Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi mi się strasznie dłuży mam dopiero 26-go a Ty? Ja tum bardziej sie niepokoje bo zmnirjszyl mi sie brzuch i nie tylko ja to widze. Mam nadzieje ze to dziecko sie inaczej ulozylo.
Co do tego autobusu to własnie nie zawwze widac czy kobieta jest w ciazy czy po prostu sie najadla. Ja już nie pamietam kiedy ostatnio jechałam komunikacją miejską bo i nawet przed ciaza robilo mi sie slabo w autobusie wiec nie ryzykuje. Sama tez nie prowadze od kilku tygodni jestem skazana na mojego prywatnego szofera:P -
Yh, wróciliśmy, a ja plamie
mam nadzieję, że to po wzierniku, bo w sobotę mnie badali z wziernikiem dwa razy i dziś znowu. Jak nie przejdzie do jutra, albo się nasili, to spowrotem na Izbę. Masakra. Nigdy nie plamilam po badaniu...
-
Hej dziewczyny, kurcze juz chyba wszystkie czujecie ruchy a ja już prawie 21 tydzień i nic specjalnego nie czulam. Czasami cos czuje ale nie jestem na 100 % pewna bo może to jelita albo po prostu mieli mi się w żołądku. Myślę ze gdyby to były ruchy to bym była pewna na 100 %. Martwie się bardzo wizyta dopiero 23.11 a tu cisza w brzuchu:(
Jedynie mnie pociesza ze ta linia na brzuchu się zaczyna pojawiać coraz bardziej. -
myszka2070 wrote:Ja mam pytanko i raczej kieruje je do mamusiek w UK.. we wtorek bylam na badaniu USG Ten pierwszy scan tu w uk niestety byl to juz poczatek 16tc czyli 15t0d no i pielegniarka powiedziala ze wszystko wyglada ok i ze pobiora jeszcze krew zeby sprawdzic ryzyko na syndrom downa.. powiedziala ze jak bd cos nie tak to zadzwonia odrazu a jak wszystko bd ok to wysla list co i jak... A dzis przyszlo mi wezwanie do szpitala na scan na sobote na oddzial ANTE NATAL CLINIC no i zaczol sie stres bo nie mam wyjasnione po co ten scan i dlaczego skoro tu robia tylko 2 przez cala ciaze... Mialyscie tak???
http://www.fotosik.pl/zdjecie/52115ad006c331ee
Nie masz sie czego obawiac, to jest normalne wezwanie do szpitala na badania, tak mi sie wydaje. Przynajmniej ja tak mialam. Jakby bylo cos zle to by Ci zadzwoniliwiec nie martw sie na zapas. A mialas juz spotkanie z polozna i maly wywiad? (Ja jestem w IE ale chyba podobnie to wyglada).
Trzymaj sie!
Mamusie w szpitalach, wracajcie do zdrowka!
Mnie tak pecherz cisnie, ze chyba zamieszkam w ubikacji..
-
Przejrzałam dziś ciuszki na stronach hm, next i na smyku (jest mega wyprzedaż) sa śliczne i tak bym już chciała wiedzieć kto mieszka w brzuszku to bym zaszalała...a gdzie tu do 18go...
Fabdorota jak sytuacja?? Mam nadzieję, że plemienia już nie ma? -
Andrea20 wrote:Hej dziewczyny, kurcze juz chyba wszystkie czujecie ruchy a ja już prawie 21 tydzień i nic specjalnego nie czulam. Czasami cos czuje ale nie jestem na 100 % pewna bo może to jelita albo po prostu mieli mi się w żołądku. Myślę ze gdyby to były ruchy to bym była pewna na 100 %. Martwie się bardzo wizyta dopiero 23.11 a tu cisza w brzuchu:(
Jedynie mnie pociesza ze ta linia na brzuchu się zaczyna pojawiać coraz bardziej.
Ja też jeszcze nic nie czuję. A masz łożysko na przedniej ścianie? -
mania wrote:Przejrzałam dziś ciuszki na stronach hm, next i na smyku (jest mega wyprzedaż) sa śliczne i tak bym już chciała wiedzieć kto mieszka w brzuszku to bym zaszalała...a gdzie tu do 18go...
Fabdorota jak sytuacja?? Mam nadzieję, że plemienia już nie ma? -
Ja też już wyszłam
mam chory pęcherz i zakażenie przeniosło się też na pochwę
teraz dużo piję, biorę Urosept, Nystatynę i mam przepisany antybiotyk na pęcherz, ale zanim go wezmę to skonsultuję się z moim ginekologiem.
Przynajmniej upławy nie są już tak silne, a Młody intensywnie daje o sobie znać
-
Andrea20 wrote:Hej dziewczyny, kurcze juz chyba wszystkie czujecie ruchy a ja już prawie 21 tydzień i nic specjalnego nie czulam. Czasami cos czuje ale nie jestem na 100 % pewna bo może to jelita albo po prostu mieli mi się w żołądku. Myślę ze gdyby to były ruchy to bym była pewna na 100 %. Martwie się bardzo wizyta dopiero 23.11 a tu cisza w brzuchu:(
Jedynie mnie pociesza ze ta linia na brzuchu się zaczyna pojawiać coraz bardziej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:OGŁOSZENIE
Sprawdźcie w wolnej chwili czy wszystko się zgadza
A ja mam taką propozycję dla dziewczyn które napisaly posty przed lista prowadzona przezrotenkopf, jakbyście te pierwsze posty usunęły to lista byłaby na samym początku, tak chyba byłoby lepiejBabu, Endzis, Aleksandrakili, essentiel lubią tę wiadomość
-
I jestem ja po dzisiejszej wizycie
. Mamy dziewczynkę
. Niestety morfologia mi cos słaba wyszła i musze brac żelazo 2 razy dziennie. Poza tym u malutkiej lekarz zobaczył chyba cos nie tak z miedniczkami nerkowymi
i na kolejnej wizycie mamy miec je kolejny raz mierzone zeby sprawdzic czy nie rosną
. Boziu niech wszystko będzie dobrze..
Po wizycie byliśmy pooglądać wózki i łóżeczka. Trafiliśmy na naprawdę konkretnego sprzedającego i jak myśleliśmy m.in. o Adamexie tak teraz już pod uwagę brać go raczej nie będziemy. -
Anastazjaaa wrote:Piękna lista
A ja mam taką propozycję dla dziewczyn które napisaly posty przed lista prowadzona przezrotenkopf, jakbyście te pierwsze posty usunęły to lista byłaby na samym początku, tak chyba byłoby lepiej
Rotenkopf, możesz mi wpisać na listę, że będziemy mieć córeczkę