Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez kupie cos w sh u nas w jednym tote ciuchy faktycznie jak nowe..niektóre to nawet maja metke...zawsze w obawach mozna to po prostu w pralce wygotowac, bo nie oszukujmy sie, ale te ciuszki z sh sa jakosciowo dobre mysle, ze te z pepco po wygotowaniu mogłyby zmienic swoj stan, ale oczywiscie moge sie mylic
ja wgl mam depresje ubraniowa, kupiłam rajstopy ciazowe i sa na mnie za duze...miałam zwykłe rajstopy okazały sie za małe..no po prostu szlak mnie trafia, a jak słysze słowo legginsy to dostaje palipatcji ...musze miec jakies normalne spodnie, bo normlanie sie zarycze -
Iwonkaaa ja od początku ciąży mam wysyp syfów na twarzy. Teraz mniej, ale co chwilę wyskakuje mi jakiś wielki, puchnący i swędzący syfol
takiego nie idzie ani wycisnąć ani zlikwidować, sam musi zniknąć.
Ja od kilku dni żyję w stresie i widzę, że Młody też to czuje, dzisiaj mało się ruszał, dosłownie pojedyncze kopniaki czułam rano. Teraz jestem po kolacji i herbacie z melisy i liczę na parę ciosów od Małego. -
Cześć dziewczyny!
Ostatnio mało się udzielam na forum, ale czytam was cały czaszaraz będę nadrabiać ostatnie 3 strony które naskrobałyście jak ja byłam w drodze i czekałam na wizytę
I się teraz pochwalęNa 100% będzie Antoś! I termin mi się jednak przesuwa na 1.04
już drugie usg to potwierdza..
tutaj mój synuś podpiera się rączką
a tu się pięknie uśmiecha do rodziców!
Jesteśmy przeszczęśliwi! A już we wtorek znowu go zobaczymy bo mamy połówkowe badanie!
I jeszcze się pochwalę, że wczoraj pierwszy raz zobaczyłam jak mój syn kopie! Pojawiło się wybrzuszenie pod pępkiem od kopniakaa dzisiaj rano powtórzył swój wyczyn tylko trochę niżej
Strasznie się cieszę, bo po czytaniu tych nieszczęśliwych historii na forum miałam koszmary i już zaczynałam się martwić czy wszystko w porządku a tu takie niespodzianki!Aleksandrakili, Iwonkaaa, mania, Olina, Funky09, Straciatellaa, dichlieb, Rotenkopf, jamniczakuchnia, Lanusia93, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Właśnie się zastanawiam nad jakimś a nie znam się kompletnie na tym heh
Ale teraz jak juz czuć ruchy albo zaraz będzie czuć to nie wiem czy to tak potrzebne na poczatku mnie bardzo uspokajało jak słuchałam maluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:17
-
Położna środowiskowa nie jest obowiązkowa. Można podjąć decyzję żeby jej nie bylo;)
Dziewczyny rok po roku czy kupicie podwójny wózek?
Za tydzień usg tez czekam niecierpliwie na 100% potwierdzenie dziewczynkiOlina, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Larisa wrote:Położna środowiskowa nie jest obowiązkowa. Można podjąć decyzję żeby jej nie bylo;)
Za tydzień usg tez czekam niecierpliwie na 100% potwierdzenie dziewczynki -
Larisa wrote:Położna środowiskowa nie jest obowiązkowa. Można podjąć decyzję żeby jej nie bylo;)
Za tydzień usg tez czekam niecierpliwie na 100% potwierdzenie dziewczynki
Ja kupuję dostawke dla synatakie siedzisko co doczepić można np do gondoli
-
Hej. Super sprawa z tą położną. Nie wiedziałam że może chodzić do ciężarnych. Muszę wypytać jak to jest w mojej miejscowości.
Co do allegro to polecam sprzedawcę Divertini. Mają tam piękne śpioszki w myszkę miki:)
Jeżeli chodzi o pryszcze to nigdy nie miałam z nimi problemu a odkąd jestem w ciąży to mam ich wysyp ale ostatnio zaczynają zanikać.
W szpitalu zostanę co najmniej do wtorku...
Dzisiaj kończymy 17tydzień a wg USG 18 tydzień
Witamy 5miesiąc -
Ja znowu zaczęłam się wkręcać. Od wczoraj czuję, że mam więcej wydzieliny. Wczoraj wieczorem to już normalnie było apogeum, majtki wilgotne ;/ tyle, że ja od kiedy odłożyłam luteinę dowcipną to kontroluję swoją czystość i zapach. No i ta wydzielina nie pachnie inaczej, ale jest jej dużo... jutro może upoluję testy na wody płodowe, a wizytę u gina mam dopiero we wtorek.
Wiem, że nikt mnie nie zdiagnozuje przez internet, ale dziewczyny, czy macie dni kiedy macie więcej upławów niż zwykle? -
Wiolcia1405 wrote:Ja kupuję dostawke dla syna
takie siedzisko co doczepić można np do gondoli
Czy mogłabyś wrzucić zdjecie tego siedziska? Bo ja właśnie nie chce kupować podwójnego wózka.
Co do ubranek lubię kupować w H&M na promocji 3 za 2. Wtedy każda rzecz jest za 29zł więc mam 3 szt za 50zł. Ale najczęściej kupuje w auchan, pepco i w takim małym sklepiku u mnie w miejscowości. Kobieta ma świetne rzeczy i do tego gatunkowo bardzo dobre np. Za komplet komin plus czapka 95% bawełna dalam 29zł także warto zaglądać do małych sklepików
[/url]
-
Ja również mam spore upławy, nosze się z wkładkami cały czas.
Mam pytanie, od ok. Tygodnia zauwazylam,ze z prawej piersi wycieka mi jakas bezbarwna wydzielina, na poczatku myslalam, że wydaje mi się, ze cos mi leci, ale juz dwa razy zauważylam na staniku mokre, miałyście badz macie cos takiego? -
Domi82 wrote:Czesc, dzięki, dr Slołowieja znam, byłam u niego na połówkowych w pierwszej ciąży i teraz na pierwszym USG, gdzie stwierdził hypoplastyczną kość nosową u maluszka. Jestem już do niego zapisana na 26.11 - były terminy, jak umawiałam się w środę, ale chciałam iść jeszcze do kogos spoza Medicover. A na kiedy chciałaś, bo był spory wybór dni na USG do niego?