Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mandarynki dla mnie to zapach świat
zjadlabym, ale nie wiem czy gdzieś juz kupie, bo pomarancze widze wszedzie.
mnie ost czesto rano ogolnie kłuje w brzuchu..a jak kicham to mam jakies wibracje w brzuchu...nie wiem jak to. zastanawiam sie kiedy poczuje coś w brzuchu w sensie przed ruchami dziecka
Wy o Bozym Narodzeniu, a ja wczoraj dopiero szykowałam mieszkanie na halloween, uwielbiam to świeto, już sie nawet zastanawiam jakby sie przebrac hehhe -
Co do mandarynek to można dostać, ale trzeba się nachodzic
. Ja na początkowym etapie ciazy się objadalam wszelkimi cytrusami. Ale nie ma co się oszukiwac, cena jest powalajaca i nie zawsze udalo się trafić na smaczne
-
Jeszcze pracuje, ale pracuje w przedszkolu - mnóstwo wirusów + 27dzieci w tym dziecko z problemami emocjonalnymi (bije, próbuje uciec z przedszkola, niszczy rzeczy wiec sprawia mnóstwo problemów )nie mam nikogo do pomocy chciałam iść na zwolnienie pod koniec listopada to będzie 20tc ale po tak ciężkich sytuacjach z tym dzieckiem i ciagle nie mogę wyjsć z przeziebienia to zaczynam sie zastanawiać nad L4 wcześniej , czy lekarze chętnie wypisują zwolnienie ? A wy pracujecie ( jeżeli tak to ile planujecie jeszcze pracować )czy jesteście na zwolnieniu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 17:28
-
nick nieaktualnyJa ostatnio mandarynki w biedronce widzialam
e to nie te fajne mandarynki
na te fajne trzeba poczekac ;p a wiecie co mi sie tak swieta wspomnialy? bo ostatnio w kauflandzie widzialam juz kalendarz adwentowy haha
Co do zwolnienia to ja jestem od samego poczatku ciazyi bede do samego konca
tez pracuje z dziecmi ale w szpitalu wiec jeszcze gorzej dlatego tez miedzy innymi nie moglam pracowac
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem na zwolnieniu od 11 tc
Mój lekarz sam mi zaproponował zwolnienie, twierdzi że nie ma najmniejszego sensu się denerwować pracą, wstawaniem rano itd jeśli nie trzeba
Jestem mu za to wdzięczna bo naprawdę chcę się cieszyć ciążą i dzidziusiem bez kolejnych zmartwień, których jak każdemu, i mnie nie brakuje...
-
nick nieaktualnyHej mandarynki są w Kauflandzie już od tygodnia wcinam i są pycha słodkie ale z pestakami... Jakikolwiek lekarz wpisze to się liczy a czy chce to od lekarza zależy ale ogólnie powinien...
no już brzuszki będą fajne w święta będziemy się chwalić
a wy wstawiacie foty co tydzień bo wtedy widać jak brzuch rośnie ale ja nie umiem tu zdj wstawiać a w inny program mi się nie chce...
-
nick nieaktualnyJa chodze prywatnie i tez L4 normalnie do ZUSU idzie
Zreszta co lepsze tersz na l4 dostaje wieksza wyplate niz jakbym na nocki i swieta pracowała hehe ;p wiec sie oplaca
Lekarz musi ci wypisac l4 bo masz takie prawoale jak spokojnie zapytasz to problemu nie bedzie robil
Najbardziej mnie wkurza jak niektorzy lekarze przewracaja oczami na to...bezsensu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś dorwałam pyszne mandarynki w Biedronce
Dziewczyny, chyba CZUŁAM dzisiaj Hankę!
Dlaczego chyba :
Czy dziecko może kopać co kilka sekund (!) w to samo miejsce? Śpię sobie i koło 7.30 rano czuje pod pępkiem takie właśnie jak by stukanie, ale to było na tyle częste (albo mi się zdawało przez zaspanie) że najpierw pomyślałam, że to jakieś skurcze. Obróciłam się na drugi bok (głupia ja, zamiast budzić męża to poszłam dalej spać) i poczułam, że mam pęcherz pełny ale chciałam jeszcze podrzemać. I znowu to się działo! Zupełnie jak by Mała dawała mi znać - Matka, ciasno tu mam, idź się do cholery wysikać! No to poszłam i jak wróciłam to wszystko się uspokoiło. I potem cały dzień czuje takie pojedyncze stuknięcia ale w tym samym miejscu.
Co o tym myślicie? To Hanka czy moje jelita robią sobie jaja?Lanusia93 lubi tę wiadomość