X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Anastazja super ! Moja wizyta na 16... jak pomyślę sobie ze mam ogarnąć podwozie to normalnie trafia mnie... brzuch mam na udach jak się tam dostać???

Spróbuj może jakiś na leżąco z lusterkiem :) Któraś z dziewczyn o tym pisała

Aleksandra19 lubi tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na sucho? Będę walczyć pod prysznicem :)

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9d2de6a7e68.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/335fa720e09b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35aa87a2d14b.jpg

Wielorybek w 36 tc :)
    (Strój domowy, przepraszam)

fabdorota, Dobson, Rotenkopf, panda80, dichlieb, Larisa, Anastazjaaa, kredeczka91, ania0141, Endzis, agulas, Lanusia93, _Saszka_, paprotka30, Olina lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Tak na sucho? Będę walczyć pod prysznicem :)

Nie wiem, bo ja tego nie praktykuje :D Któraś z dziewczyn pisała że tak robi

• Dobson Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matyldo, on jest NAPRAWDĘ nisko!! :D A ja myślałam, że mój opadł... Faktycznie ogarnianie żizel z takim brzuszkiem wydaje się być karkołomne - chyba będę trzymać kciuki :P

Iwonkaaa, Rotenkopf, ania0141 lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka, faktycznie bardzo nisko masz brzuch. Łącze się w bólu z tym goleniem. Mi się ledwo udało, pewnie są niedoróbki ale w nosie mam. Zakładam, że nie takie rzeczy gin widziała ;)
    A, i wizytujemy o tej samej porze ;)
    A co do stroju domowego, to ja dzisiaj ukradlam mężowi koszulkę, bo w swoje rzeczy "po domu" już się nie mieszczę:D Także osiagam wyżyny aseksualnosci :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 13:01

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za linki. W pl. jest zdecydowanie wiekszy wybór dla ciężarnych, a na pewno jest więcej wariantów kolorystycznych. Tu głownie dominuje szary i czarny sporadycznie zimny brąz i granat. Cenowo też to wygląda zdecydowanie lepiej. Do tego zapomniałam o Happy mum (a tam nawet będę mogla przymierzyc)

Ps Wiecie, że octenisept wcale nie piecze? Mega się wczoraj zdziwiłam...

panda80 lubi tę wiadomość

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • kamaaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja nadal czekam, teraz będzie albo moja kolej albo koleżanki z sali... Jestem już mega głodna i o niczym innym nie mogę myśleć :-o

Larisa, Justyna Es, kredeczka91, panda80, ania0141, Endzis, agulas, Dobson, Lanusia93, _Saszka_, Olina lubią tę wiadomość

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie używałaś wcześniej octeniseptu? Jest rewelacyjny ;)

Iwonka, rzeczywiście nisko go masz. Nie zostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia! ;)

Ja nigdy po domu nie biegam w 'normalnych' ciuchach, zawsze dres czy leginsy i duza bluzka więc mąż zdąrzył się przyzwyczaić :D

• panda80 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga. wrote:
    Dziękuję dziewczyny za linki. W pl. jest zdecydowanie wiekszy wybór dla ciężarnych, a na pewno jest więcej wariantów kolorystycznych. Tu głownie dominuje szary i czarny sporadycznie zimny brąz i granat. Cenowo też to wygląda zdecydowanie lepiej. Do tego zapomniałam o Happy mum (a tam nawet będę mogla przymierzyc)

Ps Wiecie, że octenisept wcale nie piecze? Mega się wczoraj zdziwiłam...
    Wiem, że nie piecze :) Wypróbowałam na sobie jak miałam nacięcie ropnia na policzku, otwarta rana i nic :) No i pięknie się goi...

zem39vvjscbr7v2w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamaaa, kurde, a ja już myślałam, że jesteś po. No to po cholere zabronili Ci jeść? Spokojnie mogłaś sobie do północy przynajmniej jeść, paranoja.

• panda80 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamaaa ja też pewna, że już po a tu taki zonk... Oby teraz twoja kolej :)

zem39vvjscbr7v2w.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    U nas będą spacery od razu, o ile będę mogła i dam radę chodzić :p Poza tym mamy też ogródek jako taki, więc zawsze można posiedzieć po prostu na dworze.

Dziewczyny, ponawiam - jak to jest z tą położną po porodzie? Tą środowiskową. Zapisujemy małego do pediatry po porodzie i co, położna przychodzi sama "z urzędu" czy jak to wygląda?

U mnie to było tak ,ze jak zapisałam Stasia do przychodni to Pani pytała się czy chce położna. Ja chciałam i przyszła kilka razy.

Jeśli chodzi o spacer to ja myślę, że o ile nie będzie śniegu ani gadu to od razu;)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuniunka, wszystko będzie dobrze, zajmą się Wami specjaliści :*

Iwonkaa, masz naprawdę nisko brzuszek i nie zazdroszczę Ci tych wigibasów przy goleniu. Ja sama jak ogarniam temat to jest to strasznie męczące...

Ja nigdy nie korzystałam z Octeniseptu, ale właśnie słyszałam, że jest super bo nie szczypie i później się przydaje w domu jak nic.

Kamaa, cierpliwości, wytrzymasz jeszcze trochę :)

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaa o kurcze jak nisko!!!! :)

Kama kciuki zaciśnięte :*

Niuninka Międzylesie to świetni specjaliści i będzie wszystko pod kontrolą. Uściski ogromne.

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Anastazja super ! Moja wizyta na 16... jak pomyślę sobie ze mam ogarnąć podwozie to normalnie trafia mnie... brzuch mam na udach jak się tam dostać???
    Ja ogarniam na chybił trafił ;)
    Ale to tylko dla mnie bo tu nie robią badania ginekologicznego, miałam robione tylko jak krwawilam usg dopochwowe.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie od kilku dni strasznie bolą mnie cyce... Dziś to już przesada, normalnie chyba zaczyna coś tam się produkować ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już od tygodnia biała wydzielina z piersi... muszę uważać bo jak nacisne to sączy się no i pełno strupkow... i skutki wyglądają jakby były już ciamkane bo takie różowiutkie na czubeczku... oby produkcja była jak Niunius przyjdzie na świat...

Szłam po córkę na autobus... taka piękna pogoda... mamy chodnik zrobiony i już marzę o dniach gdzie będę szła z wozeczkiem po córkę... potrzebne to słoneczko żeby trochę humor poprawić...

Szykuje obiadek... ziemniaczki pierś z kurczaka i mizeria... córcia uwielbia...

Dwie godziny do wizyty :):)

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi z cycuchow ostatnio caly czas cieknie, dochodzi do tego ze musze bluzke 2/3 razy zmieniac :P

Mmm MIZERIA!! Juz wiem co sobie zrobie do obiadu ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 13:50

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamaaa wrote:
    Dziewczyny ja nadal czekam, teraz będzie albo moja kolej albo koleżanki z sali... Jestem już mega głodna i o niczym innym nie mogę myśleć :-o
    Oj biedaczko. A możesz pić? Bo wodą można trochę oszukać żołądek. Dlaczego przed cc nie można jesc? Może można choć dropsa glukozowego co jakiś czas?

beatas lubi tę wiadomość

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
‹‹ 1067 1068 1069 1070 1071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ