Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, czy jest może ktoś z warszawy? Byłam w czwartek w hm w wola parku po jakieś spodnie i co.. okazało się, że hm zlikwidowało dział ciążowy i trzeba się spieszyć z kupnem rzeczy na ich stronce, bo też mają zlikwidować... I nie wiem czy mnie wkręciła, żebym kupiła na stronce czy może w innych centrach są jeszcze spodnie? Na szybko kupiłam w happy mum, bo nie mam w czym chodzić do pracy. Jestem w szoku, że tak szybko pojawił mi się brzuszek.
Jutro o 16.30 mam genetyczne... -
Agulas ja wczoraj byłam w hm we Wrocławiu i spory dział z odzieżą ciążowa... nie widać tam akcji żeby mieli likwidować... jest nowy towar na jesień zima... Ale nie wiem co mogą mieć w zamyśle... wiem też ze nie we wszystkich oddziałach mają taki dział. U mnie wybór samych spodni to z 40 rodzajów... więcej nic zwykłych serio...Ja kupiłam dwie pary bo po co więcej... czas szybko zleci byleby do lekarza i na zakupy coś mieć... Ale były też piękne ciążowe jeansy z przetarciami i mnie kuszą...
agulas lubi tę wiadomość
-
Dzięki Iwonkaaa. Podjadę jeszcze do innego hm. A pamiętasz ile kosztowały te spodnie?
Ja zapłaciłam za swoje 215 zł. Przepłaciłam strasznie, ale w sb mieliśmy imprezę urodzinową, a brzuch mi wyskoczył taki, że nie wchodzę w nic. Obskoczyłam sklepy w wola parku i nie znalazłam nic. A, że mdłości wróciły to nie mam siły poświęcić jednego dnia na objazd sklepów -
agulas wrote:hej, czy jest może ktoś z warszawy? Byłam w czwartek w hm w wola parku po jakieś spodnie i co.. okazało się, że hm zlikwidowało dział ciążowy i trzeba się spieszyć z kupnem rzeczy na ich stronce, bo też mają zlikwidować... I nie wiem czy mnie wkręciła, żebym kupiła na stronce czy może w innych centrach są jeszcze spodnie? Na szybko kupiłam w happy mum, bo nie mam w czym chodzić do pracy. Jestem w szoku, że tak szybko pojawił mi się brzuszek.
Jutro o 16.30 mam genetyczne...
W Sochaczewie tez byłam w hm i tam działu ciążowego nie ma wiec nie wiem od czego to zalezy.
Ja za.spodnie dalam 129 bo kupiłam sobie z takiego cieniutkiego jeansu są super wygodne -
agulas wrote:hej, czy jest może ktoś z warszawy? Byłam w czwartek w hm w wola parku po jakieś spodnie i co.. okazało się, że hm zlikwidowało dział ciążowy i trzeba się spieszyć z kupnem rzeczy na ich stronce, bo też mają zlikwidować... I nie wiem czy mnie wkręciła, żebym kupiła na stronce czy może w innych centrach są jeszcze spodnie? Na szybko kupiłam w happy mum, bo nie mam w czym chodzić do pracy. Jestem w szoku, że tak szybko pojawił mi się brzuszek.
Jutro o 16.30 mam genetyczne...
Agulas, będziesz robiła Pappa? -
nick nieaktualny
-
A propos zakupów: w sobotę kupowałam stanik do sukienki i byłam w absolutnym szoku, bo tak mi piersi urosły:D Nosiłam 65D, za małe oczywiście, więc rozpoczęłam mierzenie 65E i niektóre też były ciasne
Wam też biust tak szybko rośnie? Nie ukrywam, że całkiem mi się to podoba:D
agulas, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
wiecznie wrote:Agulas, będziesz robiła Pappa?
tak. Mój lekarz prowadzący powiedział, że nie widzi żadnych zmian i nieprawidłowości, ale standardowo wysyła na prenatalne, żeby mieć większą pewność.
Jutro idę na usg, a w środę rano pójdę na krew. W przychodni potrzebują 10 dni roboczych.. a w invicta chyba 3 dni robocze. podjadę do invicty, bo chcę iść 13 października do lekarza i już na zwolnienie..
Nogi zaczęły mi puchnąć.. Wieczorem mam problem zdjąć obrączkę. A lekarz nastraszył mnie z kręgosłupem (mam niespojenie łuku) i pewnie im będę cięższa tym bardziej będę cierpieć.
Fabdorota, mi urosły z B na D i też się bardzo cieszęfabdorota lubi tę wiadomość
-
Mi tez piersi rosna szybko i tez jestem z tego zadowolona heheh
Wgl dzisiaj zwrocilam cale śniadanie....i zaczelam sie zastanawiac czy zwrocilan tez tabletke która biore na tarczyce? Zawsze ja biore tak z pil godziny przed jedzeniem a te wymiotu mialam tak z godz po myslicie ze sie wchlonela? -
Olina wrote:Mi tez piersi rosna szybko i tez jestem z tego zadowolona heheh
Wgl dzisiaj zwrocilam cale śniadanie....i zaczelam sie zastanawiac czy zwrocilan tez tabletke która biore na tarczyce? Zawsze ja biore tak z pil godziny przed jedzeniem a te wymiotu mialam tak z godz po myslicie ze sie wchlonela?Olina lubi tę wiadomość
-
Olina wrote:Dzieki za odp
musze w czwartek zapytac sie lekarza. Moja mama mi wczoraj mowila ze jej objawy ciazowe sie zaczelu dopiero od 3 miesiaca hah ciekawe czy mnie tez to czeka bo tak do te pory bylo calkiem ok
, a podobno II trymestr najprzyjemniejszy
- tego się trzymajmy
Olina, agulas, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
fabdorota wrote:A propos zakupów: w sobotę kupowałam stanik do sukienki i byłam w absolutnym szoku, bo tak mi piersi urosły:D Nosiłam 65D, za małe oczywiście, więc rozpoczęłam mierzenie 65E i niektóre też były ciasne
Wam też biust tak szybko rośnie? Nie ukrywam, że całkiem mi się to podoba:D
Już 2 cm urósłMam 75A, więc możesz się domyślić jaka to dla mnie radość! Po porodzie miałam tak duże piersi, że tym razem będę karmić minimum 2 lata
agulas, fabdorota lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia93 wrote:Już 2 cm urósł
Mam 75A, więc możesz się domyślić jaka to dla mnie radość! Po porodzie miałam tak duże piersi, że tym razem będę karmić minimum 2 lata
Lanusia93, dziewussia, ewcia21k lubią tę wiadomość