Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna_owca wrote:mania pastelowo, slodko i widze w kaciku czeka x-lander szary wyglada w rzeczywistosci ladniej niz na zdjeciu
Karolina_Ina lubi tę wiadomość
-
mania wrote:
Pakuje dziś torbę...Choć miałam kupić nową i dopiero spakować...
Kawuszka no to ładnie, zaciskaj nogi niech maluch jeszcze troszkę w brzuszku posiedzi
Oj żebyś wiedziała, że zaciskam i torbę też muszę spakować, bo ciągle mam wszystko w szufladzie, ale jednak nie w torbiemania lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
mania masz racje, praktyczne podejscie a zawsze mozna ozywic kolorowymi tekstyliami, kocyk itp w zaleznosci kto nim bedzie podrozowal
ja musze dzis zamowic wozek i na 99% jestem zdecydowana na czarno-morski. Kocyk do wozka mial byc turkusowo szary ale chyba musze zmienic koncepcje bo za duzo tego zielonego i znow mam dylemat kolorystyczny :p a w tej ciazy tak ciezko sie na cos zdecydowac
mania, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Przekonałyście mnie, żeby się pochwalić kącikiem Poli. Wszystko jeszcze nie w pełni dopięte, bo cotton ballsy nadal w lesie- nie, nie będą leżeć na przewijaku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3d93969f654.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a92ad3da8f4a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/249f3e0938d2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3b467f3011b.jpgLanusia93, paprotka30, ania0141, Karolina_Ina, Ameiva, Endzis, jamniczakuchnia, Dobson, _Saszka_, mania, Larisa, czarna_owca, agulas, Kajka, Olina, wiecznie, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Kwietnióweczki się rozpakowywują, cudownie!
Gratuluję tym, które już tulą swoje maluchy i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie tym, które jeszcze czekają na ten ważny dzień.
Myślę o Was ciepło.
A ja wracam do walki o swoje szczęście - trzymajcie kciuki
ania0141, Ameiva, panda80, Endzis, mappi, fabdorota, Iwonkaaa, jamniczakuchnia, Dobson, _Saszka_, katka/85, MagSz, Kawuszka, *KasiaS*, mania, kredeczka91, Larisa, ilonia1984, Mynia, Anastazjaaa, czarna_owca, agulas, wiecznie, Rotenkopf, Olina, fabiola, malika89, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Cześć dziewczyny!
Gratuluję tym, które już tulą swoje maluchy i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie tym, które jeszcze czekają na ten ważny dzień.
Myślę o Was ciepło.
A ja wracam do walki o swoje szczęście - trzymajcie kciukiMalinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
ania0141 -
Malinkowe oczekiwanie wrote:Cześć dziewczyny!
Myślę o Was ciepło.
A ja wracam do walki o swoje szczęście - trzymajcie kciukiMalinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymania wrote:tak ten szary jest na żywo zdecydowanie ładniejszy a jak patrzyłam w sklepie internetowym to nawet na niego uwagi nie zwróciłam ale i tak jest taki stonowany a własnie na takim nam zależało piękne są te wszystkie kolorowe ale ja jednak wolę takie spokojne kolory a poza tym jak drugi będzie synio to też będzie mógł nim jeździć
A ten szary najszybciej się sprzedaje ostatnio miałam go zamówić, ale w sklepie w którym chciałam to zrobić nie ma tego koloru. Więc jednak czekam, może w kwietniu będzie zresztą to samo mam z fotelikiem, bo też wybrałam szary i od końca lutego nie mogą mi go sprowadzić bo ciągle mają jakieś problemy logistyczne. Widać wszyscy pomyśleli tak jak my, że szary przyda się przy kolejnym dziecku niezależnie od płci bo ja liczę, że druga będzie córeczkamania lubi tę wiadomość
-
Ale nowiny
Funky09 Gratuluję
Dzisiaj miałam wizytę - szyjka zamknięta na wszystkie spusty GBS ujemny
Lekarz wypisał mi już skierowanie do szpitala na 8.04 (oddział patologii ciąży) i powinni zrobić mi CC. Teraz co tydzień będę musiała zgłaszać się na KTG- dzisiaj wyszło idealne, wcześniej specjalnie zjadłam słodką rozpuszczalną gumę aby córeczka poszalała w brzuszku
Śliczne pokoikiania0141, panda80, Endzis, Dobson, _Saszka_, mania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przestańcie o tych rurkach Język mi zaraz ucieknie
Ania, mój M płacze, że wszystko jest białe, szare i różowe, bo to nie są kolory. On by zrobił na pstrokato, bo dziecko to musi mieć wszystkie kolory świata w zasięgu wzroku Ostatnio codziennie jest o to wojna. A sam to niczego dziecku nie wybrał poza pościelą- szaro- różową, notabene.ania0141, Larisa lubią tę wiadomość
-
My już po spacerku jemy z córką babeczki z owocami i..... rurki z kremem ha ha :p
Lila tak mnie skopala na dworzu, ze iść nie mogłam. A teraz mnie boli znow brzuch jak na okres.
Malinkowe trzymam kciukasy!!!!!ania0141, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
U mnie w sypialni mam ściany brzoskwinia i fuksja na garderobie także mało mesko ale nic nie robimy ani na ścianach ani wokół łóżeczka... a będzie stało w kącie gdzie stykają się oba kolory... za jakiś czas będziemy robić pokoik dla syncia... pomieszczenie mamy bliźniacZe do pokoju córki także wtedy zrobimy mu pokój z prawdziwego zdarzenia... swoją komorę i półki mały ma w garderobie bo łóżeczko będzie przy wejściu do garderoby także praktycznie...
Mmmm ale zjadłabym takiej rurki.... mniam... -
Mania, super pokoik dla Zosi Ta mięta i tapeta tworzą super klimacik
Fabdorota, jak patrzę na tą chmurkę Poli to zazdraszczam ogromnie Super jest
mania lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
O nie! Rurki z kremem to bym zjadła! No ale przed 13 dostałam zupke na obiad i to był mój ostatni posiłek przed godziną ZERO.
Ta, nadal nie wiem o której ona nastąpi. Za to miałam przyjemność spotkać moja panią ginekolog i od razu lżej na sercu. Obiecała załatwić jakiegoś super lekarza żebym nie musiała się stresować no bo ona ma jutro wolne. No i tak z pozytywów, leżę z dwoma dziewczynami na sali i wszystkie trzy mamy jutro cesarki więc żadna nie czuje się poszkodowana xdpanda80, ania0141, Larisa, _Saszka_, Kajka, Dobson, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
kamaaa wrote:O nie! Rurki z kremem to bym zjadła! No ale przed 13 dostałam zupke na obiad i to był mój ostatni posiłek przed godziną ZERO.
Ta, nadal nie wiem o której ona nastąpi. Za to miałam przyjemność spotkać moja panią ginekolog i od razu lżej na sercu. Obiecała załatwić jakiegoś super lekarza żebym nie musiała się stresować no bo ona ma jutro wolne. No i tak z pozytywów, leżę z dwoma dziewczynami na sali i wszystkie trzy mamy jutro cesarki więc żadna nie czuje się poszkodowana xd
Jak się w ogóle czujesz? Spokój ducha, czy raczej stres? I w sumie to fajnie, że "dzielisz los" ze współlokatorkami z sali- zawsze raźniej.
My tu będziemy mocno trzymać kciuki za Ciebie i Zuzięania0141 lubi tę wiadomość
-
Karolina to powodzenia aby udało Ci się upolować szarego x landera mi go w tydzień sprowadzili w bobo wózkach w łodzi
Lanusia jak po wizycie ??
Malinkowe Kochana życzę Wam powodzenia będę trzymać kciuki najmocniej jak się da aby szybciutko sie udało i żebyś miała swoje szczęście pod serduszkiem a później w ramionach miło, że o nas pamiętasz :*
A mój maż ma podobny gust do mojego lubi spokojne stonowane kolory biały, mięta, szary, róż delikatny nic pstrego dla dziecka chociaż kocyk jeden kupiłam Zosi różowy oczojebny
W domu też w większości jasno jedynie sypialnie mamy amarantową no ale to sypialnia wiec pasuje pod klimat
nic o rurkach już nie mówcie ja dziś wciągnęłam babeczkę z kremem i owocami bo mąz mi wczoraj kupił...i choć cukier ok to mam wyrzuty sumienia ale była przepyszna
teraz kawkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 14:35
Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny