Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecznie, córcia dopisana
macie jakieś imię na celowniku?
Chyba da się usunąć, bo jest taka opcja ale dopiero jak się kliknie 'edytuj' ale nie wiem czy się wtedy usuwa treść czy cały post.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:58
-
Rotenkopf wrote:Wiecznie, córcia dopisana
Chyba da się usunąć, bo jest taka opcja ale dopiero jak się kliknie 'edytuj' ale nie wiem czy się wtedy usuwa treść czy cały post.
Mamy imię. Ma być Hania. Chociaż podoba mi się też Matylda
-
Rotenkopf wrote:Wiecznie, córcia dopisana
Chyba da się usunąć, bo jest taka opcja ale dopiero jak się kliknie 'edytuj' ale nie wiem czy się wtedy usuwa treść czy cały post. -
nick nieaktualny
-
Wiecznie, gratuluję córeczki!
Nic się nie martw, na pewno na kolejnym usg wszystko będzie ok
Żelaza współczuję, też muszę teraz brać (z powodu anemii dostałam końską dawkę 2x2 dziennie, chociaż na ulotce jest jedna tabletka co 1-2 dniSkutki uboczne są ponoć niezbyt przyjemne...zaparcia
Jakie tabletki Ci lekarz przepisał?
-
Dziewczyny, mam takie pytanie - kupowałyście już może bieliznę na czas ciąży? Tzn. mam na myśli głównie większe biustonosze
Ja już niestety nie mieszczę się praktycznie w nic, zostały mi dwa, które i tak cisną i uwierają
Może mogłybyście polecić jakąś firmę / sklep?
Tylko zaznaczę, że jestem niewymiarowa (obwód ok. 65-70, a miseczka w tej chwili już chyba Gwięc bazarki i tego typu miejsca dla mnie odpadają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:32
-
Dziewczyny tak pisałyście o tych pieluchach więc wam coś wrzucę
nie wiem czy to promocja bo jeszcze się nie znam ale wydaje mi się że jak na pampers to chyba nie drogo
http://allegro.pl/show_item.php?item=5747072638
http://strefamarek.allegro.pl/PG/pampers/?bi_s=allegro&bi_m=showcase_mainpage&bi_c=PG-pampers
Mąż wchodził przed chwilą na allegro i tak wyczaiłam na pierwszej stronieOd razu zabrałam mu lapka i podsyłam wam linki
-
Straciatellaa wrote:Ja kupiłam na bazarku taki do karmienia dla mnie Rewelacja :p
Dziewczyny mam chyba coś z głową. Boje się kupować cokolwiek dla dziecka. Boje się ze jak coś kupie, to coś się stanie. Dziś trzymałam juz paczkę body 5szt za 29 zł w f&f, piękne. I nie kupiłam. Przeszły mnie nagle ciarki i natłok myśli, odlozylam. Nadaje się do leczenia? Masakra.
Z córką tak nie miałam -
Babu wrote:Dziewczyny, mam takie pytanie - kupowałyście już może bieliznę na czas ciąży? Tzn. mam na myśli głównie większe biustonosze
Ja już niestety nie mieszczę się praktycznie w nic, zostały mi dwa, które i tak cisną i uwierają
Może mogłybyście polecić jakąś firmę / sklep?
Tylko zaznaczę, że jestem niewymiarowa (obwód ok. 65-70, a miseczka w tej chwili już chyba Gwięc bazarki i tego typu miejsca dla mnie odpadają
-
nick nieaktualnyBabu wrote:Tylko zaznaczę, że jestem niewymiarowa (obwód ok. 65-70, a miseczka w tej chwili już chyba G
więc bazarki i tego typu miejsca dla mnie odpadają
Witaj w klubie!U mnie akurat w obwodzie jest 75 ;p ja od kilku lat zaopatruję się w biustonosze w Cubusie. Fakt, faktem, rzadko są promocje ale na prawdę warto
I zawsze znajdę biustonosz odpowiedni do moich rozmiarów i z moimi wymogami - fiszbiny po boku, szerokie i przyszyte ramiączka (zawsze wypinane mi się wypinały albo po prostu łamały ;/) no i m.in 3 zapięcia (jak są dwa to zazwyczaj ten pas na plecach jest adekwatnie węższy i wpija się w plecy przez ciężkość piersi)
Babu, Andrea20 lubią tę wiadomość
-
Olina wrote:mam tak samo jak Ty
U mnie to samo - jeszcze nic nie kupiłam. Niby sobie tłumaczę, że spokojnie, że ruszę z wyprawką od stycznia a na razie się trzymam z dala od zakupów - ale prawda jest taka, że ogólnie to mam lekką rękę do pieniędzy i rzadko sobie czegoś odmawiam miesiącamiWięc tu jakoś podświadomie się blokuję.
Inna rzecz, że tyle ciuchów dostanę, że aż mało co muszę kupować. Raczej takie większe rzeczy, typu wózek czy łóżeczko. A na to faktycznie kasę będziemy mieli po Nowym Roku.
No ale żeby nic, ani jednego śpioszka?!
Rotenkopf, dzięki za cynk! :* Tak, szerokie ramiączka i dobre fiszbiny to jest właśnie to, czego potrzebujęJuż mnie plecy od tych cyców bolą
Podlecę przy najbliższej okazji do Cubusa w takim razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:51
-
Straciatellaa wrote:Ja kupiłam na bazarku taki do karmienia dla mnie Rewelacja :p
Dziewczyny mam chyba coś z głową. Boje się kupować cokolwiek dla dziecka. Boje się ze jak coś kupie, to coś się stanie. Dziś trzymałam juz paczkę body 5szt za 29 zł w f&f, piękne. I nie kupiłam. Przeszły mnie nagle ciarki i natłok myśli, odlozylam. Nadaje się do leczenia? Masakra.
Z córką tak nie miałam
26 mam usg, po tym usg zacznę kupować wszystko, butle smoczki itp. W grudniu jadę do polski i planuję kupywac przez allegro aby w grudniu zabrać to wszystko tu, bo u nas strasznie drogie -
Wiecznie, gratuluję córeczki
!
Andrea, nie martw się brakiem ruchów, wiesz ze różnie to bywa chociaż ja sama bym chciala już czuć ruchy.
Jutro wizyta!!!!Może się dowiemy jaka jest płeć maluszka i druga sprawa to się uspokoje odnośnie tych wyników z moczem.
Olina lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
Rotenkopf, Tobie to powinnyśmy puchar wykuć za panikarstwo!
Dziś faktycznie pogoda do bani, ledwo na oczy każdy widzi. Nawet mój mąż pracuś dziś wyszedł z roboty wcześniej i padł
Kawuszka, o której wizytujesz? Ciocie będą trzymały kciuki i czekały na dobre wieści i info o płciRotenkopf, Sunday lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy po wizycie, lekarz potwierdził płeć. A oto dowód, z tym nie da się dyskutować
dziewussia, Babu, Rotenkopf, Endzis, Lanusia93, Anastazjaaa, MagSz, Sunday, Aleksandra19, Straciatellaa, mania, jamniczakuchnia, Aleksandrakili, Funky09, Dobson, fabdorota, Catelyn, Andrea20, Justyna Es, lula.91, Kawuszka, Wilka, malika89 lubią tę wiadomość
[/url]