X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Mnie dziś też brzuch boli jak na okres :/

Iwonka u nas przy przyjęciu do szpitala daja ppjemnik na mocz i do badania, a nikt zapewne na czczo nie jest i to nie jest jego pierwszy mocz w tym dniu :p więc spokojnie bym zaniosla nawet o 15 :p

U nas piękne słoneczko, a ruszyć mi się tylka nie chce z łóżka ehh :)

Miłego dnia!

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Opowiem Wam co mnie wczoraj spotkało.

Zawiozlam wczoraj małego na kurs plywania, siostra poszła z nim do przebieralni a ja zasiadlam na poczekalni na krzesełku. Siedzę, siedzę a tu spod krzesła woda leci.... Strach i stres, ale nic nie czuje.... Macam się po psioszce sucho.... Jedna myśl, ufff to nie moje ;) rozglądam się a z tyłu baba podlewa kwiata i przelalo jej się.... Ale strachu się najadlam co nie miarą, odejście wód w miejscu publicznym to moja zmora ;)
    HAHAHAH :) tak sie z tego usmialam ze az mnie skurcz zlapal :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Dziś idę kupić wózek ależ ekscytacja :)

Straciatellaa, Endzis, Ameiva, ania0141, agulas, _Saszka_, paprotka30, Dobson, Lanusia93, wiecznie, Larisa, Rotenkopf lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mam Wizyte,wydaje mi sie,ze moja Zosia strasznie urosla...mam takie uczucie,ze moje dziecie sie tam gniecie,ze juz nie ma miejsca czuje jabz kazdej strony i takie wrazenie mam,ze moja skura nie jest wstanie sie juz wiecej naciagnac :)ile sie czeka na gbs? Dlugo? Dzis zrobie,odbiore wynik i moge rodzic,mam juz dosc ;)

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj w laboratorium się przemoglam i poprosiłam w rejestracji abym mogła bez kolejki bo ludzi multum ś ja wczoraj się naczekalam i to ze zepsuli moje siku i muszę donieść kolejne to ich wina i nie będę znowu czekała e kolejce a co ;) ... idę się położyć bo za 1,5 h córcia wraca ze szkoły...

panda80 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzis po poludniu usg :) tez jestem ciekawa ile ta moja ksiezniczka wazy :) a jutro wizyta u gina :)

agulas, _Saszka_, ania0141, Dobson, panda80, Lanusia93, Larisa lubią tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odespałam teraz trochę :) Mój mąż dojeżdża 30km do pracy, w razie rozpoczęcia się akcji czekam na niego, z nikim innym nie jadę. Do szpitala mamy 40km :p

• agulas Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co kupilyscie dla dzidzia na wyjscie ze szpitala? Jakis kombinezonik??
    Wczoraj widzialam w tesco z FF takie kurteczki. I kurde nie wiem :/
    Zastanawialam sie nad: body- spioszki lub kaftanik i spodenki, skarpetki, czapeczka, kocyk i rozek...
    Maz bedzie mogl podjechac pod same drzwi szpitala a potem wysiadamy w garazu...
    A jak Wy to zaplanowalyscie??

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Andzia87 Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Odespałam teraz trochę :) Mój mąż dojeżdża 30km do pracy, w razie rozpoczęcia się akcji czekam na niego, z nikim innym nie jadę. Do szpitala mamy 40km :p
    Mamy bardzo podobnie, do szpitala 30 km. Tyle samo dojazd męża z pracy do domu. Zacisnę nogi i będę czekała na jego przyjazd :D
    Ja dzisiaj po wizycie się melduję - okazuje się że Małej się spieszy z wyjściem i w zasadzie może się urodzić lada moment, waży 3,15 kg. Jakoś dopiero dzisiaj do mnie doszło jak to już blisko...

agulas, _Saszka_, ania0141, jamniczakuchnia, Dobson, panda80, dichlieb, mania, Karolina_Ina lubią tę wiadomość

km5scwa1hx65oe99.png
    relggu1r0laeq3qv.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Ja dzis mam Wizyte,wydaje mi sie,ze moja Zosia strasznie urosla...mam takie uczucie,ze moje dziecie sie tam gniecie,ze juz nie ma miejsca czuje jabz kazdej strony i takie wrazenie mam,ze moja skura nie jest wstanie sie juz wiecej naciagnac :)ile sie czeka na gbs? Dlugo? Dzis zrobie,odbiore wynik i moge rodzic,mam juz dosc ;)
    Trzymam kciuki, ja wizytuje się jutro

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Dziewczyny co kupilyscie dla dzidzia na wyjscie ze szpitala? Jakis kombinezonik??
    Wczoraj widzialam w tesco z FF takie kurteczki. I kurde nie wiem :/
    Zastanawialam sie nad: body- spioszki lub kaftanik i spodenki, skarpetki, czapeczka, kocyk i rozek...
    Maz bedzie mogl podjechac pod same drzwi szpitala a potem wysiadamy w garazu...
    A jak Wy to zaplanowalyscie??
    Ja mam przygotowane body ma ramkach, na to pajac cienki, pajac polarowy, czapeczka, kombinezon taki z dluzszymi włoskami z kapturem no i jakoś kocyk. Zależy od temperatury. Jak będzie cieplej to będę rezygnować z warstw :p

agulas lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle 39 tydzień zaczynam :D

agulas, Dobson, ania0141, panda80, Lanusia93, Straciatellaa, Anastazjaaa, wiecznie, dichlieb, Justyna Es, Larisa, mania, Mynia, Andzia87, _Saszka_, Rotenkopf lubią tę wiadomość

• paprotka30 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to bede czekac na wizytowe wiadomosci o dzieciaczkach :)

ja czekam ale na kuriera i cos sie nie spieszy do mnie, a w oknach firanek nie mam i kazdy nas widzi wieczorem hihi

Anastazja pochwalisz sie wozkiem? :P

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie odebrałam swoje wyniki,mocz,morfologia i hbs i wszystko ok
    oczywiście po drodze zaszalałam i zaszłam po rurki z bitą śmietaną -pychotka normalnie:)i humorek odrazu inny

jamniczakuchnia, panda80, Lanusia93, Dobson, Larisa, mania, Endzis, _Saszka_, Rotenkopf lubią tę wiadomość

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    a ja właśnie odebrałam swoje wyniki,mocz,morfologia i hbs i wszystko ok
    oczywiście po drodze zaszalałam i zaszłam po rurki z bitą śmietaną -pychotka normalnie:)i humorek odrazu inny

O jaaaaaaa, pamiętam jak we wrześniu byliśmy w górach i wieczorem zachciało mi się rurek z bitą śmietaną! I w żadnej cukierni nie było, dopiero gdzieś na zadupiu znaleźliśmy :D

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wyjście biorę body z długim , do tego rajstopki i na to pajac polarkowy ;) przykrywamy kocykiem i juz :)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamierzam założyć body, pajacyk cienki, pajacyk polarowy, skarpetki, czapeczka, kocyk, i mam taki ciepły ochraniacz na fotelik samochodowy z misiem od środka... jak będzie ciepło to może z czegoś zrezygnuję...

zem39vvjscbr7v2w.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to już wiem co sobie kupie na spacerku Wieki nie jadlam rurek ze smietana!

ania0141 lubi tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! :D

Ale dziś dużo wizytujących! Czekamy na newsy, ile mają te szyjki i wagi klopsików :D
    Anastazjaa, koniecznie pokaż wózek :) To jest chyba jeden z fajniejszych zakupów, wybieranie to mega radocha...

A my wczoraj w końcu przykleiliśmy tę nieszczęsną naklejkę na ścianę i muszę przyznać, że wygląda bardzo ładnie
    aeqe7n.jpg
    Jeszcze powiesić cotton balls'y i literki z imieniem i moje poczucie matczynej estetyki zostanie zaspokojone :P

Ale dziś piękny dzień... <3

panda80, Anastazjaaa, Lanusia93, czarna_owca, wiecznie, dichlieb, ania0141, Larisa, paprotka30, mania, Andzia87, Endzis, jamniczakuchnia, _Saszka_, Rotenkopf lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:

Anastazja pochwalisz sie wozkiem? :P
    Jasne ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1057 1058 1059 1060 1061 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ