Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja, sprobuj porozmawiac z siostra, wyjasnic ze wlasnie teraz jest Ci najbardziej potrzebna i ze liczylas na jej pomoc. A facetowi jak zalezy to poczeka. Rozumiem doskonale Twoje wahanie w kwestii wyboru wozka, ja ostatnio nawet koloru kocyka nie potrafie wybrac przemysl na spokojnie, jeszcze masz troche czasu. Mnie sie bardziej podoba ten pierwszy Stokke® Xplory® V4
Kamaaa duzo sil i dobrej energii na jutro! Trzymamy kciuki by wszystko bylo dobrze
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Iwonkaaa wrote:U mnie w sypialni mam ściany brzoskwinia i fuksja na garderobie także mało mesko ale nic nie robimy ani na ścianach ani wokół łóżeczka... a będzie stało w kącie gdzie stykają się oba kolory... za jakiś czas będziemy robić pokoik dla syncia... pomieszczenie mamy bliźniacZe do pokoju córki także wtedy zrobimy mu pokój z prawdziwego zdarzenia... swoją komorę i półki mały ma w garderobie bo łóżeczko będzie przy wejściu do garderoby także praktycznie...
Mmmm ale zjadłabym takiej rurki.... mniam...
ale ten róż przykryć to był wyczyn -
dzis juz się zapędziłam i kupiłam Olusiowi taka karuzelke
http://www.babyono.com/karuzela-uniwersalna-na-loeczko-pieski.html
tylko te pieski jedne maja inny kolor fajnie gra , ale trza bylo dokupic pozytywkekredeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ale jaja Poszłam na gminny konkurs ortograficzny i zajęłam 2 miejsce haha! Czyli jeszcze ciąża nie zjadła mi całego mózgu
jaskra, Olina, ania0141, fabdorota, paprotka30, panda80, Endzis, Dobson, Rotenkopf, Anastazjaaa, Lilou1984, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Jamniczakuchnia
Kamaa, wszystkie zapewne będziemy jutro trzymać kciuki pamiętaj, że najważniejsze jest dobre nastawienie- wtedy łatwiej zniesiesz operację i szybciej dojdziesz do siebie
Anastazjaa, mnie się bardziej podoba ten pierwszy, ale obydwa są zajebiaszcze, więc każdy wybór będzie dobry. Dla mnie wybór fotelika był najgorszy, spędziłam nad nim wieeeeele godzin A co do siostry, to trochę niefajnie z jej strony.. Jest dużo młodsza od Ciebie? Bo z Twojego posta wynika, że nie jest zbyt dojrzała.. Żeby tak na gwałt do faceta poznanego przez internet..Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
ania0141 wrote:kurcze ja to już drugi dzień tak się dziwnie czuję,nie mogę sobie miejsca dobrać,jakbym nie usiadła to mi źle,niewygodnie z leżeniem to samo,brzuch taki dziwny...nie mogę się piatku doczekać co mi gin powie...
Kochana ja już nawet nic nie mówię... mam takiego doła od kilku dni ze ciągle płacze... czuje ze nie ogarniam... córka daje popalić humorami... mecze się głupim wycieraniem podłogi mopem... i co najgorsze czuje się mega samotna... nie marudze już swojemu kochanemu ale bardzo bym chciała żeby był już przy mnie częściej... dużo pomaga ale krótko jest w domu także cały tydzień szkoła corka obiady dom na mojej głowie... a samopoczucie fatalne... wyniki do d... anemia znowu... czerwone krwinki mega nisko... ogólnie jak każda jestem osłabiona i mega obolala...
... Ale przez łzy powtarzam sobie ze już tuż tuż... -
nick nieaktualny
-
My meldujemy sie juz po usg łożysko ma 3 stopien dojrzałości, AFI 21 cm wiec nic dziwnego ze mam taki ogromny brzuch no i moja maleńka córeńka waży hmmmm ok 3700. Porownywalam z usg synka z tego samego okresu i ida prawie leb w leb. Maciek urodzil sie 2 tyg przed terminem z waga 4050 . Gdyby chciala wyjsc tak jak on wczesniej to za tydzien bylaby juz z nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:25
panda80, fabdorota, ania0141, jamniczakuchnia, Larisa, katka/85, paprotka30, Dobson, Karolina_Ina, Rotenkopf, kredeczka91, Olina, Kinga., mania, wiecznie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
AMEIVA!wow,ale nosisz bobasa!!!!niesamowite, że to już tuż tuz:)
ANASTAZJA ta Twoja siostra to niech się nie wyglupia... bez przesady. Koleś nie pociąg ,nie ucieknie
IWONKA mój mąż może i nie jest w rozjazdach,ale nie ma go w domu pomiędzy 8 a 22 ,3 dni w tyg raz wraca o 20 i raz o 18... tez łatwo nie jest,również mam wrażenie, że podróż do toalety to wyzwanie a bieganie za moim małym urwisem to już wogole jest supcio trzymaj się.
Przez Was byłam w 5 sklepach po rurki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:43
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaa, ja też bym postawiła na ten pierwszy, ale drugi też jest bardzo fajny więc nie ma tu złego wyboru Dużo zależy od tego jak się prowadzą.
Żadnych rurków! Cały dzień przez Was walczę ze sobą Teraz czas na sałatkę grecką i pierś z kuraka przyprawioną przypadkowo
Jamniczakuchnia, brawo mistrzu ortografii Ale matematyczny konkurs to by mnie zabił, szczególnie teraz jak nawet tabliczka mnożenia przychodzi mi z trudemAnastazjaaa, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny polecacie jakąś książkę ..poradnik z informacjami jak się dziecko rozwija w pierwszym roku życia...co się dzieje w poszczególnych miesiącach itd...
zastanawiam sie nad publikacją Pierwszy rok życia dziecka ale nie wiem czy warto to kupować
możecie coś polecić?