Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:Cześć ciocie.
Jestem mały pikuś. Mam 3 cm co odpowiada 10tc. Serce bije mi jak dzwon (170 uderzen/min). Urodzę się dwa dni później bo 3.04.2016. Mama jest bardzo szczęśliwa bo ruszałem rączkami i nóżkami. Do tego pokazałem jej caaaały kręgosłup
Wspaniale!! Gratulacje!!!- szczęśliwy
-
Hej Dziewczyny czytam Was już jakiś czas ale nie miałam odwagi dołączyć jednak teraz kiedy już widziałam moje dziecko chciałabym dołączyć oczywiście jeśli mnie przyjmiecie
Gratuluję Wam wszystkim bo dla każdej to ogromna radość nosić dziecko pod serduszkiem!
My staraliśmy się 4 lata po poronieniu i nic i w przyszłym cyklu mieliśmy już zaplanowana IUI ale okazało się , że nie będzie potrzebna bo zrobiliśmy to samito jest cud wiec musi być dobrze.
Termin mamy wstępnie na 13.04, wczoraj dzidziuś miał 17mm serduszko pika i maluch nawet pomchał nam rączka, cudo!Lanusia93, dziewussia, jamniczakuchnia, ilonia1984, Rotenkopf, ewcia21k, Malinkowe oczekiwanie, fabdorota, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
-
Sunday wrote:Gratulacje Mania! My tez mielismy wizyte w klinice na wrzesien ale moglismy ja odwolac, wspaniale uczucie.
Zdrowka dla Was! -
No dobra to i ja się odważę po dzisiejszej wizycie proszę mnie dopisać do listy
Madzialinda tp. 5.04.2016r.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:28
ewcia21k, jamniczakuchnia, Rotenkopf, Malinkowe oczekiwanie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Madzialinda -
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Coraz więcej kwietniówek
Ale będzie wesoła wiosna!
Mnie naszło na sprzątanie i czystki. Oczyszczam przestrzeń ze wszystkiego co zbędneNagromadziłam już sporo rzeczy do schroniska, kosmetyków i różnych innych bibelotów.
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie jestem na bieżąco ; ) będę w domku to dopiszę jeszcze Madzialinde i Manie. Ciekawe co z dziewczynami które mówiły że z ich maleństwami jest nie najlepiej... nie wpisywałam nic bo nie wolno tracić za wcześnie nadziei . Mam nadzieje że jednak jest z nimi dobrze...
-
nick nieaktualny
-
dichlieb wrote:Dziewczyny mam pytanie, bardzo krępujące. Czy biorąc luteinę można współżyć?
Ja dostałam pozwoleniezakaz współżycia jest jedynie wtedy jeśli ciąża jest zagrożona.
Witam nowe mamuśki
Cały czas Was podczytuję, a że jestem małomówna to i małopiśmienna
Przeglądam sklepy internetowe z artykułami dla dzieci i przepadłam -
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny!
Ja nadrobiłam, ale pisać nie dam rady póki coTeż przepadłam w nowym mieście, Zielona Góra to jest chyba moje miejsce na ziemi
A teraz uciekam do Biedronki po arbuza i kefir
W piątek USG, już w piątek!Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm