Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fabdorota wrote:Może być też tak, że ICD10 nie ma zbyt wielu kategorii diagnostycznych na ciążę... Tak czy owak, wygląda to strasznie.
Masz rację okropnie się to czyta... -
Aleksandra19 wrote:ja właśnie też mam dużo wydzieliny i uczucie wilgotności, tylko moja jest taka lekko żółta właśnie.
Dziewczyny a macie czasem takie jakby ukłucia w pochwie? Mnie czasem tak zakuje najczęściej jak chodzę
Aleksandra zawsze możesz zrobić posiew z pochwy, u mnie kosztuje 30zł. Kłucie w pochwie też czasami mam
Dziewusia w końcu możesz odetchnąćdziewussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chetnie bym Was odwiedziła czy w zachodniopomorskim czy w pomorskim obojętnie bylebym nad morzem się znalazła
zawsze jesteśmy 2 razy w roku nad morzem i już myślę jak to zrobić żeby z takim maluchem pojechać
zresztą naszego malucha przywieźliśmy z pomorskiego
-
Dziewussia ale super
Chyba wszystkie czekałyśmy na dobre wieści od Ciebie.
Już jesteśmy w połówce więc jakoś te zakazy wytrzymacie ważne, że dzidziuś zdrowy
Wklejam nasz wózek - jako fani Ferrari nie mogliśmy mieć innegozwłaszcza, że to pewnie nasze pierwsze i ostatnie Ferrari
Zależało nam też na skrętnych kółkach i dużej gondoli aby nie pionować dziecka za wcześnie. Składa się prawie w rozmiar "do kieszeni
".
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb6260c7b52b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:14
dziewussia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
mania wrote:Ja chetnie bym Was odwiedziła czy w zachodniopomorskim czy w pomorskim obojętnie bylebym nad morzem się znalazła
zawsze jesteśmy 2 razy w roku nad morzem i już myślę jak to zrobić żeby z takim maluchem pojechać
zresztą naszego malucha przywieźliśmy z pomorskiego
.
Dziewczyny, odczuwam coraz silniejszy syndrom wicia gniazdaNie dość, że zainicjowałam drobny remont i zakupy meblowe, to teraz mnie wzięło, żeby parę pierdół dla Malutkiej zrobić. I będą zapomniane cotton ballsy, literki wełniane z imieniem i karuzelka
Dzisiaj się idę wyposażać w pasmanterii, bo musimy skoczyć do galerii, coś teściowi na jutrzejsze urodziny kupić... Chyba leżenie w łóżku mnie tak inspiruje...
-
Iwonkaaa wrote:No ja na oficjalną informację odnośnie płci do 3.12 czekam...
Iwonka, nie przejmuj sięU nas jest to samo
Pisalam ostatnio, że maluszek się zasłonił pępowiną i nici z wiadomości o płci... Następna wizyta 1 grudnia i USG połówkowe 8 grudnia. Mąż i rodzina się śmieją, że to na pewno dziewczynka, bo chłopcy między nogi nic nie biorą
I że dziewczynki bardziej się wstydzą i nóżki mają złączone
Tak się uśmialiśmy z tego
Dowiemy się w swoim czasieJeszcze będzie duuużo czasu żeby się nacieszyć tymi wieściami, ale tak samo bym chciała wiedzieć
Babu, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyDziewussia codziennie właziłam na to forum i szukałam info od ciebie
wiedziałam ze dziecko jest zdrowe - bo miałas pozytywne usgdziewczyny widzicie co niesie za soba test pappa to jest statystyka gdzie maszyna liczy wszystko wagę też ... ile nerwów dziewussia zjadła ile łez wylała -to tylko ona wie ,,,lekarze tez juz wystraszeni byli -raptem znalazł sie pęcherz a wraz z nim nerki ...amniopunkcja - tez wiele stresu przyniosła ... a gdyby nie pappa nie byłoby jej ... pamietajcie - chociaz wy juz po genetycznych ale moze na przyszlosc - jesli usg jest prawidłowe -- nie róbcie tego pieprzonego pappa .no wiec teraz dziewussia odpoczywaj psychicznie - tobie i maluszkowie po tej długiej drodze niepewnosci i stresu się NALEŻY
trzymam kciuki kochana
myslałam o Tobie codziennie i modliłam sie za was
chociaz tak jak mówię czułam ,że będzie wszystko dobrze
jak cudnie ze sie nie pomyliłam
dziewussia, Babu, Dobson, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
fabdorota wrote:A ja jestem dziwadło, bo Bałtyku nie lubię. Za to ostatnio marzę i śnię o weekendzie na moich Mazurach ukochanych
.
Dziewczyny, odczuwam coraz silniejszy syndrom wicia gniazdaNie dość, że zainicjowałam drobny remont i zakupy meblowe, to teraz mnie wzięło, żeby parę pierdół dla Malutkiej zrobić. I będą zapomniane cotton ballsy, literki wełniane z imieniem i karuzelka
Dzisiaj się idę wyposażać w pasmanterii, bo musimy skoczyć do galerii, coś teściowi na jutrzejsze urodziny kupić... Chyba leżenie w łóżku mnie tak inspiruje...
a nad morzem to mogłabym mieszkać, bardzo bym chciała... też męczę mojego męża żebyśmy śmignęli na weekend nad morze ale on się mnie boi w taką podróż zabrać żeby mnie nie wytrzęsło w aucie
Jest cos w tym wiciu gniazdaja znów szukam domu bo myślimy poważnie żeby sprzedać bloki i uciekać do domu...szukam takiego nowego w stanie surowym w moim miescie jutro jedziemy oglądać jeden
troche mi szkoda sprzedać mieszkanie bo dopiero był remont generalny i mam moja wymarzoną kuchnie ale najwyżej zrobię sobie taką samą
-
Dziewussia!!!!! Wspaniałe wiadomości!
Tak się cieszę! Ogromna ulga!
Dziewczyny widzę organizujecie się, ja też chętnie bym się spotkała z Wami, są jakieś kobiety ze świętokrzyskiego? Każda z nas z różnych regionów, dlatego zazdroszczę tym z z Was, które blisko siebie mieszkają
Jejku ta godzina i już szaróweczka...dziewussia lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Dzięki dziewczyny za gratulacje, trzymane kciuki, miłe słowa. Pomagałyście mi bardzo w złych chwilach i DZIĘKUJĘ WAM BARDZO!
Post Alicce bardzo trafia w sedno sprawy to bardzo celne podsumowuje sytuacje w której się znalazłam. To były ciężkie chwile.
Mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i z łożyskiem będzie ok.
Dziewczyny czy któraś ma łożysko przodujące??fabdorota lubi tę wiadomość
-
Dziewussia, super wieści, bardzo się cieszę!!! No, to teraz już pełną parą możecie z mężem świętować i cieszyć się ciążą
Zaraz się zaczną zakupki
Edit: fajnie, że poruszyłyście temat wózków, ostatnio też ciągle siedzę i wybieram. Osobiście póki co poszukuję używanego Mamas&Papas Sola2, ze wzlędu na jego niską wagę i łatwość składania (dużo jeżdżę samochodem). Ale mam w planach przejechanie się do hurtowni i obejrzenie: Baby Design, Tutek, Anex, Marco Polo (czy jakoś tak) itd - w zasadzie wszystkie, o których słyszałam, że nie są ciężkimi kolosami. Nie dam rady targać czy chociażby podbijać pod chodnik wózka, który z dzieckiem będzie ważył 25 kg
Zastanawiałam się jeszcze nad zakupem używanej/nowej gondoli (ew. z nosidełkiem). Sęk w tym, że nic nie mogę znaleźć - czy nikt nie produkuje samych wózków głębokich??? Może Wy się na coś natknęłyście?
Myślę o tym, bo inne mam wymogi co do gondoli dla malucha, z którym będę śmigać w lato, a inne dla spacerówki dla większego bobsona i na zimę i w którą chciałabym już więcej zainwestować, bo będzie na dłużej.
A i też po gondoli okaże się, czego tak naprawdę wymagam od wózka - to nasz pierwszy w końcuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:54
dziewussia lubi tę wiadomość