Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super zdjęcia i wiadomości dziewczyny
A mi się udało kupić płaszcz:) jednak nie parka, bardziej elegancki i do ślubu też będzie super, a co najważniejsze- rozwojowy:D Jestem przeszczesliwa!
Co do ruchów, to ja już też czuje Mała i gadacie co chcecie, ale ja wiem, że to ona:) też jak leżę na plecach wieczorem, jest spokój i trzymam rękę na brzuchu. Najwspanialsze uczucie świata;)Catelyn, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmeiva wrote:ja w pierwszej ciazy pare razy tak mialam, teraz sluzówka jest bardziej ukrwiona i takie sytuacje moga sie zdarzac . Mi do tego krwawia jeszcze dziasla podczas mycia zebow a czasem nawet jak ugryze cos twardego np jablko ;/
ale aż się po tym zaczełam śmiać bo pierwszy raz doświadczyłam krwawienia z nosa ;p
Catelyn śliczny bobasekcudo
Catelyn lubi tę wiadomość
-
Hej i ja po badanku u nas NT u 1 2.0 a j 2 1.9 ciaza jakby starsza bo 13t6d lekarz powiedzial ze wszystko jest ok oby tak dalej .
Iwonkaaa, dziewussia, jamniczakuchnia, Larisa, Catelyn, Funky09, mania, Endzis, Malinkowe oczekiwanie, dichlieb, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:To faktycznie się opłacało! Ja dałam za dżinsy z hm 200, a za spodnie dresowe 70 i 30 za koszulkę... Miałam zniżkę 20% z gazety, ale i tak dużo wyszło. Jeszcze chcę dokupić legginsy i bluzkę z rękawem 3/4 z hm - za zapisanie się do newslettera jest 25% zniżki na jedną rzecz
Świetne te dzisiejsze zdjęcia dzieciaczków gratuluję Dziewczyny!
Dobranocjamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Gratulacje udanych wizyt! Sluczny synek Catelyn:)
Bede na usg 14t3d wg Om i 15t0d wg usg prenatalnego myslicie ze sa szanse na poznanie plci czy przelozyc?
Mania podasz link do tych leginsow bo ja na stronie znalazlam tylko takie rajstopowe?Catelyn lubi tę wiadomość
-
witam wszystkie kwietniowe mamuski dołączam do waszego wielkiego grona
28.04.2016r
oby chłopiec bo mam juz córke(5lat)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 02:07
jamniczakuchnia, Anastazjaaa, dichlieb, ewcia21k, Babu lubią tę wiadomość
💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
fabdorota wrote:Super zdjęcia i wiadomości dziewczyny
A mi się udało kupić płaszcz:) jednak nie parka, bardziej elegancki i do ślubu też będzie super, a co najważniejsze- rozwojowy:D Jestem przeszczesliwa!
Co do ruchów, to ja już też czuje Mała i gadacie co chcecie, ale ja wiem, że to ona:) też jak leżę na plecach wieczorem, jest spokój i trzymam rękę na brzuchu. Najwspanialsze uczucie świata;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 06:52
-
Witam nowe mamusie
Gratuluję udanych wizyt i ślicznych malenstw
-4 stopnie na dworzu a ja walcze z farszem na ruskieAhh dziś mam jakby nowe pokłady werwy
w planach wysprzatanie domu z myciem okien
trzymać kciuki mam ich tylko ponad 20
Milej soboty !:*
dziewussia, jamniczakuchnia, Babu lubią tę wiadomość
-
Endzis wrote:Mania podasz link do tych leginsow bo ja na stronie znalazlam tylko takie rajstopowe?
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0313107001.html mam nadzieje, eże zadziała.
Ja te zamówiłam.
A na str licho juz ze spodniami bo jest akcja -50%na spodnie.
Doti10 witaj:)
Wiolcia1405 mmmmm mmmmm uwielbiam ruskie
co do okien to nie przemęczaj się 20 na raz oszalałas? ! U mnie też dziś mycie okien ale w wykonaniu męża
miłego weekendu!Endzis lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Ja dzisiaj nie mogłam spać od 6, jakieś głupie myśli mi przychodziły do głowy.
Po śniadaniu zaraz idziemy do mojej mamy, mąż będzie robił porządki na podwórku a ja będę statystować
Mąż mój też mył okna tydzień temu, wczoraj powycierałam kurze, łazienkę posprzątałam a on dzisiaj odkurzył i myje podłogę właśnie.
moje włosy też się zrobiły suche, buzia mi się tłuszczy. ehh
martwię się trochę bo brzucha w ogóle nie czuje, żadnego pobolewania- ale nam się nie dogodzi chyba. ruchów też nie czuję jeszcze. Będę musiała poczekać jeszcze na te przyjemności.
miłego weekendu Mamuśki -
Endzis wrote:Bede na usg 14t3d wg Om i 15t0d wg usg prenatalnego myslicie ze sa szanse na poznanie plci czy przelozyc?
Ja wg om byłam w 14t5d a wg był 15t0di synek elegancko się ustawił, że było widać wystającego siusiaka i nawet pokazał dopiero wychodzące jajeczka także to zależy jak się chyba ustawi dzieciątko
Nam pierwsze co pokazał to stópki i jak doktorka przybliżyła to można było zobaczyć co ma między nogami
Na prenatalnych w 13t3d nic nie było widać jeszcze ale zgadywał jeden lekarz że będzie dziewczynka a tu taka niespodzianka
Endzis lubi tę wiadomość
-
Ja w pracy siedzę... mamusia w domku będzie czekała z domową pizza... cora u tatusia na weekend ... chłop we Włoszech e trasie...
Porządki okienne na listopad odkładam... myje okna na bieżąco jak są bardzo brudne... nisko mam okna także spokojnie powoli myje...