Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaa teraz jak rano wstaje waże tyle samo co zawsze, a w ciagu dnia to nawet 2 kg wiecej nigdy wczesniej tak nie miałam heeh wazyłam co prawda wiecje ale to naprawde mała ilosc..
ogolnie teraz na to usg co sie wybieram to jest ono 3d, ale rozne opinie słyszalam jak byłam w spzitalu to dziewczyna mi mowila , ze nie mogła patrzec na dziecko w 3d nie poodbało jej sie ..nie wiem co to znaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 17:48
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Ja jem słodycze hurtowo i spadło 4kg, więc od teraz wiem że słodycze są fit
Zaraz poszukam jakiejś swojej foty i wrzucę. Nie wiem jak wrzucić...
Wchodzisz na stronę:
http://naforum.zapodaj.net
Wybierasz zdjęcie ze swojego komputera/ telefonu, wybierasz rozmiar miniaturki (najlepiej 500*500), kopiujesz link, który Ci wyskoczy i wklejasz go tutajjamniczakuchnia lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Ja z syneczkiem malutkim
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f6c61ba057a.jpgOlina, dichlieb, Anastazjaaa, ilonia1984, triste, Rotenkopf, Endzis, dziewussia, madziutek 23, Sunday, Lanusia93, mania, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja z chrześniakiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e978dcaf4bd4.jpgilonia1984, dichlieb, triste, Rotenkopf, Wiolcia1405, ewcia21k, Endzis, Olina, malika89, dziewussia, madziutek 23, Sunday, agulas, Funky09, mania, fabdorota, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Duży chłopak już z niego, mój ma prawie 8 lat i juz się nastawiam na pytania typu chciało Ci się bawić znów w pieluchy
Też szykuję się na tego typu pytania
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Zgodnie z obietnicą, oto i ja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/425eec930425.jpgWiolcia1405, jamniczakuchnia, Olina, Endzis, Rotenkopf, dziewussia, ewcia21k, madziutek 23, Sunday, ilonia1984, agulas, Funky09, mania, Lanusia93, Babu, malika89 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem... Ja po zakupach... kupiłam jeansy ciążowe i getry ciążowe
.. kosmetyki z palmers...
Jutro się pochwalę spodenkami... brzusio tak pięknie w nich wygląda... A swoje foto muszę gdzieś poszukać bo ciężko... nie lubię zdjęć
Ale wstawię cosik..agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szkoda że trzeba w takich sklepach rzucać się na towar s tym bardziej jak sklep znajduje się jeden w promieniu 20 km... Mam 9 km do Lidla ale jak się od 7 nie koczuje to nie ma po co jechać... Ja kupiłam śliczne getry w h&m w przecenie za 40 zł już takie cieplejsze i bardzo wygodne...
-
nick nieaktualnyJa na całe szczęście w swojej okolicy mam dwa tesco w tym jedno całodobowe, 2 biedronki (potem milion ciut dalej), real, makro, dwa netto, 3 lidle itd itd a już nie zlicze ile marketów budowlanych ;p ale od października już tak wesoło ze sklepami mieć nie bede xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 22:08
-
Witam wszystkie przyszłe mamusie.
Postanowiłam dołączyć do Was.
Test zrobiłam 2 tygodnie temu, szoook, bo myślałam, że nie będzie tak łatwo zajść w drugą ciążę. Mam synka z listopada 2014, o którego staraliśmy się 8 cykli z lekami (bez leków nie liczyłam). Udało się z drugą inseminacją. Ale szczęście mamusi jest. A teraz nawet się nie spodziewałam i się udało. 3 m-ce ciąży zeszło mi od tak, z tego się cieszę, ale stres miałam, bo wogóle na siebie nie uważałam. Pierwszy termin jaki mi wyznaczono to 2.04.dziewussia, ewcia21k, Sunday, Wiolcia1405, agulas, Funky09, jamniczakuchnia, Lanusia93, fabdorota, Olina, Babu, Kawuszka, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
asia099 witamy w gronie kwietnióweczek
napisz coś więcej o sobie, jak się czujesz
Rotenkopf dlaczego od października już tak wesoło ze sklepami mieć nie będziesz?
Ja byłam dzisiaj na urodzinach u mojego ukochanego chłopca którym się opiekowałam. Podrósł, ślicznie mówi, w ogóle przesiedział cały czas na kolanach u mnie albo u męża. Dostał prezent to była taka radość że hej.
Myślę że u mnie psychika dużo pomogła w zajściu w ciążę, miałam to dziecko pod ręką i mogłam wszystkie uczucia przelać na Bartusia.
Dowiedziałam się dzisiaj że można z czystym sumieniem kupować ubranka dla dzieci w Lidlu- dobra jakoś i cena.
Dogadałam się że część ubranek odkupię od Mamy Bartka a wanienkę dostanę
Miło mi że pomysł ze zdjęciami znalazł dobry odbiór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 23:22
Sunday, Wiolcia1405, ilonia1984, agulas, Anastazjaaa, madziutek 23, Funky09, jamniczakuchnia, fabdorota, mania, Lanusia93, Olina, Babu, Rotenkopf, malika89, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Dobrej nocki zycze!
Wiolcia1405, ilonia1984, agulas, Anastazjaaa, madziutek 23, Funky09, jamniczakuchnia, fabdorota, mania, Lanusia93, Babu, Rotenkopf, malika89, ewcia21k, dziewussia lubią tę wiadomość