Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymania wrote:Mam identyczny zestaw
super wygodne i spodnie i leginsy. Jutro jeszcze podjade chyba po takie szare melanżowe leginsy bo są z takiej fajnej mięciutkiej bawełny a nie wzięłam ich od razu bo wydawały mi się drogie bo 60 zł
ale jak przymierzylam i spodnje i leginsy to naprawde sa super
te co kupilam 40 zl wiec taka fajna cena
a 60 zl tez bym dala bo sa naprawde fajne
i mysle ze tez jeszcze pojade
-
Hey mam zaległości i postaram się nadrobić ale najpierw melduje że u nas po prenatalnych extra
dzidzius rośnie, ma 6.67cm, wszystkie pomiary w normie i tak jak przewidywałam będzie CHŁOPCZYK
jamniczakuchnia, Aleksandrakili, mania, Endzis, Sunday, dziewussia, fabdorota, Funky09, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Leginsy fajnie kryją
ale dla potwierdzenia spytałam meza i powiedzial ze krocza nie widac hehe
wysyłam link
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0120129001.html
Dziękuję! Link co prawda nie zadziałał, ale już znalazłamTo te za 39,90?
-
nick nieaktualnyTe szare widzialam na stronie internetowej bo w sklepie ich nie bylo
hm ma fajne spodnie ciazowe
mniej fajne sa te wszystkie bluzki
ale kurtke na jesien tez fajna wyradarowalam ale juz masy nie mam i moze za tydzien kupie po wyplacie meza hehe
Madziutek super ze u dzidziusia wszystko dobrzegratulacje chlopczyka
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka gratuoacje slicznej dzidzi:*
Ja też juz zainwestowalam w ciazowe ciuszki. Kupilam czarne rurki h&m tshirt w paski i sweterek. Wszystko h&m mama a do tego wszystko wylicytowalam na allegro za 108zl juz z wysylka. Ciuszki nowe z outletu dlatego maja tylko wyciete logo z metki:)jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndzis wrote:Iwonka gratuoacje slicznej dzidzi:*
Ja też juz zainwestowalam w ciazowe ciuszki. Kupilam czarne rurki h&m tshirt w paski i sweterek. Wszystko h&m mama a do tego wszystko wylicytowalam na allegro za 108zl juz z wysylka. Ciuszki nowe z outletu dlatego maja tylko wyciete logo z metki:)ja za same spodnie dałam 130 zl
-
nick nieaktualnyEndzis wrote:Iwonka gratuoacje slicznej dzidzi:*
Ja też juz zainwestowalam w ciazowe ciuszki. Kupilam czarne rurki h&m tshirt w paski i sweterek. Wszystko h&m mama a do tego wszystko wylicytowalam na allegro za 108zl juz z wysylka. Ciuszki nowe z outletu dlatego maja tylko wyciete logo z metki:)
To faktycznie się opłacało! Ja dałam za dżinsy z hm 200, a za spodnie dresowe 70 i 30 za koszulkę... Miałam zniżkę 20% z gazety, ale i tak dużo wyszło. Jeszcze chcę dokupić legginsy i bluzkę z rękawem 3/4 z hm - za zapisanie się do newslettera jest 25% zniżki na jedną rzeczNadzieja87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to moje rzeczy, raczej takie podstawowe ale jakaś baza już jest i za tą cenę szkoda było nie brać. leginsy też chcę sobie kupić ale chciałabym jakieś ocieplane bo zmarźluch ze mnie sstraszny. Ja zawsze korzystam z tej zniżki jak zamawiam z H&M online też i wtedy nawet jest darmowa wysyłka
Ach a mi się teraz zachciło pieczonego schabiku z ćwikłąJuż wiem co jutro na obiadek zrobię !
mania, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Cieszę się że dzisiaj same dobre wieści...
Racja kamień z serca...
Maluch skacze z lewej strony i usg już przez brzuch było... byłam w szoku ze tak dobrze widać Ale lekarz mocno dociskal głowice do brzucha...
Radość nie ziemska... tak tesknilam za Szkrabem...fabdorota, mania lubią tę wiadomość
-
Endzis spodnie rewelacja.
Och i zapomniałam napisać najważniejszej informacji mojego dnia, już czuję ruchy, w sumie tylko jak się położę na plecach ale zawsze to dobry początek.
Poczułam je dwa dni temu, ale nie byłam pewna, dziś już bez wątpliwości wiem ze to toAmeiva, madziutek 23, Larisa, Iwonkaaa, karola91, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość
-
Aleksia85 wrote:ja robiłam badanie genetyczne u dr. Roszkowskiego (Warszawa). Ponoć najlepszy specjalista w stolicy jesli chodzi o wykrywanie wad. Na pierwszym usg w 12 tyg i 3 dniu nie widział kości nosowej, przez tydzien żyłam w mega stresie, tydzien później kostka sie pokazała. Pozostałe parametry w normie. Odetchnęłam
A ty Aleksia planujesz rodzic w tym szpitalu?
-
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj i ja po wizycie i przedstawiam wam mojego ukochanego SYNKA!
Jestem przeszczęśliwą mamą Antosia
Termin znowu mi się zmieniłTeraz na prima aprilis
ale niby najwiarygodniejszy jest ten z okolic 12 tyg więc zostaje 3.04
Rotenkopf, Iwonkaaa, Anastazjaaa, fabdorota, dziewussia, madziutek 23, jamniczakuchnia, Funky09, mania, Endzis, Sunday, malika89, Wiolcia1405, karola91, dichlieb, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Kurcze, wstałam rano do wc i tak mi nagle krew siurneła z nosa, że jakaś masakra... Hmmm nigdy mi krew z nosa nie leciała. Zmierzyłam sobie ciśnienie i też w normie. Może to jednorazowy incydent
Czy któraś tak w tej lub poprzedniej ciąży miała??