Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale mi się zachciało pasztetu jak czytam Wasze wpisy;) hehe. Nigdy nie jem normalnie. Mój synek juz prawie miesiąc chory i jest taki marudny,ze aż normalnie włosy siwe chyba mi rosną na głowie. Tak bardzo chce żeby już mógł pójść do żłobka się wybawic,pogoda na dwór nie,dzieci w około chore i nie ma się z kim spotkać
Bardzo mi szkoda Was dziewczyny w szpitalu,ja nie wiem dokładnie dlaczego,ale panicznie się bałam pobytu..musiałam na patologie kilka dni przed porodem i 3 po,wiec razem tydzień. ..wydawało się wiekiem.jedzenie u mnie to tez jakąś pomyłka, kolacja o 5.30????dacie rade.myślcie o swoich dzieciach i każdego dnia już coraz bliżej poznania
Ja dzisiaj zrobiłam zupę, gofry i mufinki. -
nick nieaktualnymalala wrote:jamniczakuchnia gratuluję synka
my też byliśmy na targach, ale zawiodłam się okropnie, 40zł wyrzucone w błoto, bo na usg się nie załapałam, te stoiska z wózkami etc to też byle co.. strata czasu niestetycieszę się, że choć u Ciebie z pozytywnym zakończeniem ta wizyta
piękne są te torty urodzinowe, gratulacje
Dziękuję ;* Koleżanka też była w 17 tc i się nie załapała... A ja nieświadoma tego że przyjmują od 23 tc zapisałam się w kolejkę i dr mnie przyjął
Targi faktycznie do dupy, nic nie było. Ja po usg obeszłam stoiska, mąż poszedł na te zoologiczne i pojechaliśmy do Ikei
Ale widziałam wózek Riko Nano na żywo, bo jakaś parka miała, fajny! -
nick nieaktualnyDziewczyny a Wasi lekarze nie robią USG 3D lub 4D?
Szkoda, pewnie jakbyście chciały pojsc gdzies zrobic to dodatkowo trzeba placic.
Mój lekarz na każdej wizycie robi mi 3d i 4d ale powiedzial ze to i tak nie widac tak dobrze w tych poczatkowych tygodniach dopiero gdzies od 20tc
Szkoda malala ze faktycznie niepotrzebnie wydalas tyle pieniedzy. -
u mnie odwrotnie przed ciaza bol glowy 3-4razy w tyg od kiedy jestem w ciazy glowa mnie nie boli i nie latam czesciej do lazienki cieszylam sie ze przytylam pierwsze 2kg w ciazy dzisiaj sie wazylam -5kg
na razie sie nie martwie skokami wagi we wtorek mam wizyte to pogadam z gin wreszcie bede miec wyniki badan stresuje sie bo mam stan przedcukrzycowy i panicznie boje sie cukrzycy ciazowej💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny a Wasi lekarze nie robią USG 3D lub 4D?
Szkoda, pewnie jakbyście chciały pojsc gdzies zrobic to dodatkowo trzeba placic.
Mój lekarz na każdej wizycie robi mi 3d i 4d ale powiedzial ze to i tak nie widac tak dobrze w tych poczatkowych tygodniach dopiero gdzies od 20tc
Szkoda malala ze faktycznie niepotrzebnie wydalas tyle pieniedzy. -
nick nieaktualnyOlina wrote:u mnie takie usg kosztuje 220zł!!! ale chcialam iśćbo poodbno mega sprzet maja, znajomi co dzidizusia urodzili 2 msc temu byli i bardzo polecali
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny a Wasi lekarze nie robią USG 3D lub 4D?
no niestety moja gin nie ma takiego sprzętu, ja do niej chodzę prywatnie ale w ramach pakietu medycznego z pracy, także wizyty mam za darmo. ale chyba w Lux Medzie w ogóle nie mają aparatu do 3d. podpytam jej następnym razem, ale wydaje mi się że skończy się na tym, że gdybym chciała 3d zobaczyć to muszę pójść gdzie indziej i zapłacić te 220zł,,Julia
-
nick nieaktualnyWiecie co z ciekawości aż sprawdziłam... Takie ceny... Ich już całkiem do reszty popierdzieliło, żeby tyle kasy brać... Zużycie sprzetu za takie usg to gowniane pieniadze za przeproszeniem... Aż się zezłościłam. Ten kraj jest coraz gorszy naprawdę...
-
nick nieaktualnyMój lekarz też bierze 200 za 3d. Za genetyczne wziął 150, a wizyty mam na nfz i na każdej normalne usg.
Teraz poprzestanę na wizytach na nfz, nie będę raczej robić 3d i 4d i żadnych innych dodatkowych, bo wszystko póki co jest ok. No chyba że na następnej wizycie będzie miał wątpliwości co do płci, to może skuszę się na 3d -
nick nieaktualny
-
Na ostatniej wizycie lekarz nam wlaczyl na 4D wiec sobie popatrzylismy na Maluszka a Maz nagral na kamere. Ale dopiero w 28tyg na przyklad super widac!! Chociaz i tak sie ciesze, ze sam od siebie nam pokazal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 20:13
-
Ja dokładnie tak samo do mojej gin jak się chodzi wizyta 150 zł i tez przełącza. Siostra chodziła do niej na nfz to niestety miała tylko 3D i ot taka różnica ale z każdego usg dostawała zdjęcia ja mam zdjęcia i filmiki na pendrive podłącza do sprzętu i zgrywa. . Narazie dzidzia wygląda jak potworek ale pamiętam z 1 ciąży w 26tyg tak pięknie uchwycila twarz ze wydrukowalam powiekszylam i stoi w ramce w sypialni co najfajniejsze syn urodził się identyczny
Kładę się spaćpogoda mnie dobija
Dobrej i spokojnej nocki !
-
Ja chodzę nfz wiec mam tylko to czarni-biale usg. Ale tez chce sie przejsc na 4d U mnie znalazlam za 150 z dvd tylko chce wlasnie jak juz bedzie fajnie widac czyli pewnie ok 25-28 tydzien;)
A dziewczyny jecie kabanosy? Sa jakies przeciwskazania? Bo mam straszna ochote:P -
Endzis wrote:Ja chodzę nfz wiec mam tylko to czarni-biale usg. Ale tez chce sie przejsc na 4d U mnie znalazlam za 150 z dvd tylko chce wlasnie jak juz bedzie fajnie widac czyli pewnie ok 25-28 tydzien;)
A dziewczyny jecie kabanosy? Sa jakies przeciwskazania? Bo mam straszna ochote:P -
nick nieaktualnyJa dziś dostałam chcicy na makrele wędzoną. Kupiłam sobie bardzo małą i tym samym zaspokoiłam swoje potrzeby
fakt, faktem, że cały dzień jest mi niedobrze ale podejrzewam, że nie zasnęłabym gdybym jej nie zjadła.
Ja łyknęłam 250mg paracetamolu bo coś mnie rozpala i lecę spać. Kolorowych snów! ;*