Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kwietniówki!
Pięknie ten nasz miesiąc się zaczął. Był naprawdę cudny dzień na spacer albo ....poród
Wiecznie, Rotenkopf gratulacje!!
Dziś też mija mój termin porodu wyliczony z USG 12tc, który uznawałam za najbardziej wiarygodny i jakoś tak się z nim utożsamiałam Termin z OM mam 6.04.
Te ostatnie dni ciąży są bez żadnych skurczów, twardnień, do jakich byłam przyzwyczajona tyle miesięcy.
Prawie nie mam szyjki, rozwarcie 1,5 cm od kilku tygodni, z czopem pożegnałam się 2,5 tygodnia temu i cisza...
No nic, mam nadzieję, że w tym tygodniu jednak urodzę, bo nie chciałabym tego wywoływania..
agulas, ania0141, panda80, wiecznie lubią tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
agulas wrote:Ciekawe kto urodzi 4 kwietnia a może już ktoś jest na porodówce? kolorowych Mamuśki!!!
I jeszcze w szpitalach trzy dziewczyny, ale jeszcze nie porodówki.[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Kajka wrote:Hej Kwietniówki!
Pięknie ten nasz miesiąc się zaczął. Był naprawdę cudny dzień na spacer albo ....poród
Wiecznie, Rotenkopf gratulacje!!
Dziś też mija mój termin porodu wyliczony z USG 12tc, który uznawałam za najbardziej wiarygodny i jakoś tak się z nim utożsamiałam Termin z OM mam 6.04.
Te ostatnie dni ciąży są bez żadnych skurczów, twardnień, do jakich byłam przyzwyczajona tyle miesięcy.
Prawie nie mam szyjki, rozwarcie 1,5 cm od kilku tygodni, z czopem pożegnałam się 2,5 tygodnia temu i cisza...
No nic, mam nadzieję, że w tym tygodniu jednak urodzę, bo nie chciałabym tego wywoływania..ania0141 -
4.15 urodził sie mój synuś Antoś lub Ignaś wciaz nie wiemy. Cały czas ssie cyce
3580 i 53 cm !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 06:31
Szotka, ania0141, mania, fabiola, kredeczka91, Larisa, *KasiaS*, czarna_owca, karola91, MagSz, Karatka81, katka/85, Lanusia93, Dobson, Aleksandrakili, panda80, Wiolcia1405, agulas, Funky09, Mynia, kamaaa, wiecznie lubią tę wiadomość
-
A i dziewczyny wiecie po cxym ruszylo? Sutki. Draznily mnie ale sie przemoglam i zrobilam 3x15 w odstepach 30min. I zaraz potem skurcze co 2 min po prysznicu co 4 ale mega bolesne i pojechalismy do szpitala zaraz:) no i mega dlugi spacer dzis byl i kawka z rana na rozluźnienie:)
Lanusia93, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Endzis gratuluję i tutaj!
Super, że tak szybko idzie
Mi też się dzisiejsza data bardzo podoba ale mój mąż wywróżył, że rodzimy 7go najpóźniej 10go (wiecie dzień wypłaty ) także spokojnie czekam.
Miłego dnia Mamusieania0141, Endzis lubią tę wiadomość
-
Endzis, gratulacje!
Endzis lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Wow, ile mamy nowych maluszków
Dziewczyny, jesteście super- ekstra zajebiście dzielne, ogromne gratulacje dla wszystkich nowych mamus
Jestem pod wrażeniem Waszych opisów, boję się, że ja nie wytrzymam bólu.
Wczoraj byłam na pierwszym zapisie ktg, 3 godziny czekania w IP.
Mam problem z netem, ale jak już naprawią, chyba dołączę również na fb
Miłego dnia i udanych porodów dla tych, które wyladuja na porodowceLanusia93 lubi tę wiadomość