Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fabiola wrote:Witam się z rano po nie przesłanej nocy
Hania ma taki katar że nie nadążam z wycieranie
mam nadzieję że Wy milej rozpoczniecie niedzielę
Wspolczuje .. katar to takie męczące dla dzieci i dla rodziców równa się nie przespana noc .
Z mojej strony mogę Ci polecić :
frida/katarek + sól morska + maść majerankowa + Calcium 2x3ml ( wysusza katar ) i na noc kropelki dla niemowląt nasivin do każdej dziurki 2 kropelki ... Nam po 3 dniach przechodzi z tym zestawem
fabiola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana z beznadziejnym humorem, tak mnie gardlo boli ze umre... a dopiero co z przeziebienia wyszlam.. albo i nie wyszlam...
Aale moze dzis juz do domu wyjde.. Oby!!
Dzis szalenstwo na sniadanie dostalam szynke!;p chyba sie pani pomylila;p -
Aleksandrakili zdrówka życzę i obyś wyszła do domu.
Jamniczakuchnia piękny dzidziuś.
Ja miałam wczoraj wyjść ale znaleźli cos nieprawidłowego w zapisie z holtera i musze zostac miałam jeszcze raz ekg będę miała dodatkowe jakies badania i badania krwi jonogram i crp najgorsze, że nikt nic nie tłumaczy i nie mówią co tam jest nie takjesli jutro badania wyjdą dobrze to może wyjde ale nie zanosi się
Pozdrawiamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wspolczuje Wam tego pobytu w szpitalu ja swoje się należałam przez 3 krotne operacje na kolanie
Im dłuższy pobyt tym gorsze samopoczucie wiec śle Wam dużo zdrówka i sił :*
Jamniczakuchnia mój małż wczoraj też popil tyle ze z sąsiademjak wstanie zaserwuje mu soczystego focha bo ja miałam dziś pospać a on przejąć od rana dyżur nad małym, obiadem itp
Twojego kac jest uzasadniony i jak najbardziej słusznyzdrowie dzidzi trzeba uczcić! :p
Ja zabieram się za obiad a potem mam pełno papierologi czyli tego co nienawidzęehh ..
Spokojnej niedzieli kochane mamusie :* -
fabiola wrote:Witam się z rano po nie przesłanej nocy
Hania ma taki katar że nie nadążam z wycieranie
mam nadzieję że Wy milej rozpoczniecie niedzielę
Przybijam piątkę! Dziś Lilka pół godziny wyła w nocy, po prostu się darła. Głupie zębyPierwszy raz tak dramatyzowała z powodu zębów.
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
mania wrote:Aleksandrakili zdrówka życzę i obyś wyszła do domu.
Jamniczakuchnia piękny dzidziuś.
Ja miałam wczoraj wyjść ale znaleźli cos nieprawidłowego w zapisie z holtera i musze zostac miałam jeszcze raz ekg będę miała dodatkowe jakies badania i badania krwi jonogram i crp najgorsze, że nikt nic nie tłumaczy i nie mówią co tam jest nie takjesli jutro badania wyjdą dobrze to może wyjde ale nie zanosi się
Pozdrawiamy
Nie znam się zupełnie na sprawach związanych z sercem, ale mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku i szybko Was wypuszczą. Niech porobią odpowiednie badania za jednym zamachem.
Buziaki dla szpitalnych, dzielne jesteście
A ja miałam dziś taki realistyczny sen, śnił mi się mój ślubZe wszystkimi szczegółami, obrączkami, przysięgą.
Mój mi się niedawno oświadczył, to pewnie stąd te snyAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Mania i Aleksandrakill życzę szybkiego powrotu do domku:* w koncu dzis niedziela może stad takie uroczyste sniadanko;P ja nigdy w zycii nie lezalam w szpitalu i powiem wam ze boje sie jak zniose te doby po porodzie. Jakos mnie brzydzą i przerażają ...
Ja nie mam pomysłu na obiad , chyba zrobie tylko jakas zupkę. A teraz mi sie zachciało bułeczki z pasztetem i korniszonem. Zaraz budze seojego niech leci po ogorki:PLarisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak mój sobie popije to nigdy nie mam dla niego współczucia
Zawsze się z niego śmieje a on błaga o herbatkę i o odrobinę empatii hahaaaaaa. I zawsze jaki grzeczniutki jest - ogarnie ławę po piciu, itp. Dzisiaj jeszcze czeka go zmywanie, a ja właśnie rozsiadłam się na kanapie
Coś mam niedobre przeczucie, że jego rodzice dzisiaj nam się wbiją z niezapowiedzianą wizytą ;/ -
mania, a dlaczego Cię w zasadzie skierowali na tego Holtera? Coś Ci wyszło w EKG? Nie znoszę, jak lekarze nie informują. Ciekawe czy oni by chcieli sobie leżeć w szpitalu w niepewności. Szkoda, że partnerski model leczenia dopiero w Polsce zaczyna raczkować..
Dawno nie pisałam, bo miałam bardzo dużo zajęć na uczelni. W tym tygodniu musiałam odrabiać nieobecności na dyżurach (na nogach od 6.30 do 20.00), w piątek miałam zaliczenie. Ten tydzień był dla mnie na tyle pracowity, że w czwartek, mimo że wcześniej wróciłam z zajęć, to totalnie nie miałam siły się uczyć. Moje samopoczucie było fatalne, bolała mnie głowa, miałam mdłości a na wieczór z tej bezsilności się poryczałam.. Od piątku odczuwam twardnienie macicy. Biorę magnez, raz nawet no-spę wzięłam. Mam nadzieję, że to z powodu zbyt dużej liczby wychodzonych kilometrów. W sumie dzisiaj po odpoczynku jest już dużo lepiej.
Od tygodnia podsłuchuję sobie Marysię detektoremtrochę to uspokaja.
Wczoraj zrobiłam rundkę po lumpeksach w okolicy, bo mnie Wasze relacje zachęciły, ale totalnie nic nie znalazłam. Może trafiłam na kiepskie akurat, bo nie mam w sumie doświadczenia w takich poszukiwaniach, ale zniechęciło mnie to na dobre i chyba sobie dam spokój z lumpeksami. W ogóle to wpadłam w totalny szał zakupowy. Wczoraj zaszalałam w Pepco i na wyprzedaży online w Smyku. Wylicytowałam też 3 paczuszki na allegro- na razie przyszły 2 i tylko jedna mi się podoba, bo ubranka niezniszczone. Praktycznie za każdym razem, kiedy jestem na zakupach kupuję coś dla kruszynki a jeszcze nie jestem nawet w połowie ciąży.. Nie umiem się powstrzymaćdziewussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Witam się z rana z beznadziejnym humorem, tak mnie gardlo boli ze umre... a dopiero co z przeziebienia wyszlam.. albo i nie wyszlam...
Aale moze dzis juz do domu wyjde.. Oby!!
Dzis szalenstwo na sniadanie dostalam szynke!;p chyba sie pani pomylila;p
Ty masz akcje w tym szpitalu... Gardło płucz solą u mnie 2 dni i po bólu mówię Ci... A czemu lezysz? Bo nie mogłam znaleźć - -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny w szara nudna niedzielę ale fajnie leżę i nic nie robię... Jeśli chodzi o szpital to wam bardzo współczuję alby było wszystko dobrze i żebyście wyszły... Ja pod koniec ciąży aż do rozwiązania leżałam miesiąc równo miesiąc to była masakra! Wiem co czujecie... Trzymajcie się jestem z wami. Ja też mam starsza córkę i fajnie jak bedzie chłopak ale jak dziewczyna to też fajnie bo mam ciuszki i wiem z czym się to je
ja też mam imiona i tak już zostanie... Chyba hihi
-
nick nieaktualnynatalka189 wrote:Ty masz akcje w tym szpitalu... Gardło płucz solą u mnie 2 dni i po bólu mówię Ci... A czemu lezysz? Bo nie mogłam znaleźć -
Mąż przywiezie mi holsy
trafilam z silnymu bolami brzucha. czulam jakby mi brzuch wessalo caly i okropny bol.. potem przeszlo.. jedni lekarze mowia ze to skurcz drudzy nie.. jedno ze przez niedobor progesteronu inni ze nie a nawet go nie mierzyli... ehh lipa totalnaCzekam na meza, rosolek od mamusi i kilogram mandarynek
i wtedy bede szczesliwa
-
nick nieaktualnyMania a powiedzieli Ci chociaz czy to czestoskurcze są czy coś innego?? Idź do lekarza i powiedz, że chcesz konkretnych informacji. I muszą Ci powiedzieć.. Chociaż zalezy jaki lekarz.. niektorzy wszystko na okretke mowia...
Widzisz ja do dziś leże i sama nie wiem co mi było i z czego.. Moge sobie zgadywać bo kazdy coś innego. Ale jak pojde do mojego lekarza to mysle ze dopiero konkrety usłysze -
nick nieaktualnyAleksandra masakra jakaś! Ja też w szpitalu miałam kilku lekarzy ale mój też tam pracował ale wszyscy mówili to samo hipotrifia malowodzie spowodowane niewydolnością łożyska wszystko skończyło się dobrze zadbali o mnie... Mam nadzieję że u Ciebie wszystko się szybko wyjaśni... Mandarynki mniam ja dziś wątróbke sobie robie
a rosołu nie zjem bo kurczakiem mi śmierdzi hehe