X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leginsy fajnie kryją :) ale dla potwierdzenia spytałam meza i powiedzial ze krocza nie widac hehe
    wysyłam link :)
    http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0120129001.html

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Mam identyczny zestaw :D super wygodne i spodnie i leginsy. Jutro jeszcze podjade chyba po takie szare melanżowe leginsy bo są z takiej fajnej mięciutkiej bawełny a nie wzięłam ich od razu bo wydawały mi się drogie bo 60 zł
    No powiem że sceptycznie nastawiona jechalam ;) ale jak przymierzylam i spodnje i leginsy to naprawde sa super ;) te co kupilam 40 zl wiec taka fajna cena ;) a 60 zl tez bym dala bo sa naprawde fajne ;) i mysle ze tez jeszcze pojade :)

• mania Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No te czarne to właśnie tez płaciłam 40zl a te szare o których mówię, nie wiem czy je widziałaś, są jeszcze fajniejsze i żałuję ze od razi ich nie wzięłam ale nadrobię to :D

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey mam zaległości i postaram się nadrobić ale najpierw melduje że u nas po prenatalnych extra ;) dzidzius rośnie, ma 6.67cm, wszystkie pomiary w normie i tak jak przewidywałam będzie CHŁOPCZYK ;)

jamniczakuchnia, Aleksandrakili, mania, Endzis, Sunday, dziewussia, fabdorota, Funky09, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Leginsy fajnie kryją :) ale dla potwierdzenia spytałam meza i powiedzial ze krocza nie widac hehe
    wysyłam link :)
    http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0120129001.html

Dziękuję! Link co prawda nie zadziałał, ale już znalazłam ;) To te za 39,90?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te szare widzialam na stronie internetowej bo w sklepie ich nie bylo ;) hm ma fajne spodnie ciazowe ;) mniej fajne sa te wszystkie bluzki ;) ale kurtke na jesien tez fajna wyradarowalam ale juz masy nie mam i moze za tydzien kupie po wyplacie meza hehe ;)

Madziutek super ze u dzidziusia wszystko dobrze :) gratulacje chlopczyka ;)

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Dziękuję! Link co prawda nie zadziałał, ale już znalazłam ;) To te za 39,90?
    Moze zle skopiowalam ;) tak za 39.90 pisze tam gdzie conscious ;) a nr.: 0120129001

• Endzis Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka gratuoacje slicznej dzidzi:*

Ja też juz zainwestowalam w ciazowe ciuszki. Kupilam czarne rurki h&m tshirt w paski i sweterek. Wszystko h&m mama a do tego wszystko wylicytowalam na allegro za 108zl juz z wysylka. Ciuszki nowe z outletu dlatego maja tylko wyciete logo z metki:)

f2w3s65gpeorv80s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis wrote:

Ja też juz zainwestowalam w ciazowe ciuszki. Kupilam czarne rurki h&m tshirt w paski i sweterek. Wszystko h&m mama a do tego wszystko wylicytowalam na allegro za 108zl juz z wysylka. Ciuszki nowe z outletu dlatego maja tylko wyciete logo z metki:)
    To super inwestycja :) ja za same spodnie dałam 130 zl ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis wrote:

To faktycznie się opłacało! Ja dałam za dżinsy z hm 200, a za spodnie dresowe 70 i 30 za koszulkę... Miałam zniżkę 20% z gazety, ale i tak dużo wyszło. Jeszcze chcę dokupić legginsy i bluzkę z rękawem 3/4 z hm - za zapisanie się do newslettera jest 25% zniżki na jedną rzecz :D

Nadzieja87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to nawet nie wiedzialam ;) to jak plaszczyk albo kurtke pojade kupic to 25 % to bedzie super cena :)

• Endzis Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moje rzeczy, raczej takie podstawowe ale jakaś baza już jest i za tą cenę szkoda było nie brać. leginsy też chcę sobie kupić ale chciałabym jakieś ocieplane bo zmarźluch ze mnie sstraszny. Ja zawsze korzystam z tej zniżki jak zamawiam z H&M online też i wtedy nawet jest darmowa wysyłka :)
    148f28ff4915570bmed.jpg

e3c37289f62f6163med.jpg

e957b8e83cb4f0c1med.jpg

Ach a mi się teraz zachciło pieczonego schabiku z ćwikłą :P Już wiem co jutro na obiadek zrobię !

mania, ewcia21k lubią tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje udanych wizyt Mamuski!!!
    Iwonkaaa piekne zdjecia bobaska!!! Cudo ❤️

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się że dzisiaj same dobre wieści...

Racja kamień z serca...
    Maluch skacze z lewej strony i usg już przez brzuch było... byłam w szoku ze tak dobrze widać Ale lekarz mocno dociskal głowice do brzucha...

Radość nie ziemska... tak tesknilam za Szkrabem...

fabdorota, mania lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis spodnie rewelacja.

Och i zapomniałam napisać najważniejszej informacji mojego dnia, już czuję ruchy, w sumie tylko jak się położę na plecach ale zawsze to dobry początek.
    Poczułam je dwa dni temu, ale nie byłam pewna, dziś już bez wątpliwości wiem ze to to ;)

Ameiva, madziutek 23, Larisa, Iwonkaaa, karola91, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksia85 wrote:
    ja robiłam badanie genetyczne u dr. Roszkowskiego (Warszawa). Ponoć najlepszy specjalista w stolicy jesli chodzi o wykrywanie wad. Na pierwszym usg w 12 tyg i 3 dniu nie widział kości nosowej, przez tydzien żyłam w mega stresie, tydzien później kostka sie pokazała. Pozostałe parametry w normie. Odetchnęłam ;)
    ja kojarzę tego lekarza, pracuje w szpitalu Orlowskiego na Czerniakowskiej w ktorym rodzilam synka, podobno swietny specjalista. Jedna z jego pacjentek mi opowiadala ze dziewczyny nawet po kilkanascie godzin potrafia czekac na korytarzu na wizyty u niego, sama kiedys widzialam jak ciezarne oblegaly jego gabinet, siedzialy na schodach, parapetach, nawet na podlodze i to wiele godzin tylko zeby sie do niego dostac :) A ty Aleksia planujesz rodzic w tym szpitalu?

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :) Dzisiaj i ja po wizycie i przedstawiam wam mojego ukochanego SYNKA! :D Jestem przeszczęśliwą mamą Antosia :D

127e083027db35f3med.jpg
    da82516d7f8ed164med.jpg
    cb9a3f06f5ea76c3med.jpg

Termin znowu mi się zmienił ;) Teraz na prima aprilis :D ale niby najwiarygodniejszy jest ten z okolic 12 tyg więc zostaje 3.04 ;)

Rotenkopf, Iwonkaaa, Anastazjaaa, fabdorota, dziewussia, madziutek 23, jamniczakuchnia, Funky09, mania, Endzis, Sunday, malika89, Wiolcia1405, karola91, dichlieb, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy drugim zdjęciu napisane jest na czerwono siusiak (tak go określiła nawet sama doktorka ;D)

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slicznosci... eh ja jeszcze będę musiała poczekać do listopadowej wizyty aby poznać płeć... Ale najważniejsze ze moje serduszko jest zdrowiutkie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:39

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Kurcze, wstałam rano do wc i tak mi nagle krew siurneła z nosa, że jakaś masakra... Hmmm nigdy mi krew z nosa nie leciała. Zmierzyłam sobie ciśnienie i też w normie. Może to jednorazowy incydent :)
    Czy któraś tak w tej lub poprzedniej ciąży miała?? :)
    ja w pierwszej ciazy pare razy tak mialam, teraz sluzówka jest bardziej ukrwiona i takie sytuacje moga sie zdarzac . Mi do tego krwawia jeszcze dziasla podczas mycia zebow a czasem nawet jak ugryze cos twardego np jablko ;/

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ