X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no faktycznie ciężki wybór...ale chyba też bym postawiła na ten co mania Silver Cross Special Edition Surf Eton Grey

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

ania0141
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też ten drugi bardziej się podoba...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja to już drugi dzień tak się dziwnie czuję,nie mogę sobie miejsca dobrać,jakbym nie usiadła to mi źle,niewygodnie z leżeniem to samo,brzuch taki dziwny...nie mogę się piatku doczekać co mi gin powie...

ania0141
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rurki weszły;) pyyyycha! M godzinę jeździł i szukał:P

ania0141, jamniczakuchnia, Dobson, Rotenkopf, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja, sprobuj porozmawiac z siostra, wyjasnic ze wlasnie teraz jest Ci najbardziej potrzebna i ze liczylas na jej pomoc. A facetowi jak zalezy to poczeka. Rozumiem doskonale Twoje wahanie w kwestii wyboru wozka, ja ostatnio nawet koloru kocyka nie potrafie wybrac ;) przemysl na spokojnie, jeszcze masz troche czasu. Mnie sie bardziej podoba ten pierwszy Stokke® Xplory® V4 :)

Kamaaa duzo sil i dobrej energii na jutro! Trzymamy kciuki by wszystko bylo dobrze :)

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamaa bądź dzielna jak na kwietniowkę przystało :)

f2wlcbxmqludqper.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    U mnie w sypialni mam ściany brzoskwinia i fuksja na garderobie także mało mesko ale nic nie robimy ani na ścianach ani wokół łóżeczka... a będzie stało w kącie gdzie stykają się oba kolory... za jakiś czas będziemy robić pokoik dla syncia... pomieszczenie mamy bliźniacZe do pokoju córki także wtedy zrobimy mu pokój z prawdziwego zdarzenia... swoją komorę i półki mały ma w garderobie bo łóżeczko będzie przy wejściu do garderoby także praktycznie...

Mmmm ale zjadłabym takiej rurki.... mniam...
    Iwonka my jak sie wprowadzilismy to tam gdzie teraz mamy sypialnie i bedzie z nami malutki to wczesniej mieszkali blizniacy i mieli pokoj róózwy takze nie ma sie cooo przejmowac :D

ale ten róż przykryć to był wyczyn :D

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis juz się zapędziłam i kupiłam Olusiowi taka karuzelke
    http://www.babyono.com/karuzela-uniwersalna-na-loeczko-pieski.html
    tylko te pieski jedne maja inny kolor ;) fajnie gra , ale trza bylo dokupic pozytywke :P

kredeczka91 lubi tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale jaja :D Poszłam na gminny konkurs ortograficzny i zajęłam 2 miejsce haha! Czyli jeszcze ciąża nie zjadła mi całego mózgu :D

jaskra, Olina, ania0141, fabdorota, paprotka30, panda80, Endzis, Dobson, Rotenkopf, Anastazjaaa, Lilou1984, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• jaskra Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Jamniczakuchnia :D

Kamaa, wszystkie zapewne będziemy jutro trzymać kciuki :) pamiętaj, że najważniejsze jest dobre nastawienie- wtedy łatwiej zniesiesz operację i szybciej dojdziesz do siebie :)

Anastazjaa, mnie się bardziej podoba ten pierwszy, ale obydwa są zajebiaszcze, więc każdy wybór będzie dobry. Dla mnie wybór fotelika był najgorszy, spędziłam nad nim wieeeeele godzin :D A co do siostry, to trochę niefajnie z jej strony.. Jest dużo młodsza od Ciebie? Bo z Twojego posta wynika, że nie jest zbyt dojrzała.. Żeby tak na gwałt do faceta poznanego przez internet..

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów mnie łapią krzyżowe :( Mam ochotę gryźć tynk. Chyba poród się bez tego nie obędzie... ;/

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    kurcze ja to już drugi dzień tak się dziwnie czuję,nie mogę sobie miejsca dobrać,jakbym nie usiadła to mi źle,niewygodnie z leżeniem to samo,brzuch taki dziwny...nie mogę się piatku doczekać co mi gin powie...

Kochana ja już nawet nic nie mówię... mam takiego doła od kilku dni ze ciągle płacze... czuje ze nie ogarniam... córka daje popalić humorami... mecze się głupim wycieraniem podłogi mopem... i co najgorsze czuje się mega samotna... nie marudze już swojemu kochanemu ale bardzo bym chciała żeby był już przy mnie częściej... dużo pomaga ale krótko jest w domu także cały tydzień szkoła corka obiady dom na mojej głowie... a samopoczucie fatalne... wyniki do d... anemia znowu... czerwone krwinki mega nisko... ogólnie jak każda jestem osłabiona i mega obolala...

... Ale przez łzy powtarzam sobie ze już tuż tuż...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja, pierwszy!

• panda80 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaa współczuję samopoczucia i długich rozstań z ukochanym... Maleństwo wszystko Ci wynagrodzi :-)

zem39vvjscbr7v2w.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My meldujemy sie juz po usg :) łożysko ma 3 stopien dojrzałości, AFI 21 cm wiec nic dziwnego ze mam taki ogromny brzuch no i moja maleńka córeńka waży hmmmm ok 3700. Porownywalam z usg synka z tego samego okresu i ida prawie leb w leb. Maciek urodzil sie 2 tyg przed terminem z waga 4050 :-). Gdyby chciala wyjsc tak jak on wczesniej to za tydzien bylaby juz z nami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:25

panda80, fabdorota, ania0141, jamniczakuchnia, Larisa, katka/85, paprotka30, Dobson, Karolina_Ina, Rotenkopf, kredeczka91, Olina, Kinga., mania, wiecznie, Lanusia93 lubią tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja oba fajne, ale mnie się bardziej podoba pierwszy...

zem39vvjscbr7v2w.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam kolejną partię upranych i uprasowanych ciuszków dla Małej, do 6 miesięcy... Większe rozmiary muszą poczekać :-)

zem39vvjscbr7v2w.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMEIVA!wow,ale nosisz bobasa!!!!niesamowite, że to już tuż tuz:)

ANASTAZJA ta Twoja siostra to niech się nie wyglupia...:/ bez przesady. Koleś nie pociąg ,nie ucieknie ;)

IWONKA mój mąż może i nie jest w rozjazdach,ale nie ma go w domu pomiędzy 8 a 22 ,3 dni w tyg raz wraca o 20 i raz o 18... tez łatwo nie jest,również mam wrażenie, że podróż do toalety to wyzwanie a bieganie za moim małym urwisem to już wogole jest supcio ;) trzymaj się.

Przez Was byłam w 5 sklepach po rurki!!!;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:43

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaa, ja też bym postawiła na ten pierwszy, ale drugi też jest bardzo fajny więc nie ma tu złego wyboru :D Dużo zależy od tego jak się prowadzą.

Żadnych rurków! Cały dzień przez Was walczę ze sobą :P Teraz czas na sałatkę grecką i pierś z kuraka przyprawioną przypadkowo <3

Jamniczakuchnia, brawo mistrzu ortografii :P Ale matematyczny konkurs to by mnie zabił, szczególnie teraz jak nawet tabliczka mnożenia przychodzi mi z trudem :P

Anastazjaaa, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny polecacie jakąś książkę ..poradnik z informacjami jak się dziecko rozwija w pierwszym roku życia...co się dzieje w poszczególnych miesiącach itd...

zastanawiam sie nad publikacją Pierwszy rok życia dziecka ale nie wiem czy warto to kupować

możecie coś polecić?
    :)

‹‹ 1061 1062 1063 1064 1065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ