SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • mania Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna_owca wrote:
    mania pastelowo, slodko :) i widze w kaciku czeka x-lander :) szary wyglada w rzeczywistosci ladniej niz na zdjeciu
    tak ten szary jest na żywo zdecydowanie ładniejszy a jak patrzyłam w sklepie internetowym to nawet na niego uwagi nie zwróciłam :) ale i tak jest taki stonowany a własnie na takim nam zależało piękne są te wszystkie kolorowe ale ja jednak wolę takie spokojne kolory a poza tym jak drugi będzie synio to też będzie mógł nim jeździć :P

Karolina_Ina lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:

Pakuje dziś torbę...Choć miałam kupić nową i dopiero spakować...

Kawuszka no to ładnie, zaciskaj nogi niech maluch jeszcze troszkę w brzuszku posiedzi

Oj żebyś wiedziała, że zaciskam i torbę też muszę spakować, bo ciągle mam wszystko w szufladzie, ale jednak nie w torbie :)

mania lubi tę wiadomość

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania masz racje, praktyczne podejscie ;) a zawsze mozna ozywic kolorowymi tekstyliami, kocyk itp w zaleznosci kto nim bedzie podrozowal :)
    ja musze dzis zamowic wozek i na 99% jestem zdecydowana na czarno-morski. Kocyk do wozka mial byc turkusowo szary ale chyba musze zmienic koncepcje bo za duzo tego zielonego ;) i znow mam dylemat kolorystyczny :p a w tej ciazy tak ciezko sie na cos zdecydowac ;)

mania, wiecznie lubią tę wiadomość

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekonałyście mnie, żeby się pochwalić kącikiem Poli. Wszystko jeszcze nie w pełni dopięte, bo cotton ballsy nadal w lesie- nie, nie będą leżeć na przewijaku :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3d93969f654.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a92ad3da8f4a.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/249f3e0938d2.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3b467f3011b.jpg

Lanusia93, paprotka30, ania0141, Karolina_Ina, Ameiva, Endzis, jamniczakuchnia, Dobson, _Saszka_, mania, Larisa, czarna_owca, agulas, Kajka, Olina, wiecznie, Rotenkopf lubią tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Malinkowe oczekiwanie Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Kwietnióweczki się rozpakowywują, cudownie!

Gratuluję tym, które już tulą swoje maluchy i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie tym, które jeszcze czekają na ten ważny dzień.

Myślę o Was ciepło.

A ja wracam do walki o swoje szczęście - trzymajcie kciuki :)

ania0141, Ameiva, panda80, Endzis, mappi, fabdorota, Iwonkaaa, jamniczakuchnia, Dobson, _Saszka_, katka/85, MagSz, Kawuszka, *KasiaS*, mania, kredeczka91, Larisa, ilonia1984, Mynia, Anastazjaaa, czarna_owca, agulas, wiecznie, Rotenkopf, Olina, fabiola, malika89, Lanusia93 lubią tę wiadomość

6344ea07d0.png
    Starania o dziecko od 2011 roku.
    Nasze aniołki:
    30.III.2011 [*]
    4.XII.2013 [*]
    17.IX.2015 [*]
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinkowe oczekiwanie wrote:
    Cześć dziewczyny!

Gratuluję tym, które już tulą swoje maluchy i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie tym, które jeszcze czekają na ten ważny dzień.

Myślę o Was ciepło.

trzymamy kciuki i życzymy powodzenia

Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FABDOROTA ładny pokoik i znowu biel górą!a ta chmurka POLA jest poprostu zajebiaszcza!!!

ania0141
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinkowe oczekiwanie wrote:
    Cześć dziewczyny!

Myślę o Was ciepło.

Chyba przyciagnelam Cie myslami :) dzis szukalam czegos na pierwszej stronie i zastanmawialam sie co u Ciebie slychac. Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala zbyt dlugo czekac i juz niedlugo bedziesz tulic swoje malenstwo :)Owocnych staran !!!

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    tak ten szary jest na żywo zdecydowanie ładniejszy a jak patrzyłam w sklepie internetowym to nawet na niego uwagi nie zwróciłam :) ale i tak jest taki stonowany a własnie na takim nam zależało piękne są te wszystkie kolorowe ale ja jednak wolę takie spokojne kolory a poza tym jak drugi będzie synio to też będzie mógł nim jeździć :P

A ten szary najszybciej się sprzedaje ;) ostatnio miałam go zamówić, ale w sklepie w którym chciałam to zrobić nie ma tego koloru. Więc jednak czekam, może w kwietniu będzie :) zresztą to samo mam z fotelikiem, bo też wybrałam szary i od końca lutego nie mogą mi go sprowadzić bo ciągle mają jakieś problemy logistyczne. Widać wszyscy pomyśleli tak jak my, że szary przyda się przy kolejnym dziecku niezależnie od płci :) bo ja liczę, że druga będzie córeczka :)

mania lubi tę wiadomość

• triste Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nowiny :)
    Funky09 Gratuluję :)

Dzisiaj miałam wizytę - szyjka zamknięta na wszystkie spusty :P GBS ujemny :)
    Lekarz wypisał mi już skierowanie do szpitala na 8.04 (oddział patologii ciąży) i powinni zrobić mi CC. Teraz co tydzień będę musiała zgłaszać się na KTG- dzisiaj wyszło idealne, wcześniej specjalnie zjadłam słodką rozpuszczalną gumę aby córeczka poszalała w brzuszku ;)

Śliczne pokoiki :)

ania0141, panda80, Endzis, Dobson, _Saszka_, mania lubią tę wiadomość

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w miejscowości nie ma żadnej sensownej cukierni :( Samo badziewie. Także rurki ze śmietaną jem tylko jak mam gdzie haha :D

Umyłam okna, mogę rodzić :D

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestańcie o tych rurkach :D Język mi zaraz ucieknie ;)
    Ania, mój M płacze, że wszystko jest białe, szare i różowe, bo to nie są kolory. On by zrobił na pstrokato, bo dziecko to musi mieć wszystkie kolory świata w zasięgu wzroku :P Ostatnio codziennie jest o to wojna. A sam to niczego dziecku nie wybrał poza pościelą- szaro- różową, notabene.

ania0141, Larisa lubią tę wiadomość

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po spacerku jemy z córką babeczki z owocami i..... rurki z kremem ha ha :p

Lila tak mnie skopala na dworzu, ze iść nie mogłam. A teraz mnie boli znow brzuch jak na okres.

Malinkowe trzymam kciukasy!!!!!

ania0141, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w sypialni mam ściany brzoskwinia i fuksja na garderobie także mało mesko ale nic nie robimy ani na ścianach ani wokół łóżeczka... a będzie stało w kącie gdzie stykają się oba kolory... za jakiś czas będziemy robić pokoik dla syncia... pomieszczenie mamy bliźniacZe do pokoju córki także wtedy zrobimy mu pokój z prawdziwego zdarzenia... swoją komorę i półki mały ma w garderobie bo łóżeczko będzie przy wejściu do garderoby także praktycznie...

Mmmm ale zjadłabym takiej rurki.... mniam...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FABDOROTA to tak jak u mnie,zdecydowanie biel i szary!a mój mąż też chce kolorowo więc pozwoliłam mu zamówić te kolorowe naklejki-ha ha:)

ania0141
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, super pokoik dla Zosi :) Ta mięta i tapeta tworzą super klimacik :)

Fabdorota, jak patrzę na tą chmurkę Poli to zazdraszczam ogromnie :) Super jest :)

mania lubi tę wiadomość

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • kamaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie! Rurki z kremem to bym zjadła! No ale przed 13 dostałam zupke na obiad i to był mój ostatni posiłek przed godziną ZERO.
    Ta, nadal nie wiem o której ona nastąpi. Za to miałam przyjemność spotkać moja panią ginekolog i od razu lżej na sercu. Obiecała załatwić jakiegoś super lekarza żebym nie musiała się stresować no bo ona ma jutro wolne. No i tak z pozytywów, leżę z dwoma dziewczynami na sali i wszystkie trzy mamy jutro cesarki :-D więc żadna nie czuje się poszkodowana xd

panda80, ania0141, Larisa, _Saszka_, Kajka, Dobson, Rotenkopf lubią tę wiadomość

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamaaa wrote:
    O nie! Rurki z kremem to bym zjadła! No ale przed 13 dostałam zupke na obiad i to był mój ostatni posiłek przed godziną ZERO.
    Ta, nadal nie wiem o której ona nastąpi. Za to miałam przyjemność spotkać moja panią ginekolog i od razu lżej na sercu. Obiecała załatwić jakiegoś super lekarza żebym nie musiała się stresować no bo ona ma jutro wolne. No i tak z pozytywów, leżę z dwoma dziewczynami na sali i wszystkie trzy mamy jutro cesarki :-D więc żadna nie czuje się poszkodowana xd
    Żartujesz, że już Ci nic do jedzenia nie dadzą? Biedna... U mnie w szpitalu jest tak, że jak planują cc na następny dzień, to można jeść do 22 i pić do 24, później zwilżać usta.
    Jak się w ogóle czujesz? Spokój ducha, czy raczej stres? I w sumie to fajnie, że "dzielisz los" ze współlokatorkami z sali- zawsze raźniej.
    My tu będziemy mocno trzymać kciuki za Ciebie i Zuzię ;)

ania0141 lubi tę wiadomość

• mania Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina to powodzenia aby udało Ci się upolować szarego x landera :) mi go w tydzień sprowadzili w bobo wózkach w łodzi ;)

Lanusia jak po wizycie ??

Malinkowe Kochana życzę Wam powodzenia będę trzymać kciuki najmocniej jak się da aby szybciutko sie udało i żebyś miała swoje szczęście pod serduszkiem a później w ramionach :) miło, że o nas pamiętasz :*

A mój maż ma podobny gust do mojego lubi spokojne stonowane kolory biały, mięta, szary, róż delikatny nic pstrego dla dziecka :) chociaż kocyk jeden kupiłam Zosi różowy oczojebny :)
    W domu też w większości jasno jedynie sypialnie mamy amarantową no ale to sypialnia wiec pasuje pod klimat :)

nic o rurkach już nie mówcie ja dziś wciągnęłam babeczkę z kremem i owocami bo mąz mi wczoraj kupił...i choć cukier ok to mam wyrzuty sumienia ale była przepyszna

teraz kawka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 14:35

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabiję Waa za te rurki!!! Idę robić naleśniki z twarogiem jako zamiennik, może one choć trochę zaspokoją smaka na rurki :D

‹‹ 1059 1060 1061 1062 1063 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ