Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie spokojnie czekam na poród, nie mam zamiaru się więcej nakręcać, bo wpływu na to nie mam. Byłam w sklepie, duża promocja na kurczaki Nakupowałam mięsa wołowego i różnych smakołyków z myślą: "Codziennie będę robić nowe danie, żeby utuczyć moją myszkę, przy okazji się czegoś nauczę, a i oczekiwanie na poród będzie łatwiejsze jeśli będę codziennie pamiętała, że w lodówce na następny dzień rozmraża się mięso, a ja mam super koncepcję na obiad, a teściowa zrobi z tego coś zupełnie niejadalnego jak zwieję na porodówkę".
O! Tak to sobie obmyśliłamfabiola, Szotka, panda80, Dobson, Karolina_Ina, ania0141, Mynia, Larisa, _Saszka_ lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
czesc dziewczyny, ale piekna wiosna się robi. A ja akurat kończę obiad czyli będą gołąbki i zupa z lanym ciastem.Mi do porodu zostało jeszcze tylko 5 dni,ale dziś obudziłam się cała spocona, no i boli mnie brzuch dołem. są jakby takie nieregularne skurcze,a jutro idę na KTG i zobaczymy co bedzie
-
nick nieaktualnyTo czekanie na poród to jakaś masakra jest. Cały poranek przeryczalam bo nie miałam żadnego skurczu....nic. ech te hormony mnie wykańcza.
Obudziłam się o 3 w nocy i nie mogłam spać w dodatku piekielnie gorąco mi było.
I teraz cały dzień mnie mdli stąd moje pytanie skąd mogą być te mdłości? Mogę mieć jakąś nadzieję że to jakiś objaw? Mialyscie coś takiego?
W poniedziałek odszedł bynajmniej częściowo czop a skurcze jakieś pojedyncze się pojawiały, bóle okresowe ale wszystko się wyciszalo a dzisiaj to normalnie nic....jakbym w ogóle w ciąży nie była
Jeszcze mąż się rozchorowal więc wspomóc mnie nie może nie wspominając o tym że i przy porodzie tez pewnie nie będzie mógł byc bo to ryzykowne z chorobskiem.
No i jak tu nie ryczec no....
Przepraszam Was dziewczyny -
Moja kluska waży 3400g. Szyjka skrócona rozwarcie jest tak jak mówili na ip. ogólnie ma się bardzo dobrze i gin powiedziała, ze raczej jeszcze poczekamy. Wg om termin mam na jutro, ale każe sugerować się terminem wg długości cykli, czyli 03.04. Na wywołanie mam się zgłosić..... 11.04!! Skisne do tego czasu. Kajka pisała o 5s- od dziś wdrazam
Znowu dostałam pełno smsów czy już urodziłam. Jak mnie to wkur....ia. na złość nikomu nie powiem jak urodze hyhypanda80, ania0141, Justyna Es, agulas, *KasiaS*, katka/85, Lanusia93, Rotenkopf, Funky09 lubią tę wiadomość
-
Dziś jednak nie będę miala cc, za duży ruch na oddziale. Jutro idę na pierwszy ogień z samego rana. Będzie prima aprilisowe dziecko
agulas, Karolina_Ina, MagSz, Kinga., Larisa, ania0141, panda80, Mynia, mappi, *KasiaS*, Aleksandrakili, katka/85, Szotka, Endzis, paprotka30, Lanusia93, Rotenkopf, Funky09, czarna_owca, Dobson lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmeiva wrote:Dziś jednak nie będę miala cc, za duży ruch na oddziale. Jutro idę na pierwszy ogień z samego rana. Będzie prima aprilisowe dziecko
Super wieści! To już jutro mała będzie z Tobą. Trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegło pomyślnieAmeiva lubi tę wiadomość
-
Gin kazał mi olac ciśnienie od pielegniarki i wpisał w kartę moje z rana mój pucuś waży 3300 i jest niziutli taka kluseczka pulchna w termin z om mam zgłosić się na ktg jeśli nie urodze, ale mały ma jeszcze miejsca sporo
Kajka, ania0141, katka/85, agulas, Lanusia93, Rotenkopf, _Saszka_, Funky09 lubią tę wiadomość