Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leginsy fajnie kryją :) ale dla potwierdzenia spytałam meza i powiedzial ze krocza nie widac hehe
    wysyłam link :)
    http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0120129001.html

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Mam identyczny zestaw :D super wygodne i spodnie i leginsy. Jutro jeszcze podjade chyba po takie szare melanżowe leginsy bo są z takiej fajnej mięciutkiej bawełny a nie wzięłam ich od razu bo wydawały mi się drogie bo 60 zł
    No powiem że sceptycznie nastawiona jechalam ;) ale jak przymierzylam i spodnje i leginsy to naprawde sa super ;) te co kupilam 40 zl wiec taka fajna cena ;) a 60 zl tez bym dala bo sa naprawde fajne ;) i mysle ze tez jeszcze pojade :)

• mania Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No te czarne to właśnie tez płaciłam 40zl a te szare o których mówię, nie wiem czy je widziałaś, są jeszcze fajniejsze i żałuję ze od razi ich nie wzięłam ale nadrobię to :D

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey mam zaległości i postaram się nadrobić ale najpierw melduje że u nas po prenatalnych extra ;) dzidzius rośnie, ma 6.67cm, wszystkie pomiary w normie i tak jak przewidywałam będzie CHŁOPCZYK ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mania, Endzis, Sunday, dziewussia, fabdorota, Funky09, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Leginsy fajnie kryją :) ale dla potwierdzenia spytałam meza i powiedzial ze krocza nie widac hehe
    wysyłam link :)
    http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0120129001.html

Dziękuję! Link co prawda nie zadziałał, ale już znalazłam ;) To te za 39,90?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te szare widzialam na stronie internetowej bo w sklepie ich nie bylo ;) hm ma fajne spodnie ciazowe ;) mniej fajne sa te wszystkie bluzki ;) ale kurtke na jesien tez fajna wyradarowalam ale juz masy nie mam i moze za tydzien kupie po wyplacie meza hehe ;)

Madziutek super ze u dzidziusia wszystko dobrze :) gratulacje chlopczyka ;)

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Dziękuję! Link co prawda nie zadziałał, ale już znalazłam ;) To te za 39,90?
    Moze zle skopiowalam ;) tak za 39.90 pisze tam gdzie conscious ;) a nr.: 0120129001

• Endzis Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka gratuoacje slicznej dzidzi:*

Ja też juz zainwestowalam w ciazowe ciuszki. Kupilam czarne rurki h&m tshirt w paski i sweterek. Wszystko h&m mama a do tego wszystko wylicytowalam na allegro za 108zl juz z wysylka. Ciuszki nowe z outletu dlatego maja tylko wyciete logo z metki:)

f2w3s65gpeorv80s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis wrote:

Ja też juz zainwestowalam w ciazowe ciuszki. Kupilam czarne rurki h&m tshirt w paski i sweterek. Wszystko h&m mama a do tego wszystko wylicytowalam na allegro za 108zl juz z wysylka. Ciuszki nowe z outletu dlatego maja tylko wyciete logo z metki:)
    To super inwestycja :) ja za same spodnie dałam 130 zl ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis wrote:

To faktycznie się opłacało! Ja dałam za dżinsy z hm 200, a za spodnie dresowe 70 i 30 za koszulkę... Miałam zniżkę 20% z gazety, ale i tak dużo wyszło. Jeszcze chcę dokupić legginsy i bluzkę z rękawem 3/4 z hm - za zapisanie się do newslettera jest 25% zniżki na jedną rzecz :D

Nadzieja87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to nawet nie wiedzialam ;) to jak plaszczyk albo kurtke pojade kupic to 25 % to bedzie super cena :)

• Endzis Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moje rzeczy, raczej takie podstawowe ale jakaś baza już jest i za tą cenę szkoda było nie brać. leginsy też chcę sobie kupić ale chciałabym jakieś ocieplane bo zmarźluch ze mnie sstraszny. Ja zawsze korzystam z tej zniżki jak zamawiam z H&M online też i wtedy nawet jest darmowa wysyłka :)
    148f28ff4915570bmed.jpg

e3c37289f62f6163med.jpg

e957b8e83cb4f0c1med.jpg

Ach a mi się teraz zachciło pieczonego schabiku z ćwikłą :P Już wiem co jutro na obiadek zrobię !

mania, ewcia21k lubią tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje udanych wizyt Mamuski!!!
    Iwonkaaa piekne zdjecia bobaska!!! Cudo ❤️

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się że dzisiaj same dobre wieści...

Racja kamień z serca...
    Maluch skacze z lewej strony i usg już przez brzuch było... byłam w szoku ze tak dobrze widać Ale lekarz mocno dociskal głowice do brzucha...

Radość nie ziemska... tak tesknilam za Szkrabem...

fabdorota, mania lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis spodnie rewelacja.

Och i zapomniałam napisać najważniejszej informacji mojego dnia, już czuję ruchy, w sumie tylko jak się położę na plecach ale zawsze to dobry początek.
    Poczułam je dwa dni temu, ale nie byłam pewna, dziś już bez wątpliwości wiem ze to to ;)

Ameiva, madziutek 23, Larisa, Iwonkaaa, karola91, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksia85 wrote:
    ja robiłam badanie genetyczne u dr. Roszkowskiego (Warszawa). Ponoć najlepszy specjalista w stolicy jesli chodzi o wykrywanie wad. Na pierwszym usg w 12 tyg i 3 dniu nie widział kości nosowej, przez tydzien żyłam w mega stresie, tydzien później kostka sie pokazała. Pozostałe parametry w normie. Odetchnęłam ;)
    ja kojarzę tego lekarza, pracuje w szpitalu Orlowskiego na Czerniakowskiej w ktorym rodzilam synka, podobno swietny specjalista. Jedna z jego pacjentek mi opowiadala ze dziewczyny nawet po kilkanascie godzin potrafia czekac na korytarzu na wizyty u niego, sama kiedys widzialam jak ciezarne oblegaly jego gabinet, siedzialy na schodach, parapetach, nawet na podlodze i to wiele godzin tylko zeby sie do niego dostac :) A ty Aleksia planujesz rodzic w tym szpitalu?

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :) Dzisiaj i ja po wizycie i przedstawiam wam mojego ukochanego SYNKA! :D Jestem przeszczęśliwą mamą Antosia :D

127e083027db35f3med.jpg
    da82516d7f8ed164med.jpg
    cb9a3f06f5ea76c3med.jpg

Termin znowu mi się zmienił ;) Teraz na prima aprilis :D ale niby najwiarygodniejszy jest ten z okolic 12 tyg więc zostaje 3.04 ;)

nick nieaktualny, Iwonkaaa, Anastazjaaa, fabdorota, dziewussia, madziutek 23, nick nieaktualny, Funky09, mania, Endzis, Sunday, malika89, Wiolcia1405, karola91, dichlieb, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy drugim zdjęciu napisane jest na czerwono siusiak (tak go określiła nawet sama doktorka ;D)

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slicznosci... eh ja jeszcze będę musiała poczekać do listopadowej wizyty aby poznać płeć... Ale najważniejsze ze moje serduszko jest zdrowiutkie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:39

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Kurcze, wstałam rano do wc i tak mi nagle krew siurneła z nosa, że jakaś masakra... Hmmm nigdy mi krew z nosa nie leciała. Zmierzyłam sobie ciśnienie i też w normie. Może to jednorazowy incydent :)
    Czy któraś tak w tej lub poprzedniej ciąży miała?? :)
    ja w pierwszej ciazy pare razy tak mialam, teraz sluzówka jest bardziej ukrwiona i takie sytuacje moga sie zdarzac . Mi do tego krwawia jeszcze dziasla podczas mycia zebow a czasem nawet jak ugryze cos twardego np jablko ;/

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ