X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi mi się strasznie dłuży mam dopiero 26-go a Ty? Ja tum bardziej sie niepokoje bo zmnirjszyl mi sie brzuch i nie tylko ja to widze. Mam nadzieje ze to dziecko sie inaczej ulozylo.
    Co do tego autobusu to własnie nie zawwze widac czy kobieta jest w ciazy czy po prostu sie najadla. Ja już nie pamietam kiedy ostatnio jechałam komunikacją miejską bo i nawet przed ciaza robilo mi sie slabo w autobusie wiec nie ryzykuje. Sama tez nie prowadze od kilku tygodni jestem skazana na mojego prywatnego szofera:P

f2w3s65gpeorv80s.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieluszek tez bede uzywac Pampers jakoś nie ufam innym firmom a jak syn odziedziczy skore po tacie to bedzie miał mega wrqżliwą. Na poczatek wezme te sensitive a potem klasyczne. Jak się kupuje w tych gigaboxach to nie wychodzi tak drogo

f2w3s65gpeorv80s.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yh, wróciliśmy, a ja plamie :/ mam nadzieję, że to po wzierniku, bo w sobotę mnie badali z wziernikiem dwa razy i dziś znowu. Jak nie przejdzie do jutra, albo się nasili, to spowrotem na Izbę. Masakra. Nigdy nie plamilam po badaniu...:/

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Andrea20 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, kurcze juz chyba wszystkie czujecie ruchy a ja już prawie 21 tydzień i nic specjalnego nie czulam. Czasami cos czuje ale nie jestem na 100 % pewna bo może to jelita albo po prostu mieli mi się w żołądku. Myślę ze gdyby to były ruchy to bym była pewna na 100 %. Martwie się bardzo wizyta dopiero 23.11 a tu cisza w brzuchu:(

Jedynie mnie pociesza ze ta linia na brzuchu się zaczyna pojawiać coraz bardziej.

dqpr3e5e7c3z43yz.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    Ja mam pytanko i raczej kieruje je do mamusiek w UK.. we wtorek bylam na badaniu USG Ten pierwszy scan tu w uk niestety byl to juz poczatek 16tc czyli 15t0d no i pielegniarka powiedziala ze wszystko wyglada ok i ze pobiora jeszcze krew zeby sprawdzic ryzyko na syndrom downa.. powiedziala ze jak bd cos nie tak to zadzwonia odrazu a jak wszystko bd ok to wysla list co i jak... A dzis przyszlo mi wezwanie do szpitala na scan na sobote na oddzial ANTE NATAL CLINIC no i zaczol sie stres bo nie mam wyjasnione po co ten scan i dlaczego skoro tu robia tylko 2 przez cala ciaze... Mialyscie tak???
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/52115ad006c331ee

Nie masz sie czego obawiac, to jest normalne wezwanie do szpitala na badania, tak mi sie wydaje. Przynajmniej ja tak mialam. Jakby bylo cos zle to by Ci zadzwonili :-) wiec nie martw sie na zapas. A mialas juz spotkanie z polozna i maly wywiad? (Ja jestem w IE ale chyba podobnie to wyglada).
    Trzymaj sie!

Mamusie w szpitalach, wracajcie do zdrowka!

Mnie tak pecherz cisnie, ze chyba zamieszkam w ubikacji..

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak mialam juz :) wszystko ok :) dzieki za info..

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znac po wizycie, trzymam kciuki

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejrzałam dziś ciuszki na stronach hm, next i na smyku (jest mega wyprzedaż) sa śliczne i tak bym już chciała wiedzieć kto mieszka w brzuszku to bym zaszalała...a gdzie tu do 18go...

Fabdorota jak sytuacja?? Mam nadzieję, że plemienia już nie ma?

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea20 wrote:
    Hej dziewczyny, kurcze juz chyba wszystkie czujecie ruchy a ja już prawie 21 tydzień i nic specjalnego nie czulam. Czasami cos czuje ale nie jestem na 100 % pewna bo może to jelita albo po prostu mieli mi się w żołądku. Myślę ze gdyby to były ruchy to bym była pewna na 100 %. Martwie się bardzo wizyta dopiero 23.11 a tu cisza w brzuchu:(

Jedynie mnie pociesza ze ta linia na brzuchu się zaczyna pojawiać coraz bardziej.

Ja też jeszcze nic nie czuję. A masz łożysko na przedniej ścianie?

f2wlcbxmqludqper.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Przejrzałam dziś ciuszki na stronach hm, next i na smyku (jest mega wyprzedaż) sa śliczne i tak bym już chciała wiedzieć kto mieszka w brzuszku to bym zaszalała...a gdzie tu do 18go...

Fabdorota jak sytuacja?? Mam nadzieję, że plemienia już nie ma?
    Nie, już nie. Ale brzusio boli:( lezakuje więc...

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś zakupiłam pierwszy ciuszek dla maluszka ;)
    nie mogę się napatrzeć ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9561721d9dc.jpg

jamniczakuchnia, Endzis, Babu lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Funky09 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już wyszłam :) mam chory pęcherz i zakażenie przeniosło się też na pochwę :/ teraz dużo piję, biorę Urosept, Nystatynę i mam przepisany antybiotyk na pęcherz, ale zanim go wezmę to skonsultuję się z moim ginekologiem.

Przynajmniej upławy nie są już tak silne, a Młody intensywnie daje o sobie znać :)

• Olina Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea20 wrote:

ja np lini na brzuchu nie mam, mam tylko zyły...a moze sporbuj tak dłuzej polezec na brzuchu, albo najlepiej zjedz cos słodkiego ;-)

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż przywiózł mi laptopa więc zaraz zabieram się za listę ;)

Mnie strasznie bolą te wszystkie elektrody z tego holtera ;/ a mam ich teraz 7 a nie 3 tak jak poprzednio ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OGŁOSZENIE
    Sprawdźcie w wolnej chwili czy wszystko się zgadza ;)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    ja np lini na brzuchu nie mam, mam tylko zyły...a moze sporbuj tak dłuzej polezec na brzuchu, albo najlepiej zjedz cos słodkiego ;-)
    Ja mam ale bardzo delikatna

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    OGŁOSZENIE
    Piękna lista ;)

A ja mam taką propozycję dla dziewczyn które napisaly posty przed lista prowadzona przezrotenkopf, jakbyście te pierwsze posty usunęły to lista byłaby na samym początku, tak chyba byłoby lepiej

Babu, Endzis, Aleksandrakili, essentiel lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jestem ja po dzisiejszej wizycie :). Mamy dziewczynkę :D. Niestety morfologia mi cos słaba wyszła i musze brac żelazo 2 razy dziennie. Poza tym u malutkiej lekarz zobaczył chyba cos nie tak z miedniczkami nerkowymi :( i na kolejnej wizycie mamy miec je kolejny raz mierzone zeby sprawdzic czy nie rosną :(. Boziu niech wszystko będzie dobrze..

Po wizycie byliśmy pooglądać wózki i łóżeczka. Trafiliśmy na naprawdę konkretnego sprzedającego i jak myśleliśmy m.in. o Adamexie tak teraz już pod uwagę brać go raczej nie będziemy.

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Piękna lista ;)

A ja mam taką propozycję dla dziewczyn które napisaly posty przed lista prowadzona przezrotenkopf, jakbyście te pierwsze posty usunęły to lista byłaby na samym początku, tak chyba byłoby lepiej
    na tym forum chyba nie ma opcji usunięcia własnego postu. Może admin mógłby to zrobić

Rotenkopf, możesz mi wpisać na listę, że będziemy mieć córeczkę :D

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Olina Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    OGŁOSZENIE
    dział transport wymiata :D

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ