X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • sylwia.z Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tylko pytanko.Teraz się oczyszczam.Lekarz dziś przy wypisie powiedział że poronienie było samoistne i całkowite i nie trzeba żadnej interwencji z ich strony w stronę mego ciała.Chciałabym spytac tylko kiedy mogę spodziewac się normalnej @

sylwia.z
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja niestety nie odpowiem Ci na to pytanie bo u mnie było w 35 tc to inaczej,może jak dziewczyny wpadną to Któraś Ci odpowie. Trzymaj się :*

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra19 wrote:
    Heathera widzę,że my też te same województwo ;)
    A skąd dokładnie jesteś? Bo ja to dokładniej mazury przy Elku i Suwałkach :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore raz dziennie 1 tabl. Foliku.
    Dziewczymy a mi dziś zniknęły mdłości. Ostatnie dni były nie do zniesienia a dziś nic:( już cała w nerwach siedze:(

f2w3s65gpeorv80s.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Emocje już opadły i oczywiście przyznaje wam rację to że jedna osoba sprawiła mi przykrość nie znaczy że mam rezygnować z całego forum.

Jestem w trakcie sprzątania i tak mnie wzięło na przemyślenia.

Idę podczytac co u was się działo ;)

jamniczakuchnia, Wiolcia1405, fabdorota, ewcia21k lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, u mnie też było troszke inaczej bo ja musiałam mieć zabieg. Okres przyszedł jakoś po miesiącu.

Ja również biorę folik raz dziennie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis wrote:
    Ja biore raz dziennie 1 tabl. Foliku.
    Dziewczymy a mi dziś zniknęły mdłości. Ostatnie dni były nie do zniesienia a dziś nic:( już cała w nerwach siedze:(

Też biorę 1 tabletkę Foliku. Mi zniknęły mdłości jakoś w 7t5d i od tej pory jest super, także się nie martw tylko ciesz! :)

Endzis lubi tę wiadomość

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę tylko folik raz dziennie :-) i tak do 3 trymestru, potem magnez bo skurcze będą na pewno ( umięśnione nogi ) . Poza tym nic.
    Pamiętajcie że czasem można przesadzić z nadmiarem witamin wiec lepiej pytajcie lekarza czy mozecie/co poleca .
    Anastazja ciesze się ze sobie wszystko przemyslalas i wróciła do nas :-*

Wiem ze mam leżeć no ale tak za mną chodziła prazucha ze nie wytrzymalam i zrobiłam. . I właśnie ja szaman <3 co za cudowne uczucie ulżyć sobie na żołądku :D :x

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to prazucha? ;p

Anastazjaaa, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    A co to prazucha? ;p
    Powielam pytanie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia.z wrote:
    Mam tylko pytanko.Teraz się oczyszczam.Lekarz dziś przy wypisie powiedział że poronienie było samoistne i całkowite i nie trzeba żadnej interwencji z ich strony w stronę mego ciała.Chciałabym spytac tylko kiedy mogę spodziewac się normalnej @

ja w 11tyg, samoistne całkowite, normlnie miesiączi 28 dni ale po poronieniu dopiero 35dni po dostałam i owulacje przesunęła mi się o pare dni do przodu też w obydwu cyklach po poronieniu.(drugi już zaciążyłam)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 15:03

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ziemniaczki z cebulką i kiełbasa. Ja daje do tego twaróg mąkę ziemniaczana magii sól i duzo duzo pieprzu . Podsmazam to na patelni <3

Ogólnie to u mnie na stole zawsze dodatek do np.bialego barszczu no ale tak mnie ochota wzięła :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 15:01

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów tematy kulinarne, jak widzę;) właśnie wciagnelam 2 talerze pomidorowki z ryżem:) Co ciekawsze, nigdy jej nie lubiłam, a jak tylko wstałam, to wiedziałam, że muszę ją dziś zjeść:D

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że będą dość często tu wracać :D

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    ja w 11tyg, samoistne całkowite, normlnie miesiączi 28 dni ale po poronieniu dopiero 35dni po dostałam i owulacje przesunęła mi się o pare dni do przodu też w obydwu cyklach po poronieniu.(drugi już zaciążyłam)
    A ja do Piero w 5 cpp

Justine M lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a często jecie nabiał teraz? Ja generalnie od wielu lat koncentruje na nim moja dietę, bo go zwyczajnie uwielbiam, ale teraz dość mocno boję się odwapnienia. I w sumie to codziennie wlewam w siebie maslanki i kefir, jem hurtowo jogurty i sery i wciąż swiruje, że nadal to za mało...

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojaaaaa ta prazucha brzmi dobrze :D Ja dzisiaj znowu miałam kopytka, tym razem z masłem i cukrem <3 A teraz herbatka i m&m :D Mój ZarazMąż pojechał do Poznania na kawalerski, więc mam popołudnie i wieczór z serialami ach! Do południa byliśmy na długim spacerze w lesie, więc nie mam wyrzutów sumienia :D

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze uwielbialam nabiał więc dużo jadłam i jem nadal

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro będę robić kopytka z sosem pieczarkowym ;)

Wiolcia, rozumiem, że gotujesz ziemniaki, tłuczesz je i dodajesz składniki, kulasz kluski i smażysz? ;))

ewcia21k, gosiunia lubią tę wiadomość

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Ojaaaaa ta prazucha brzmi dobrze :D Ja dzisiaj znowu miałam kopytka, tym razem z masłem i cukrem <3 A teraz herbatka i m&m :D Mój ZarazMąż pojechał do Poznania na kawalerski, więc mam popołudnie i wieczór z serialami ach! Do południa byliśmy na długim spacerze w lesie, więc nie mam wyrzutów sumienia :D

Haha pewnie ze tak ! :-) każdy zasługuje na chwile relaksu :-) Powiem ci ze smaczna mi wyszła małż się rzucił na nią :D a teraz ja uciekam na jakiś film bo moje chlopaki pojechali do sresciowej :D :x :x

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ