Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam tylko pytanko.Teraz się oczyszczam.Lekarz dziś przy wypisie powiedział że poronienie było samoistne i całkowite i nie trzeba żadnej interwencji z ich strony w stronę mego ciała.Chciałabym spytac tylko kiedy mogę spodziewac się normalnej @sylwia.z
-
Cześć dziewczyny,
Emocje już opadły i oczywiście przyznaje wam rację to że jedna osoba sprawiła mi przykrość nie znaczy że mam rezygnować z całego forum.
Jestem w trakcie sprzątania i tak mnie wzięło na przemyślenia.
Idę podczytac co u was się działojamniczakuchnia, Wiolcia1405, fabdorota, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEndzis wrote:Ja biore raz dziennie 1 tabl. Foliku.
Dziewczymy a mi dziś zniknęły mdłości. Ostatnie dni były nie do zniesienia a dziś nic:( już cała w nerwach siedze:(
Też biorę 1 tabletkę Foliku. Mi zniknęły mdłości jakoś w 7t5d i od tej pory jest super, także się nie martw tylko ciesz!Endzis lubi tę wiadomość
-
Ja biorę tylko folik raz dziennie
i tak do 3 trymestru, potem magnez bo skurcze będą na pewno ( umięśnione nogi ) . Poza tym nic.
Pamiętajcie że czasem można przesadzić z nadmiarem witamin wiec lepiej pytajcie lekarza czy mozecie/co poleca .
Anastazja ciesze się ze sobie wszystko przemyslalas i wróciła do nas :-*
Wiem ze mam leżeć no ale tak za mną chodziła prazucha ze nie wytrzymalam i zrobiłam. . I właśnie ja szamanco za cudowne uczucie ulżyć sobie na żołądku
:x
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia.z wrote:Mam tylko pytanko.Teraz się oczyszczam.Lekarz dziś przy wypisie powiedział że poronienie było samoistne i całkowite i nie trzeba żadnej interwencji z ich strony w stronę mego ciała.Chciałabym spytac tylko kiedy mogę spodziewac się normalnej @
ja w 11tyg, samoistne całkowite, normlnie miesiączi 28 dni ale po poronieniu dopiero 35dni po dostałam i owulacje przesunęła mi się o pare dni do przodu też w obydwu cyklach po poronieniu.(drugi już zaciążyłam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 15:03
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
To ziemniaczki z cebulką i kiełbasa. Ja daje do tego twaróg mąkę ziemniaczana magii sól i duzo duzo pieprzu . Podsmazam to na patelni
Ogólnie to u mnie na stole zawsze dodatek do np.bialego barszczu no ale tak mnie ochota wzięła :oWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 15:01
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Znów tematy kulinarne, jak widzę
właśnie wciagnelam 2 talerze pomidorowki z ryżem:) Co ciekawsze, nigdy jej nie lubiłam, a jak tylko wstałam, to wiedziałam, że muszę ją dziś zjeść
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Justine M wrote:ja w 11tyg, samoistne całkowite, normlnie miesiączi 28 dni ale po poronieniu dopiero 35dni po dostałam i owulacje przesunęła mi się o pare dni do przodu też w obydwu cyklach po poronieniu.(drugi już zaciążyłam)
Justine M lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a często jecie nabiał teraz? Ja generalnie od wielu lat koncentruje na nim moja dietę, bo go zwyczajnie uwielbiam, ale teraz dość mocno boję się odwapnienia. I w sumie to codziennie wlewam w siebie maslanki i kefir, jem hurtowo jogurty i sery i wciąż swiruje, że nadal to za mało...
-
nick nieaktualnyOjaaaaa ta prazucha brzmi dobrze
Ja dzisiaj znowu miałam kopytka, tym razem z masłem i cukrem
A teraz herbatka i m&m
Mój ZarazMąż pojechał do Poznania na kawalerski, więc mam popołudnie i wieczór z serialami ach! Do południa byliśmy na długim spacerze w lesie, więc nie mam wyrzutów sumienia
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Ojaaaaa ta prazucha brzmi dobrze
Ja dzisiaj znowu miałam kopytka, tym razem z masłem i cukrem
A teraz herbatka i m&m
Mój ZarazMąż pojechał do Poznania na kawalerski, więc mam popołudnie i wieczór z serialami ach! Do południa byliśmy na długim spacerze w lesie, więc nie mam wyrzutów sumienia
Haha pewnie ze tak !każdy zasługuje na chwile relaksu
Powiem ci ze smaczna mi wyszła małż się rzucił na nią
a teraz ja uciekam na jakiś film bo moje chlopaki pojechali do sresciowej
:x :x