X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • agulas Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, czy jest może ktoś z warszawy? Byłam w czwartek w hm w wola parku po jakieś spodnie i co.. okazało się, że hm zlikwidowało dział ciążowy i trzeba się spieszyć z kupnem rzeczy na ich stronce, bo też mają zlikwidować... I nie wiem czy mnie wkręciła, żebym kupiła na stronce czy może w innych centrach są jeszcze spodnie? Na szybko kupiłam w happy mum, bo nie mam w czym chodzić do pracy. Jestem w szoku, że tak szybko pojawił mi się brzuszek.

Jutro o 16.30 mam genetyczne...

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akcopk.jpg
    Witam się i ja z moim synkiem z rana ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 08:31

Funky09, jamniczakuchnia, fabdorota, Sunday, mania, Lanusia93, Babu, ilonia1984, Rotenkopf, malika89, ewcia21k, gosiunia lubią tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas ja wczoraj byłam w hm we Wrocławiu i spory dział z odzieżą ciążowa... nie widać tam akcji żeby mieli likwidować... jest nowy towar na jesień zima... Ale nie wiem co mogą mieć w zamyśle... wiem też ze nie we wszystkich oddziałach mają taki dział. U mnie wybór samych spodni to z 40 rodzajów... więcej nic zwykłych serio...Ja kupiłam dwie pary bo po co więcej... czas szybko zleci byleby do lekarza i na zakupy coś mieć... Ale były też piękne ciążowe jeansy z przetarciami i mnie kuszą...

agulas lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Iwonkaaa. Podjadę jeszcze do innego hm. A pamiętasz ile kosztowały te spodnie?
    Ja zapłaciłam za swoje 215 zł. Przepłaciłam strasznie, ale w sb mieliśmy imprezę urodzinową, a brzuch mi wyskoczył taki, że nie wchodzę w nic. Obskoczyłam sklepy w wola parku i nie znalazłam nic. A, że mdłości wróciły to nie mam siły poświęcić jednego dnia na objazd sklepów :(

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    hej, czy jest może ktoś z warszawy? Byłam w czwartek w hm w wola parku po jakieś spodnie i co.. okazało się, że hm zlikwidowało dział ciążowy i trzeba się spieszyć z kupnem rzeczy na ich stronce, bo też mają zlikwidować... I nie wiem czy mnie wkręciła, żebym kupiła na stronce czy może w innych centrach są jeszcze spodnie? Na szybko kupiłam w happy mum, bo nie mam w czym chodzić do pracy. Jestem w szoku, że tak szybko pojawił mi się brzuszek.

Ja byłam w sobotę w hm w Łodzi w manufakturze i w porcie i w jednym i drugim centrum są działy ciążowe
    W Sochaczewie tez byłam w hm i tam działu ciążowego nie ma wiec nie wiem od czego to zalezy.
    Ja za.spodnie dalam 129 bo kupiłam sobie z takiego cieniutkiego jeansu są super wygodne

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:

wydaje mi się że raczej może chodzić o likwidację działu w danym sklepie, bo nie w każdym ich oddziale sklepu jest dział dla mam. U mnie są dwa H&M i tylko w jednym są ubrania ciążowe.

Agulas, będziesz robiła Pappa?

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w Bydgoszczy w hm w Focusie jest dział ciążowy? Bo już zaczynam mieć wątpliwości, a jadę tam w sobotę...

• fabdorota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos zakupów: w sobotę kupowałam stanik do sukienki i byłam w absolutnym szoku, bo tak mi piersi urosły:D Nosiłam 65D, za małe oczywiście, więc rozpoczęłam mierzenie 65E i niektóre też były ciasne o.O Wam też biust tak szybko rośnie? Nie ukrywam, że całkiem mi się to podoba:D

agulas, ewcia21k lubią tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    Agulas, będziesz robiła Pappa?

tak. Mój lekarz prowadzący powiedział, że nie widzi żadnych zmian i nieprawidłowości, ale standardowo wysyła na prenatalne, żeby mieć większą pewność.

Jutro idę na usg, a w środę rano pójdę na krew. W przychodni potrzebują 10 dni roboczych.. a w invicta chyba 3 dni robocze. podjadę do invicty, bo chcę iść 13 października do lekarza i już na zwolnienie..

Nogi zaczęły mi puchnąć.. Wieczorem mam problem zdjąć obrączkę. A lekarz nastraszył mnie z kręgosłupem (mam niespojenie łuku) i pewnie im będę cięższa tym bardziej będę cierpieć.

Fabdorota, mi urosły z B na D i też się bardzo cieszę :D

fabdorota lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez piersi rosna szybko i tez jestem z tego zadowolona heheh
    Wgl dzisiaj zwrocilam cale śniadanie....i zaczelam sie zastanawiac czy zwrocilan tez tabletke która biore na tarczyce? Zawsze ja biore tak z pil godziny przed jedzeniem a te wymiotu mialam tak z godz po myslicie ze sie wchlonela?

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    Mi tez piersi rosna szybko i tez jestem z tego zadowolona heheh
    Wgl dzisiaj zwrocilam cale śniadanie....i zaczelam sie zastanawiac czy zwrocilan tez tabletke która biore na tarczyce? Zawsze ja biore tak z pil godziny przed jedzeniem a te wymiotu mialam tak z godz po myslicie ze sie wchlonela?
    Wydaje mi się że się wchłonęła :)

Olina lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odp :) musze w czwartek zapytac sie lekarza. Moja mama mi wczoraj mowila ze jej objawy ciazowe sie zaczelu dopiero od 3 miesiaca hah ciekawe czy mnie tez to czeka bo tak do te pory bylo calkiem ok

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    Dzieki za odp :) musze w czwartek zapytac sie lekarza. Moja mama mi wczoraj mowila ze jej objawy ciazowe sie zaczelu dopiero od 3 miesiaca hah ciekawe czy mnie tez to czeka bo tak do te pory bylo calkiem ok
    za chwilę zaczynamy 4 miesiąc :D, a podobno II trymestr najprzyjemniejszy :D - tego się trzymajmy :D

Olina, agulas, ewcia21k lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie, mam nadzieje, bo mój brak apetytu mnie wykańcza.. No i akurat w 4. miesiącu zaczynam rok akademicki, więc potrzeba mi duuuużo energii.

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten czas leci, właśnie zobaczyłam że jest już watek mamuś czerwcowych :)

Jaskra, studiujesz zaocznie czy dziennie?

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    za chwilę zaczynamy 4 miesiąc :D, a podobno II trymestr najprzyjemniejszy :D - tego się trzymajmy :D

też tak słyszałam :) mam nadzieję, że każda z nas tego doświadczy :P

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziennie :)

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    A propos zakupów: w sobotę kupowałam stanik do sukienki i byłam w absolutnym szoku, bo tak mi piersi urosły:D Nosiłam 65D, za małe oczywiście, więc rozpoczęłam mierzenie 65E i niektóre też były ciasne o.O Wam też biust tak szybko rośnie? Nie ukrywam, że całkiem mi się to podoba:D

Już 2 cm urósł :) Mam 75A, więc możesz się domyślić jaka to dla mnie radość! Po porodzie miałam tak duże piersi, że tym razem będę karmić minimum 2 lata :D :D

agulas, fabdorota lubią tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    dziennie :)
    masz już plan na studia jak będziesz już po porodzie? Tak z ciekawości pytam ;)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia93 wrote:
    Już 2 cm urósł :) Mam 75A, więc możesz się domyślić jaka to dla mnie radość! Po porodzie miałam tak duże piersi, że tym razem będę karmić minimum 2 lata :D :D
    Wyobrażam sobie;) Ja zawsze lubiłam swoje piersi, ale teraz to już w ogóle;D a mój przyszły mąż coraz częściej mi się wgapia w dekolt:P

Lanusia93, dziewussia, ewcia21k lubią tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
‹‹ 140 141 142 143 144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ