Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej mamusie
Jupiii idę do domulekarz mnie zbadał z dzidzią wszystko dobrze
dupką się do mamusi odwróciło :p hehe serduszko ładnie bije
miałam taką czerwoną plamke krwi rano po podtarciu ale to pewnie po zaaplikowaniu luteiny paznokciem podraznilam
ale lekarz mowi ze jest super
Ależ jestem szczęśliwa!jamniczakuchnia, malala, dziewussia, mania, Lanusia93, wiecznie, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wam ja w pracy Gabi w przedszkolu czuję się ok tylko te mdłości... Wczoraj zjadłam wątróbke i tyle że nakarmilam toaletę... Bleee no niestety. Trochę sił mi brakuje.. W domku dziś muszę ogarnąć pranie itd i potem chce coś z córką porobić ale pogoda do D... Ja chciałbym przed porodem masować sobie w środku żeby nie pękła... Co o tym myślicie? Czy jest jakiś sprzęt do tego hmm
-
Moja znajoma robiła sobie masaże przed porodem. Bez sprzętu, tylko jakiś olejek i jazda
efekty były: zero pęknięć i nacięć. Jedynie w środku miała jeden szew, bo ją dziecko zadrapało czy coś
ja też mam zamiar się masować.
natalka189 lubi tę wiadomość
-
Witam się w ten deszczowy poranek na dodatek poniedziałkowy
wrr.. tyle mam pracy dziś a przy takiej pogodzie nic się nie chce
Natalka189 ja również zamierzam ćwiczyć krocze . Po 30tyg ciazy będę kupować epi-no Delphine plusdużo znajomych stosowalo i rodziły pięknie bez nacinania i tym bardziej pęknięcia
Możesz poczytać sobie mają swoją stronę i opinie pewnie też znajdziesz w necie gdzieś na forach
Powiem Wam, że dzisiaj tak boli mnie głowa ze pierwsze co zrobiłam polknelam 2apapy, standardowo paracetamole działają na mnie 5 min wiec kicha totalnamoże to przez brak kawy bo rano nie zdążyłam wypić
no nic ruszam tylek i idę pracować
-
ja dziś rozpoczynam 17 tydzień
ale ten czas leci!
pogoda i u mnie fatalna, ponuro, mokro.. nic się nie chce. dziś chyba nie będę się ruszać za bardzo poza dom, ale jutro mam ginkę na 11, to potem chyba wjadę do kilku sklepów i może w koncu kupię ciążowe spodnie, bo te, które kupiłam miesiąc temu, na gumce jeansy, już zaczynają mi przeszkadzać w pasie. także pewnie jeszcze ze dwa tygodnie i nie będę ich nosiła
Wiolcia ale przyrząd! trochę z przerażeniem patrzę na niego, ale kurcze, skoro ma pomóc..Lanusia93 lubi tę wiadomość
Julia
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dziś piękna pogoda świeci słonko akurat na wyjście ze szpitala
czekam jeszcze na usg i wypis i wychodzę
zaraz zobaczę moją malutką
Aleksandrakili super, ze też wychodzisz Kochana
Dzień dobry mamuśkimalala, dziewussia, Aleksandrakili, Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Czesc Mamuski. Ja dzisiaj juz po wizycie u gina na nfz, potwierdzil moja decyzje o amnio. Zrobil usg, widzialam maluszka, slyszalam serduszko, malutki krecil sie, uciekal spod glowicy usg.
O 13:30 mam echo serca, zastanawiam sie tylko czy ono bedzie miarodajne, bo bardzo sie denerwuje amnio, ide na drzemke, mam czas do 12. Glowa mnie boli, milego dzionka -
nick nieaktualnymania wrote:A u mnie dziś piękna pogoda świeci słonko akurat na wyjście ze szpitala
czekam jeszcze na usg i wypis i wychodzę
zaraz zobaczę moją malutką
Aleksandrakili super, ze też wychodzisz Kochana
Dzień dobry mamuśki
Aleee super, że też wychodzisza jak tam wyniki wszystkie? mi lekarz na początku monitora nie pokazywał bo jakaś staźystka chyba sie uczyla i patrzyma na monitor a ja mowie to niego czy moglabym moje dziecko zobaczyć hehe śmiał sie i mowi no jak najbardziej:p ale dupkę znów widziałam:p hehe
Dziewusia Kochanie nic się nie stresuj! my tu wszystkie trzymamy za Ciebie mocno kciuki! Wszystko będzie dobrze, nie ma innej opcji ;* -
witam się z Wami kwietnióweczki
jestem kwietniową mamą 2015,mój synek Wojtuś ma za 5 dni pół roczku, teraz chciałam do Was dołączyć bo spodziewam się bobasa w kwietniu 2016jeśli mnie przyjmiecie proszę o dopisanie na 25 kwietnia,termin mam jeden dzień po urodzinach synka
pozdrawiamy i życzymy zdrówka mamusią i maluszką w brzuszkachLanusia93, malala, Babu, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Dziewczynki, jak u Was z bólami brzucha?
Ja dziś obudziłam się z silnym bólem podbrzusza i po 2 nospach trzyma do tej pory. Tak mnie rwie, ciągnie. Boli nawet kiedy siedzę, ale najbardziej jak chciałam się przeciągnąć i przekręcić na drugi bok...
Czuję w brzuchu ciągłe napięcie, nie jest rozluźniony nawet na chwilę.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Dziewczynki, jak u Was z bólami brzucha?
Ja dziś obudziłam się z silnym bólem podbrzusza i po 2 nospach trzyma do tej pory. Tak mnie rwie, ciągnie. Boli nawet kiedy siedzę, ale najbardziej jak chciałam się przeciągnąć i przekręcić na drugi bok...
Czuję w brzuchu ciągłe napięcie, nie jest rozluźniony nawet na chwilę.ja 2 razy dziennie dostaje nospe i luteine 2x1
Moze skontaktuj sie ze swoim lekarzem niech Ci USG zrobi jak tak mocno boli -
Aleksandrakili wrote:Ja tak wlasnie mialam i pojechalam do szpitala bo nie umialam z bolu wytrzymac ale wsumie moglam tylko do mojego gin zadzwonic
ja 2 razy dziennie dostaje nospe i luteine 2x1
Moze skontaktuj sie ze swoim lekarzem niech Ci USG zrobi jak tak mocno boli
Nie mam tu mojego lekarza, jestem w innym mieście do 3.11...
Poczekam na razie, tylko chciałabym się upewnić czy ktoś jeszcze ma takie bóle, może są normalne na tym etapie.
Już nie pamiętam jak to było z córką, ale wtedy ciągle mnie coś bolało, krwawiłam.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm