X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny okropnie bolą mnie plecy w odcinku piersiowym, szczególnie za lewą łopatką. Koszmar. Wzięłam pół apapu może trochę przyćmi ból, bo już nie mogę wytrzymać. Boleści dostałam wczoraj w południe, myślałam że jak się położę tk w nocy przejdzie a tu zonk...

Kamaaa trzymam kciuki!

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry... noc fatalna... żaden bok już nie jest fajny :( wszystko boli... normalka...

Dichlieb współczuję bólu, może ciepła kąpiel w wannie???

Kamaa dzisiaj jesteście bohaterami !!! Trzymamy kciuki :*

Znowu synuś mi się śnił.... <3

Miłego dnia :*

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się śnił poród : )

Dzień dobry!

Kamaaa kciuki

• panda80 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Nocka minęła spokojnie chociaż pod znakiem zgagi...Mam zgagę cały dzień bez względu na to co jem. Na szczęście mam Gaviscon. Mąż twierdzi, że chrapałam hehe:-)
    Dichlieb współczuję, może delikatny masaż, albo okład rozgrzewający...
    Kamaa kciuki zaciśnięte !

zem39vvjscbr7v2w.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) jej jak mnie dzisiaj bolą pachwiny czy cokolwiek to jest tam w środku. ..ledwo idę. Jakaś porażka. :/
    Miłego dnia ;)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zgagę biorę rennie, pomaga chwilowo. Na tyle ze można zasnąć. Podobno jak brzuch opadnie to pozbędziemy się zgagi : )

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane...
    KAMAAA kciuki zaciśnięte,dzisiaj wszystkie kwieniówki myślami są z tobą!powodzenia i czekamy na wieści od ciebie!

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj sporo naszych brzuchatek wizytuje więc za wszystkie wizyty trzymamy kciuki!
    Iwonka czy ty dzisiaj masz wizytę z usg?

ania0141
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaakkkk :):) u mnie każda wizyta z usg :):)

ania0141, panda80, Lanusia93 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dichlieb mnie strasznie boli pod prawą łopatką jak odddycham,ale zauważyła że te bóle pojawiają się jak leżę na prawym boku i czasami na plecach,jak wstanę czy poleżę na lewym to mi przechodzi...może ty spróbuj unikać leżenia na lewym boku

ania0141
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:
    Ja na zgagę biorę rennie, pomaga chwilowo. Na tyle ze można zasnąć. Podobno jak brzuch opadnie to pozbędziemy się zgagi : )
    Brzuch mi opadł a zgaga nie odpuszcza... Chyba, że jeszcze bardziej opadnie...

zem39vvjscbr7v2w.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Taaaakkkk :):) u mnie każda wizyta z usg :):)
    to super!twój skarbuś wagowo szedł do tej pory praktycznie identycznie jak mój-jutro ja wizytuję,ale czy z usg....przeważnie gin. robi a tak jestem ciekawa wagi,jak mój synuś osiągnie te 2500 to już będę spokojniejsza.Iwonka samych dobrych wieści

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

ania0141
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panda80 wrote:
    Brzuch mi opadł a zgaga nie odpuszcza... Chyba, że jeszcze bardziej opadnie...
    No to mnie nie pocieszylaś bo ja z takim utęsknieniem czekam na ten moment hihi

panda80 lubi tę wiadomość

• dichlieb Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomocy. Nie mogę leżeć ani siedzieć czy stać. Wzięłam ciepły prysznic i nic. Nadal boli. Wysłałam męża do apteki może coś mogę wziąć na ból pleców?! Polecacie coś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 07:50

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • Justyna Es Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Funky09 gratulacje
    Kamaaa również trzymam kciuki
    Od jakiegoś czasu mam takie porąbane sny,rano wszystko pamiętam-wykańczają mnie... spanie to istne szaleństwo, jeden bok, drugi ból w biodrach i wstawanie do toalety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 07:50

dxomx1hpkba1kbxd.pngdxomx1hpdbmw4l7z.png
    0d1ys65go0zad7r2.png[/
  • Justyna Es Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf
    dopisz proszę wózek Navington galeon + maxi cosi carbiofix
    oraz imię Hubert
    2uzvzew.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 08:04

paprotka30, ania0141, Endzis, MagSz, jamniczakuchnia, agulas, Larisa, wiecznie, Rotenkopf, _Saszka_, Lanusia93 lubią tę wiadomość

dxomx1hpkba1kbxd.pngdxomx1hpdbmw4l7z.png
    0d1ys65go0zad7r2.png[/
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) chcialam sie podzielic z dziewczynami info. które nie sa w grupie na fb ;)
    Pietnastego o 23 zostałam przyjęta na patologie ciazy ze skierowaniem po usg z podejrzeniem u synka kostniaka- raka kości. Wczoraj po kolejnym usg wykonanym przez samego ordynatora oddziału na lepszej aparaturze już wykluczylismy ta chorobę ;) maly jest po prostu grubcio i na gorszym aparacie te kosci najlepiej nie wygladaly a nawet wygladalo jak bym czesci z nich brakowalo i byly skrucone.Na całe szczęście wykluczylismy ta chorobe ;)mały ma zespół na K... nie pamiętam nazwy dokładnie ale polega na tym ze szwy czaszkowe szybciej się zrosly i z stąd te zakszywienia czaszki na usg na których wcześniej lekarze się tak bardzo czepiali. Wykryto u niego również wadę serduszka dlatego będą nas prawdopodobnie przenoscic do innego szpitala z odpowiednim oddziałem kardiologii dziecięcej. Uwierzcie ze ulgę mimo wszystko poczułam ogromną. Już na pewno lepiej to wygląda niż ten kostniak gdzie mówili że muszę się liczyć z jakimś procentem umieralności na tą chorobę. Dziś będziemy mieli wykonywane kolejne usg. Mam nadzieję ze się w pozytywnym sensie jeszcze czegoś dopatrza i moze wyklucza i te schorzenia główki i serduszka... oby znowu czegos nie wymyslili.jestem dobrej myśli ;) a oni się modlą bym im nie urodziła przed przeniesieniem ponieważ mam już dość silne skurcze ,jak nie wiedziałam czego się spodziewać tak już wiem jak one wyglądają ;D wykres na kth szaleje ;) trzymajcie kochane kciuki by wszystko było dobrze ;* synek silny,daje sobie świetnie radę co daje i sile mi ;)

panda80, Karatka81, mappi, Ameiva, jamniczakuchnia, agulas, wiecznie, Dobson, _Saszka_, dichlieb, Lanusia93 lubią tę wiadomość

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka współczuję tych przykrych przeżyć... Cieszę się, że się wyjaśniło co synkowi dolega. Trzymam za Was kciuki, a ty jesteś wspaniałą kobietą Buziaki

zem39vvjscbr7v2w.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ze słoneczkiem :-)
    Niuninka trzymam kciuki aby synek jeszcze poczekał no i wszystko jednak było dobrze :-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamaa kciukasy też zaciśnięte! :-)
    Larisa ja tak miała dwa dni temu, normalnie nie mogłam chodzić, jak moja ciocia przed operacją biodra ... Ale już wczoraj byłam bardziej na chodzie, nawet pojechaliśmy na małe zakupki, gdzie jeszcze dzień wcześniej ledwo toczyłam się do kuchni. I zgagę miałam potworną, gaviscon ratował mi życie, a od wczoraj odpukać. Tyle że się dzisiaj nie wyspałam, o 6 Niko zrobił pobudkę, płakał bo miał zły sen, w którym nie mógł z tatą dokończyć czytania bajeczki... :-) No i nie śpię bo zasnąć nie mogłam. Biodra też mnie bolą, oby do porodu ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 08:24

Larisa lubi tę wiadomość

‹‹ 1063 1064 1065 1066 1067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ