Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka gratulacje wizyty!
Też mam wizytę 31.03, ale gin mowila ze na nią już nie dotre (oby) bo przewiduje ze już będę po porodzie.
W poniedziałek ktg, ale poproszę o badanie i może usg żeby zobaczyć jak mała wagowo i jak tam moje rozwarcie
U mnie z depilacja nie najgorzej. Pod prysznicem plus lusterko, większość na czuja :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 18:13
Iwonkaaa lubi tę wiadomość
-
Lanusia93 wrote:Wow, jaka kluseczka! Super że wszystko ok. Oj jakby Ci Maciuś wyszedł w terminie to dopiero byłaby waga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 18:32
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jamniczakuchnia tak ponoć jest ze teraz już coraz wolniej będą przybierać... poza tym moja gin ciągle powtarza ze to są dane orientacyjne... mi na każdej wizycie sprawdza przepływy i wszystko także dopóki jest ok to nie martwię się wagą... będzie git
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
U mnie też już po wizycie. Synek 2900. Niestety jak myslalam szyjka zamknieta wiec raczej czop to nie byl:P nastepna wizyta 31.3 z omawianiem planu porodu i raczej do swiat dzidziis nie wyjdzie:(
Mam podejrzenie kamicy nerkowej bo duzo szczawianow i moczanow wiec musze pic wode jana lub inne tego typu:(
No i ten gbs+ ale po prostu musze szybciej jechac do szpitala przy porodzie.
Larisa, paprotka30, agulas, panda80, Dobson, ania0141, dichlieb, Justyna Es, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Endzis moja córa identyczna waga 36t4d 2900 ;p kolezanka nie zdążyła zrobić gbsa bo wody jej odeszły w 35 tc. Na porodowce dostała zastrzyk z antybiotykiem a maluchy (blizniaki) po porodzie dostaly. Wszystko z nimi ok
Dużo nas wizytuje 31.03, ciekawe ile z nas nie doczeka do wizyty ha haEndzis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjamniczakuchnia wrote:Kurde, ja już nie mam wizyty w ogóle haha Jedynie na ktg po świętach jak nie urodzę.
Ja mam jutro (miałam mieć później), bo muszę poznać jego wagę. No i za tydzień wizyta u mojej gin, mam nadzieję, że do niej dotrwam, bo muszę odebrać wyniki gbs i dowiedzieć się, czy coś mi się zmieniło od tego ciągłego parcia małego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Straciatella ja tez jutro zaczynam teoretycznie 39 tydzien jehee;)
jutro też mam usg, bo dziś po wizycie nie wiadomo czy olek nie jest ułozony własnie pośladkowo, fajnie ze go zobacze jeszcze na usg przed porodem , zobacze ile wazy klusiorek )
no i troche sie boje tego usg ze wzgledu na te jego miedniczki, chociaz mnie pocieszała kolezanka ze po porodzie sie może wszystko wchłonąc/zniknać..chciałabym bardzo
Ameiva a czy jak miałas w 1 ciazy cc to druga tez sie konczy cc? bo kiedys tak słyszalam, ze jest ale nie wiem czy to prawda;)
tez mam lody w lodówce, ale zjem jutro bo dzis juz za pozno
gratuluje udanych wizyt! -
nick nieaktualnyJa dzisiaj mam fazę (znowu!) na jedzenie wszystkiego co wpadnie mi w ręce. Zjadłabym jeszcze czekoladę, taką z dużymi orzechami i poprawiła frytkami albo (o zgrozo!) chipsami. Na szczęście jestem leniwa i nie chce mi się iść do sklepu, to może tego nie zjem
Właśnie ciekawe jak tam Kamaa po CC, no i nie wiadomo jak tam Andrea i ostatnio Aleksandrakili nam ucichła, czy ja coś przegapiłam? -
Przeklejam wieści z fejsa:
Po wizycie. Jestem trochę rozczarowana Szyjka miękka, przygotowana do porodu idealnie, bo nie sprezynuje, ale długa na 2cm i malutkie rozwarcie. Pola głową przyparta do wchodu i podobnie jak u Izy, może główką przebić pęcherz płodowy. Pocieszyla mnie gin, że skoro wypadł czop, to powinna się urodzić gdzieś za 2tyg wg statystyk. Jeśli nie ruszy do Wielkanocy to mam co kilka dni przychodzić na ktg, a jak nie ruszy do 7.04 to czeka mnie OCP i raczej indukcja. Moje bóle krzyża i kości ogonowej wynikają z ułożenia Małej. A, i mam uprawiać dużo seksu ze względu na tą moją durna szyjke:Ppanda80, Dobson, ania0141, dichlieb, Justyna Es, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny