Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwonkaaa wrote:Anastazja super ! Moja wizyta na 16... jak pomyślę sobie ze mam ogarnąć podwozie to normalnie trafia mnie... brzuch mam na udach jak się tam dostać???
Spróbuj może jakiś na leżąco z lusterkiem Któraś z dziewczyn o tym pisałaAleksandra19 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9d2de6a7e68.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/335fa720e09b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35aa87a2d14b.jpg
Wielorybek w 36 tc
(Strój domowy, przepraszam)fabdorota, Dobson, Rotenkopf, panda80, dichlieb, Larisa, Anastazjaaa, kredeczka91, ania0141, Endzis, agulas, Lanusia93, _Saszka_, paprotka30, Olina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka, faktycznie bardzo nisko masz brzuch. Łącze się w bólu z tym goleniem. Mi się ledwo udało, pewnie są niedoróbki ale w nosie mam. Zakładam, że nie takie rzeczy gin widziała
A, i wizytujemy o tej samej porze
A co do stroju domowego, to ja dzisiaj ukradlam mężowi koszulkę, bo w swoje rzeczy "po domu" już się nie mieszczę Także osiagam wyżyny aseksualnosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 13:01
-
Dziękuję dziewczyny za linki. W pl. jest zdecydowanie wiekszy wybór dla ciężarnych, a na pewno jest więcej wariantów kolorystycznych. Tu głownie dominuje szary i czarny sporadycznie zimny brąz i granat. Cenowo też to wygląda zdecydowanie lepiej. Do tego zapomniałam o Happy mum (a tam nawet będę mogla przymierzyc)
Ps Wiecie, że octenisept wcale nie piecze? Mega się wczoraj zdziwiłam...panda80 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja nadal czekam, teraz będzie albo moja kolej albo koleżanki z sali... Jestem już mega głodna i o niczym innym nie mogę myśleć :-o
Larisa, Justyna Es, kredeczka91, panda80, ania0141, Endzis, agulas, Dobson, Lanusia93, _Saszka_, Olina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to nie używałaś wcześniej octeniseptu? Jest rewelacyjny
Iwonka, rzeczywiście nisko go masz. Nie zostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia!
Ja nigdy po domu nie biegam w 'normalnych' ciuchach, zawsze dres czy leginsy i duza bluzka więc mąż zdąrzył się przyzwyczaić -
Kinga. wrote:Dziękuję dziewczyny za linki. W pl. jest zdecydowanie wiekszy wybór dla ciężarnych, a na pewno jest więcej wariantów kolorystycznych. Tu głownie dominuje szary i czarny sporadycznie zimny brąz i granat. Cenowo też to wygląda zdecydowanie lepiej. Do tego zapomniałam o Happy mum (a tam nawet będę mogla przymierzyc)
Ps Wiecie, że octenisept wcale nie piecze? Mega się wczoraj zdziwiłam... -
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:U nas będą spacery od razu, o ile będę mogła i dam radę chodzić :p Poza tym mamy też ogródek jako taki, więc zawsze można posiedzieć po prostu na dworze.
Dziewczyny, ponawiam - jak to jest z tą położną po porodzie? Tą środowiskową. Zapisujemy małego do pediatry po porodzie i co, położna przychodzi sama "z urzędu" czy jak to wygląda?
U mnie to było tak ,ze jak zapisałam Stasia do przychodni to Pani pytała się czy chce położna. Ja chciałam i przyszła kilka razy.
Jeśli chodzi o spacer to ja myślę, że o ile nie będzie śniegu ani gadu to od razu;) -
Niuniunka, wszystko będzie dobrze, zajmą się Wami specjaliści :*
Iwonkaa, masz naprawdę nisko brzuszek i nie zazdroszczę Ci tych wigibasów przy goleniu. Ja sama jak ogarniam temat to jest to strasznie męczące...
Ja nigdy nie korzystałam z Octeniseptu, ale właśnie słyszałam, że jest super bo nie szczypie i później się przydaje w domu jak nic.
Kamaa, cierpliwości, wytrzymasz jeszcze trochę
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Iwonkaaa wrote:Anastazja super ! Moja wizyta na 16... jak pomyślę sobie ze mam ogarnąć podwozie to normalnie trafia mnie... brzuch mam na udach jak się tam dostać???
Ale to tylko dla mnie bo tu nie robią badania ginekologicznego, miałam robione tylko jak krwawilam usg dopochwowe. -
U mnie już od tygodnia biała wydzielina z piersi... muszę uważać bo jak nacisne to sączy się no i pełno strupkow... i skutki wyglądają jakby były już ciamkane bo takie różowiutkie na czubeczku... oby produkcja była jak Niunius przyjdzie na świat...
Szłam po córkę na autobus... taka piękna pogoda... mamy chodnik zrobiony i już marzę o dniach gdzie będę szła z wozeczkiem po córkę... potrzebne to słoneczko żeby trochę humor poprawić...
Szykuje obiadek... ziemniaczki pierś z kurczaka i mizeria... córcia uwielbia...
Dwie godziny do wizyty -
kamaaa wrote:Dziewczyny ja nadal czekam, teraz będzie albo moja kolej albo koleżanki z sali... Jestem już mega głodna i o niczym innym nie mogę myśleć :-o
beatas lubi tę wiadomość