WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry... niby drugi trymestr jest taki cudowny a mi ciągle coś... straszny ból głowy dziś... na 15 do pracy... ponoć parscetamol mogę wziąć Ale jakoś się boję...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Dzień dobry... niby drugi trymestr jest taki cudowny a mi ciągle coś... straszny ból głowy dziś... na 15 do pracy... ponoć parscetamol mogę wziąć Ale jakoś się boję...
    Ja brałam juz jakieś 3 razy od początku ciąży. Ostatnio lekarz mi mówił ze do trzech tabletek dziennie 500mg mogę wziąć przy bólu głowy. Także jak mocno Cię boli to lepiej weź. Oby szybko ból odpuścił.

Miłego dnia.

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Olina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mnie dość czesto ost bolała głowa, ale jestem dośc wytrzymała i dałam rade, ale czasami pod wieczór sobie robiłam zime okłady i naprawde pomagało;)

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Cześć dziewczyny :-)

Z rana wzięło mnie na muffinki korzenne. Mialam przyprawę piernikowa ważna do 10.2015 użyłam jej. Chyba nic nam nie grozi co? :p

Ojaaa ale bym zjadła! Za mną chodzi piernik na ciemnym piwie, chyba jutro zrobię :D (alkohol odparowuje podczas pieczenia).
    Co do przyprawy - spokojnie, to jest suche więc na pewno się nie zepsuła.

• Olina Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    I ja dołączam do Was po kiepskiej nocy, siku, siku, siku i ból głowy ;(
    Wieczorem miałam też problem zasnąć bo było mi tak strasznie niedobrze po witaminach, że szok.

Oby dzień był lepszy dla Nas ;)
    ja ost po kwasie foliowym miałam takie mdłości, że juz myslalm ze bede wymiotowac ehhh takze rozumiem ten bol heh

ja tak czesto juz nie sikam w nocy pojde 2 lub 3 razy maks ..najczesciej to w 10 tyg normlanie co chwile...ale lekarze mowia ze to przez to, że macica rosnie i sie podwyższa cos takiego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 12:16

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zdaje, że Haneczka zrobiła sobie trampolinę z pęcherza bo dużo tego nie było ;D

Ja też jakoś od początku ciąży brałam 3 razy paracetamol, ale u mnie ból głowy rozkręca się na tyle, że na oczy nic nie widzę i chce mi się wymiotować.

• Sunday Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy tez macie twarde podbrzusze? Dzis odkrylam, taki odcinek 10cm :-) myslicie, ze to malenstwo?? Nie moge sie doczekac kiedy zaczne czuc ruchy. Mam lozysko przednie wiec lekarz powiedzial, ze troche pozniej zaczne czuc kopniaki.

A ja dzis robie sernik ze spodem ciasta bananowego :-P zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam paracetamol ale na temperaturę więc wyboru nie miałam a na ból głowy kupuje apap nakładki żelowe i mi pomaga...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunday podziel się ;-) ja też mam takie twarde na dole :-D i też czekam na ruchy. W środę mam wizytę i dowiem się czegoś więcej na temat dzidzi... Ja chcę już tą wizytę bo stres mnie zżera ach jeszcze 3 dni no!

Sunday lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też paracetamol brałam na bol glowy ;) nawet tu w szpitalu nnie tak glowa bolala ze stresu ze babka mi 2 tabletki dala naraz ;) wiec mozna ;)

Te nakladki zelowe z apapu tez sa spoko ;) tez uzywalam ;)

ale smaka robicie na te ciasta i inne ;p mmmmm jak wyjde do domu to takie coasto odwale ze oczy wszystkim wyjda haha :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak przy okazji pochwale się jakie torty zrobiłam dla dzieci mojej siostry i szwagierki hihi ;p

7ovzar8hokeb_t.jpg
    6y6og7xngcix_t.jpg
    b25x6fsvm6v3_t.jpg
    d390sqblr4lw_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:05

fabiola, Sunday, Endzis, Dobson, jamniczakuchnia, Wiolcia1405, Olina, dziewussia, Funky09, Larisa, natalka189 lubią tę wiadomość

• fabiola Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    A tak przy okazji pochwale się jakie torty zrobiłam dla dzieci mojej siostry i szwagierki hihi ;p

7ovzar8hokeb_t.jpg
    6y6og7xngcix_t.jpg
    b25x6fsvm6v3_t.jpg
    d390sqblr4lw_t.jpg
    Ale cuda! Śliczne :)

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:

7ovzar8hokeb_t.jpg
    6y6og7xngcix_t.jpg
    b25x6fsvm6v3_t.jpg
    d390sqblr4lw_t.jpg
    Super! Robisz torty zawodowo? Bo są bardzo profesjonalne:) my niedawno zamawialismy tort dla brata i miał być o tematyce piłki nożnej a dostaliśmy biały kopiec w brazowe kropeczki?! Nikt nie poznal ze to pilka:Pff09c5cccbad55d3med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:19

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka, jak zrobie to pewnie, ze sie podziele!! :-)
    Aleksandrakili piekne dziela sztuki!! :-)

A dzisiaj to mnie tez lekko kluje w podbrzuszu, pewnie Malenstwo rosnie :-)

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Endzis no faktycznie idealna ta piłka nie jest ;)

Ja zawodowo niee ;p dla dzieci chcialam frajde zrobic i pierwszego postanowilam zrobic zlomka ;) kazdy sie zaczal nim zachwycac i tak zostalo ze torty dla dzieci na urodziny robie :) Sprawia mi to ogromną przyjemność ale dużo bałaganu zawsze jest przy tym :p

Endzis lubi tę wiadomość

• mania Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Mania a powiedzieli Ci chociaz czy to czestoskurcze są czy coś innego?? Idź do lekarza i powiedz, że chcesz konkretnych informacji. I muszą Ci powiedzieć.. Chociaż zalezy jaki lekarz.. niektorzy wszystko na okretke mowia... :/
    No właśnie nic mi nie powiedzieli będą mi powtarzać jutro mocz i crp więc pewnie coś mi tam wyszło tyle wiem...mam właśnie zamiar iść porozmawiać z dr ale taki tu dzis ruch ze szok co chwila nowa pacjentka przychodzi...sama widzisz po sobie, że lekarze zbyt wylewni nie są...
    Jejku jakie piękne torty super!

Jaskara ekg wyszło mi dobre ale ekg to tylko 10 sekund a mam ciągle te okropne kołatania i duszności i dlatego kardiolog położył mnie na holter i inne badania...\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:56

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    No właśnie nic mi nie powiedzieli będą mi powtarzać jutro mocz i crp więc pewnie coś mi tam wyszło tyle wiem...mam właśnie zamiar iść porozmawiać z dr ale taki tu dzis ruch ze szok co chwila nowa pacjentka przychodzi...sama widzisz po sobie, że lekarze zbyt wylewni nie są...
    Jejku jakie piękne torty super!

Jaskara ekg wyszło mi dobre ale ekg to tylko 10 sekund a mam ciągle te okropne kołatania i duszności i dlatego kardiolog położył mnie na holter i inne badania...\
    To ciekawa jestem co Ci wyjdzie z tego wszystkiego ;) daj znać jutro jak te badania wyszły ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super te torty i ciasta, tak o nich opowiadacie, że aż chyba sama jutro po pracy coś upiekę, tylko ja początkująca więc muszę sobie coś łatwego znaleźć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najprostszym ciastem jak dla mnie chyba jest jabłecznik który uwielbiam :) ja spod i góre robię z kruszonki takiej :) mmmm ale smaka mam ;p

• malala Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia gratuluję synka :)
    my też byliśmy na targach, ale zawiodłam się okropnie, 40zł wyrzucone w błoto, bo na usg się nie załapałam, te stoiska z wózkami etc to też byle co.. strata czasu niestety :( cieszę się, że choć u Ciebie z pozytywnym zakończeniem ta wizyta :)

piękne są te torty urodzinowe, gratulacje :)

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ