Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super zdjęcia i wiadomości dziewczyny

A mi się udało kupić płaszcz:) jednak nie parka, bardziej elegancki i do ślubu też będzie super, a co najważniejsze- rozwojowy:D Jestem przeszczesliwa!
Co do ruchów, to ja już też czuje Mała i gadacie co chcecie, ale ja wiem, że to ona:) też jak leżę na plecach wieczorem, jest spokój i trzymam rękę na brzuchu. Najwspanialsze uczucie świata;)
Catelyn, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo własnie poczytałam dziś o tym, że to się zdarza i raczej to nic poważnegoAmeiva wrote:ja w pierwszej ciazy pare razy tak mialam, teraz sluzówka jest bardziej ukrwiona i takie sytuacje moga sie zdarzac . Mi do tego krwawia jeszcze dziasla podczas mycia zebow a czasem nawet jak ugryze cos twardego np jablko ;/
ale aż się po tym zaczełam śmiać bo pierwszy raz doświadczyłam krwawienia z nosa ;p
Catelyn śliczny bobasek
cudo
Catelyn lubi tę wiadomość
-
Hej i ja po badanku u nas NT u 1 2.0 a j 2 1.9 ciaza jakby starsza bo 13t6d lekarz powiedzial ze wszystko jest ok oby tak dalej .
Iwonkaaa, dziewussia, jamniczakuchnia, Larisa, Catelyn, Funky09, mania, Endzis, Malinkowe oczekiwanie, dichlieb, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Kochana za podpowiedź szare leginsy juz zamówiłam i ze zniżka wyszło mi za nie ok 45 złjamniczakuchnia wrote:To faktycznie się opłacało! Ja dałam za dżinsy z hm 200, a za spodnie dresowe 70 i 30 za koszulkę... Miałam zniżkę 20% z gazety, ale i tak dużo wyszło. Jeszcze chcę dokupić legginsy i bluzkę z rękawem 3/4 z hm - za zapisanie się do newslettera jest 25% zniżki na jedną rzecz

Świetne te dzisiejsze zdjęcia dzieciaczków gratuluję Dziewczyny!
Dobranoc
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Gratulacje udanych wizyt! Sluczny synek Catelyn:)
Bede na usg 14t3d wg Om i 15t0d wg usg prenatalnego myslicie ze sa szanse na poznanie plci czy przelozyc?
Mania podasz link do tych leginsow bo ja na stronie znalazlam tylko takie rajstopowe?
Catelyn lubi tę wiadomość

-
witam wszystkie kwietniowe mamuski dołączam do waszego wielkiego grona
28.04.2016r
oby chłopiec bo mam juz córke(5lat)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 02:07
jamniczakuchnia, Anastazjaaa, dichlieb, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość
💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
Chwal się płaszczykiem:) szukam czegos dla sie i jakos weny nie mam...fabdorota wrote:Super zdjęcia i wiadomości dziewczyny

A mi się udało kupić płaszcz:) jednak nie parka, bardziej elegancki i do ślubu też będzie super, a co najważniejsze- rozwojowy:D Jestem przeszczesliwa!
Co do ruchów, to ja już też czuje Mała i gadacie co chcecie, ale ja wiem, że to ona:) też jak leżę na plecach wieczorem, jest spokój i trzymam rękę na brzuchu. Najwspanialsze uczucie świata;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 06:52
-
Witam nowe mamusie

Gratuluję udanych wizyt i ślicznych malenstw
-4 stopnie na dworzu a ja walcze z farszem na ruskie
Ahh dziś mam jakby nowe pokłady werwy
w planach wysprzatanie domu z myciem okien
trzymać kciuki mam ich tylko ponad 20 
Milej soboty !
:*
dziewussia, jamniczakuchnia, Babu lubią tę wiadomość
-
Endzis wrote:Mania podasz link do tych leginsow bo ja na stronie znalazlam tylko takie rajstopowe?
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0313107001.html mam nadzieje, eże zadziała.
Ja te zamówiłam.
A na str licho juz ze spodniami bo jest akcja -50%na spodnie.
Doti10 witaj:)
Wiolcia1405 mmmmm mmmmm uwielbiam ruskie
co do okien to nie przemęczaj się 20 na raz oszalałas? ! U mnie też dziś mycie okien ale w wykonaniu męża
miłego weekendu!
Endzis lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Ja dzisiaj nie mogłam spać od 6, jakieś głupie myśli mi przychodziły do głowy.
Po śniadaniu zaraz idziemy do mojej mamy, mąż będzie robił porządki na podwórku a ja będę statystować
Mąż mój też mył okna tydzień temu, wczoraj powycierałam kurze, łazienkę posprzątałam a on dzisiaj odkurzył i myje podłogę właśnie.
moje włosy też się zrobiły suche, buzia mi się tłuszczy. ehh
martwię się trochę bo brzucha w ogóle nie czuje, żadnego pobolewania- ale nam się nie dogodzi chyba. ruchów też nie czuję jeszcze. Będę musiała poczekać jeszcze na te przyjemności.
miłego weekendu Mamuśki -
Endzis wrote:Bede na usg 14t3d wg Om i 15t0d wg usg prenatalnego myslicie ze sa szanse na poznanie plci czy przelozyc?
Ja wg om byłam w 14t5d a wg był 15t0d
i synek elegancko się ustawił, że było widać wystającego siusiaka i nawet pokazał dopiero wychodzące jajeczka także to zależy jak się chyba ustawi dzieciątko
Nam pierwsze co pokazał to stópki i jak doktorka przybliżyła to można było zobaczyć co ma między nogami 
Na prenatalnych w 13t3d nic nie było widać jeszcze ale zgadywał jeden lekarz że będzie dziewczynka a tu taka niespodzianka
Endzis lubi tę wiadomość
-
Ja w pracy siedzę... mamusia w domku będzie czekała z domową pizza... cora u tatusia na weekend ... chłop we Włoszech e trasie...
Porządki okienne na listopad odkładam... myje okna na bieżąco jak są bardzo brudne... nisko mam okna także spokojnie powoli myje...

, córcia młodsza o tydzień wg usg