Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, a ja nawet nie wiem, ile teraz ważę, bo nie mamy wagi. Jakoś nigdy nie miało dla mnie znaczenia, ile jakie cyferki się pojawiały na wyświetlaczu, ważne było jak się czułam, a że jestem z tych filigranowych, to tym bardziej. A teraz waga by się przydała. Podejrzewam, że mogłam troszkę przybyć
Dziewczyny, ale mnie wzięło na buraki. Pierwszy raz będę robić zasmazane, więc trzymajcie kciuki:D w ogóle mnie ciągnie do polskiej kuchni, a zazwyczaj jej unikalam:D -
ja stoję z wagą w miejscu, ale brzuszek też mi urósł.
Ja mam na obiad dzisiaj rosół, zrazy, buraki i ziemniaczki. Też mam ochotę na buraki, w ogóle na warzywa, marchewkę na ciepło, wszystkie surówki mniam
fabdorota trzymam kciuki, na pewno uda Ci się- nic trudnego
jutro będę mieć dzień na luzie bo obiad uszykowany.
mam mega ochotę na śledzie pod pierzynką
http://kolizjesmakow.blogspot.com/2014/12/sledzie-pod-pierzynka.html
i podpiwekchyba jutro kupię śledzie
też tak macie ochotę na ryby??
fabdorota lubi tę wiadomość
-
Malinkowe Oczekiwanie dziękuję za dopisanie na pierwszej stronie że będę mieć synka. Jak zobaczyłam to miałam uśmiech od ucha do ucha- aż mąż się spytał o co chodzi. Baardzo Cię podziwiam, jesteś bardzo silną kobietą. Można z Ciebie brać przykład. Pozdrawiam Cię i mocno ściskam
Dziewczyny co powiecie na pomysł żeby każda wstawiła swoje zdjęcie jak wygląda?? Byśmy miały większe wyobrażenie kto jest kim.. można się lepiej poznaćLanusia93 lubi tę wiadomość
-
fabdorota wrote:Tak! Szczególnie na śledzie właśnie. Tylko okropnie mi się po nich odbija:/
-
nick nieaktualny
-
dziewussia wrote:Ja jak zjem na drugie śniadanie lub kolację to jest ok. Tylko nie mogę na śniadanie, na pusty żołądek. Pomaga po zjedzeniu wypicie dość ciepłej herbaty. Mnie odbija się także po słodkim, po cebuli, kiełbasie. Taki nasz urok chyba, pomaga mi dobrze ciepła herbata
Jestem za zdjęciami. Później wrzucę z komputera. Fajnie się będzie jeszcze trochę lepiej poznać -
Olina wrote:dziewczyny mam takie nietypowe zapytanie czy nosicie jakies korale i naszyjniki? bo mama mi gadała, zeby nie nosic takich rzcezy bo sie dziecko w pępowine zakreci...ale nie wiem czy to nie jakies zabobony?
Nie pij też wody mineralnej, bo dziecko będzie miało wodogłowie i nie patrz przez wizjerek w drzwiach, bo zez gwarantowany
ZabobonyTylko wciąż mnie nurtuje czemu ludzie to powtarzają
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
jamniczakuchnia wrote:Cześć dziewczyny
Przed chwilą się zważyłam - mam 4 kg mniej w porównaniu z ostatnim ważeniem u gina 9 września(waga działa, mama potwierdza)
Któraś z Was też schudła na tym etapie?
Ja znowu ważę tyle co przed ciążą. Nie wymiotowałam ani razu, bardzo dużo jem, nie wiem o co chodzi. Z córką też wolno tyłam, a potem jak się rozpędziłam to 17 kg na plusieAniołek (*) 12.03.2013
-
Rozruszam pomysł ze zdjęciami, milej dopasować twarz do wypowiedzi
Ja z moją tygodniową córcią, więc prawie 14 miesięcy temu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/868f3c652420.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 15:05
Wiolcia1405, ilonia1984, fabdorota, Sunday, Rotenkopf, agulas, jamniczakuchnia, ewcia21k, Endzis, dziewussia, mania, Babu lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Jamniczakuchnia piona! Tez nie lubię śledzi :p a nawet wręcz ich nienawidzę :p
Ja dziś placek po węgierskua teraz kolej na JABŁECZNIK! ! Tyle dni za mną chodził a ze znalazłam w spizarce gotowy mus zeszłoroczny z renety wiec do dzieła !
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Lanusia93 wrote:Rozruszam pomysł ze zdjęciami, milej dopasować twarz do wypowiedzi
Ja z moją tygodniową córcią, więc prawie 14 miesięcy temu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/868f3c652420.jpgLanusia93 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Sliczna jestes...cudne zdjecie,ja jutro wrzuce,dzis z dala od kapa jestem:)
To akurat zdjęcie no make-up, a co więcej niewyreżyserowane i... Zrobione przez teściową tuż po karmieniu, odkryłam je kilka miesięcy temuA tak mi się podoba!
To macierzyństwo dodaje piękna kobiecie
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
jamniczakuchnia wrote:Cześć dziewczyny
Przed chwilą się zważyłam - mam 4 kg mniej w porównaniu z ostatnim ważeniem u gina 9 września(waga działa, mama potwierdza)
Któraś z Was też schudła na tym etapie? -
Endzis wrote:Co do wagi to ja znów ważę tyle co przed ciążą czyli 50kg. Na pocxątku schudłam do 47 a teraz tyję szybko bo mam straszny apetyt na słodycze. Codzień muszę jakas zjesc;P zaraz bede miec w-zetke i gniazdko w lukrze !mniam
-
Ja z wagą stoję póki co, tzn waha mi się w zakresie 1 kilograma, ale co jakis czas wraca do wyjsciowej. A jem sporo. Pewnie przez wlaczenie Euthyroxu.
Na ryby w ogole nie mam ochoty, no kompletnie. Ze 2 razy moze jadlam w ciazy, az sie martwie czy nie bede miec jakichs niedoborow dla maluszka ale nie moge sie zmusic.- szczęśliwy
-
Jutro przekonam się ile aktualnie ważę, wagę mamy jedynie na dole u babci a jakoś nie ciągnie mnie do sprawdzania
wystarczy mi raz na 3 tyg
Cały czas jem więc trochę boję się ile wyjdzie
ale "dziura" miedzy udami jeszcze jest więc chyba nie jest źle hehe
-
Lanusia93 wrote:Nie pij też wody mineralnej, bo dziecko będzie miało wodogłowie i nie patrz przez wizjerek w drzwiach, bo zez gwarantowany
ZabobonyTylko wciąż mnie nurtuje czemu ludzie to powtarzają
różnerzeczy sie słyszalo, ale o tych koralach i naszynikach to byłam w szokuxd