Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecznie uściski i gratulacje : )
Dziewczyny czy Wam też tak mocno twardnieje brzuch jak jedziecie autem? Straszne uczucie, nie wiem czy pozycja nie taka ale brzuch jak kamień ze aż dech zapieralo. Teraz się położyłam i jest o niebo lepiej. Juz zapowiedziałam mężowi ze więcej nie ma sensu się ruszać do miasta bo po prostu wracam ledwie żywa. Następnym wypad juz we trójkę!
Rotenkopf czyli najgorsza opcja bo najpierw oxy a potem cc : /
wiecznie lubi tę wiadomość
-
Wiecznie gratulacje!
wiecznie lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Wiecie, póki co mam rożek i kołderkę minky ale była u mnie koleżanka i poradziła kupić normalną pościel bo ona jak przywiozła córkę do domu, to strasznie wykopywala się z rożka ( też duza dziewczynka przy porodzie )
No i teraz się zastanawiam czy nie zamówić jednak pościeli..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 20:37
-
Iwonka pisała, że ma problemy z netem. Ma tylko wykupiony pakiet na fb. Jest w szpitalu. Nadal próbują coś zrobić z jej opuchlizną (dostaje jakieś tabletki, które można brać tylko ambulatoryjnie), ma jakieś skurcze, ale to jeszcze nie to. Tyle pamiętam, bo dopiero wróciłam do domu. Poszliśmy na spacer... No i się znów nachodziłam. Wczoraj bylismy na zakupach, bo jakoś tak wyszło, ze już prawie w nic się nie mieszczę, a ciepło się robi, więc musiałam jakaś lzeejsza kurtkę kupić. Do tego dokupiłam kilka bluzek, które będą się nadawać do karmienia, buty "człapki", bo ten wysoki koturn wczoraj dał mi w kość, a na baletki jest jeszcze trochę za zimno.
ania0141, panda80 lubią tę wiadomość
-
paprotka30 wrote:Wiecie, póki co mam rożek i kołderkę minky ale była u mnie koleżanka i poradziła kupić normalną pościel bo ona jak przywiozła córkę do domu, to strasznie wykopywala się z rożka ( też duza dziewczynka przy porodzie )
No i teraz się zastanawiam czy nie zamówić jednak pościeli.. -
nick nieaktualnyJa pościel mam.. miałam nie wyciagać w ogóle ale jednak tak ślodkie to jwst maleńkie ze musialam hehe :p mam rożki i kocyki i śpiworki i pełno wszystkiego także dopiero się dowiem co mały będzie tolerował jak wrócę z nim do domu :p
Już w środę cc aaaaaaaaaa :p
Mam nadzieję, że w sobote najpóźniej mnie wypuszczą :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 21:43
ania0141, Lanusia93, panda80 lubią tę wiadomość
-
Rotebkopf, Wiecznie gratulacje dolaczylyscie do grona szczęśliwych Mamus my sie właśnie karmimy a co do ruchów dziecka przed porodem to camy dzien czułam dość slabo. Na ktg zapisy w większości byly wąskie, bez akceleracji czyli wlasnie malo sie pysio ruszal. No ale byl sciskany przez skurcze prawie non stop z przerwami 1-2 minutowymi przez kilkanaście godzin wiec trudno sie dziwić, chyba nie mial gdzie.
ania0141, Lanusia93, agulas, panda80, mania, wiecznie lubią tę wiadomość
- szczęśliwy
-
nick nieaktualnyania0141 wrote:Aleksandrakili masz już wyznaczoną godzine?stresik jest co?
Ale jutro idę do lekarza po zwolnienie to pewnie zaś będę robić w gacie ze stresu :p
Godziny wyznaczonej nie mam aczkolwiek mam się o 8 rano zgłosić na izbę ze skierowaniem i wskazaniem do cc i tam mnie już przyjmą na spokojnie , porobią badania, dadzą kroplówki.. zbada mnie kardiolog i anestezjolog i pójdę na stół :pagulas, ania0141 lubią tę wiadomość