :p
Ja dzisiaj po wizycie się melduję - okazuje się że Małej się spieszy z wyjściem i w zasadzie może się urodzić lada moment, waży 3,15 kg. Jakoś dopiero dzisiaj do mnie doszło jak to już blisko...agulas, _Saszka_, ania0141, jamniczakuchnia, Dobson, panda80, dichlieb, mania, Karolina_Ina lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Ja dzis mam Wizyte,wydaje mi sie,ze moja Zosia strasznie urosla...mam takie uczucie,ze moje dziecie sie tam gniecie,ze juz nie ma miejsca czuje jabz kazdej strony i takie wrazenie mam,ze moja skura nie jest wstanie sie juz wiecej naciagnac :)ile sie czeka na gbs? Dlugo? Dzis zrobie,odbiore wynik i moge rodzic,mam juz dosc
-
agulas wrote:Dziewczyny co kupilyscie dla dzidzia na wyjscie ze szpitala? Jakis kombinezonik??
Wczoraj widzialam w tesco z FF takie kurteczki. I kurde nie wiem
Zastanawialam sie nad: body- spioszki lub kaftanik i spodenki, skarpetki, czapeczka, kocyk i rozek...
Maz bedzie mogl podjechac pod same drzwi szpitala a potem wysiadamy w garazu...
A jak Wy to zaplanowalyscie??agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja właśnie odebrałam swoje wyniki,mocz,morfologia i hbs i wszystko ok
oczywiście po drodze zaszalałam i zaszłam po rurki z bitą śmietaną -pychotka normalnie:)i humorek odrazu innyjamniczakuchnia, panda80, Lanusia93, Dobson, Larisa, mania, Endzis, _Saszka_, Rotenkopf lubią tę wiadomość
ania0141 -
nick nieaktualnyania0141 wrote:a ja właśnie odebrałam swoje wyniki,mocz,morfologia i hbs i wszystko ok
oczywiście po drodze zaszalałam i zaszłam po rurki z bitą śmietaną -pychotka normalnie:)i humorek odrazu inny
O jaaaaaaa, pamiętam jak we wrześniu byliśmy w górach i wieczorem zachciało mi się rurek z bitą śmietaną! I w żadnej cukierni nie było, dopiero gdzieś na zadupiu znaleźliśmy -
Dobry!
Ale dziś dużo wizytujących! Czekamy na newsy, ile mają te szyjki i wagi klopsików
Anastazjaa, koniecznie pokaż wózek To jest chyba jeden z fajniejszych zakupów, wybieranie to mega radocha...
A my wczoraj w końcu przykleiliśmy tę nieszczęsną naklejkę na ścianę i muszę przyznać, że wygląda bardzo ładnie
Jeszcze powiesić cotton balls'y i literki z imieniem i moje poczucie matczynej estetyki zostanie zaspokojone
Ale dziś piękny dzień...panda80, Anastazjaaa, Lanusia93, czarna_owca, wiecznie, dichlieb, ania0141, Larisa, paprotka30, mania, Andzia87, Endzis, jamniczakuchnia, _Saszka_, Rotenkopf lubią tę wiadomość