X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokażę Wam tego szczeniaczka na którego niestety byłam strasznie uczulona ;(
    Semir ;)
    d2fd085bea5e2713med.jpg
    ef493ec211d78a9bmed.jpg
    5df17b01b1249edfmed.jpg

Andrea20, wiecznie, 28latkaa, fabdorota, kamaaa, Endzis lubią tę wiadomość

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz pokazywałam swoje psiaki. W domu niema mowy o psie , obydwa całe dnie na dworzu , jak przychodzą goście to do zagrody :) od małego uczone i nawet jak taras zostawiam otwarty nie wejdą ewentualnie aira łeb wstawi :D

Spacer to u nas nie problem , bo spuszczone biegają po lesie ;) na początku kółka od wózka gryzly ale im się znudziło :D i ma szczęście nie przegryzly opony :p
    Do syna tez są łagodne , z wilczyca od małego robi co chce wiec teraz nawet jak na niej wisi i chce na niej usiąść to nawet nie ruszy ani nie warknie.

Dziś piątek piatunio piatunioniunio! <3 hahaha , jadę zaraz po synka do rodziców a potem po męża bo biedny musiał zostawić samochód na przegląd w serwisie :p wiec zaciągnię go na ten black friday do sklepów :D

Miłego dnia :*

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabdorota właśnie Bruno ma smycz flexi, ale wzięłam od mamy zwykłą smycz :) Po obiedzie idę z nim na pierwszy trening chodzenia, wiem że muszę być bardzo konsekwentna. Poczytałam co nieco w necie. Całe szczęście ja jestem dla niego numerem jeden, a nie mąż, więc mnie słucha :) Zobaczymy jak to wyjdzie z nim, bo bardzo bym chciała brać go na spacery z wózkiem.

fabdorota lubi tę wiadomość

• kamaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaa ale słodziaki z tych waszych piesków :D. My mamy fretkę.. Na razie nie mam pomysłu jak pogodzę go z dzidzią ale tyle dobrze że po kastracji bardzo się wyciszył też pod względem zapachów :D.
    muszę trochę po marudzić.. Po wczorajszym maratonie po silesi wieczorem bolały mnie lędźwia, po nocy przeszło i teraz znowu to samo ;<
    2qi7043.jpg

Rotenkopf, fabdorota, Andrea20, Dobson, Funky09, jamniczakuchnia, triste, Endzis, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te oczyyyy ! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia1405 wrote:
    Ja juz pokazywałam swoje psiaki. W domu niema mowy o psie , obydwa całe dnie na dworzu , jak przychodzą goście to do zagrody :)

Na to też jestem za miękka ;p nie dałabym rady sama siedzieć pod ciepłym kocykiem z herbatką a pies na dworze.

• mania Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    A tu moja psina:
    ebdead4ec1cc4078med.jpg
    O matko jaki cudowny <3 to są najpiękniejsze pieski ma świecie może kiedyś przekonam męża do niego. Cudo!

Już z Zosieńką jestesmy w domu maleńka waży ponad 400g (nie pamiętam ile dokładnie bo wypis idę odebrać w pon) jest zdrowiusieńka i bryka w brzuszku tak, że mamusia już czuje kopniaki wyraźnie (koniec panikowania)

Kardiolog powiedział, że niby nic poważnego się nie dzieje ale za.miesiąc znów chce mnie poobserwować :( ale może uda mi się wziąć holter do domu i nie będę musiała już te 3 dni leżeć...

wiecznie, Endzis, Mynia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już tak przedstawiamy nasze zwierzaczki to to jest Roki

http://iv.pl/images/65354972258006662461.jpg

a tutaj jak był troszkę mniejszy

http://iv.pl/images/19624871506018068284.jpg

fabdorota, Andrea20, Rotenkopf, wiecznie, Funky09, jamniczakuchnia, triste, Endzis, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, super, że Was wypuścili ;) teraz odpoczywajcie po tych wszystkich badaniach :D.

mania lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Andrea20 Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze moje dziecię od tygodnia się mało rusza ale jak juz się rusza to czuć mocno nawet juz tatuś czuje :D Czytałam, że teraz maluszki mogą spać nawet 20h wiec chyba Nie mam powodów do zmartwień.

Od kilku dni mam motorek w du**e, całą łazienkę i sypialnie wylizałam, resztę domu tak normalnie, podłogi mylam w całym domu 2 razy, panele pastowałam, porządki w szafie. Chyba włączył mi się syndrom wicia gniazdka :D

Wilka lubi tę wiadomość

dqpr3e5e7c3z43yz.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko zaś rozmyslilo się co do menu obiadowego i po połowie dnia stania w kuchni i gotowania ona nie chce dziś krokietow na obiad...

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Trzymajcie mnie....

Normalnie powyłam się z nerwów...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • *KasiaS* Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. U mnie na połówkowym lekarz powiedział, że na 90% będzie chłopiec :) Rotenkopf jak możesz, dopisz przy mnie synusia :) Co prawda przez całe usg nie chciał nam się pokazać, lekarz dosłownie przez chwilę miał okazję co nieco tam dojrzeć, więc mam nadzieję, że się nie pomylił :) Ja tam w ogóle nic nie widziałam :P Ale najważniejsze, że rozwija się prawidłowo :) A ja mam już 10kg na plusie :P

Funky09, wiecznie, jamniczakuchnia, Rotenkopf, Andrea20, Dobson, Lanusia93, Catelyn, Babu lubią tę wiadomość

15.04.2016 synek Filipek ❤️
    12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
    31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane

Ja: 33 lata
    kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
    TSH 0,596
    Prolaktyna 8,6
    Testosteron 0,39

On: 33 lata
    Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3

Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea zazdroszczę motorów.... Ja slaniam sie z nóg... a dom zarasta... od grudnia zwolnienie mam nadzieję że sił witalnych przybędzie...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się za to totalnie rozleniwiam przez to leżenie. Nawet do głupiej apteki mi się teraz nie chce iść... No ale fakt, że pewnie tam z godzinę postoję, bo to hurtownia i wszyscy emeryci tam chodzą. Tyle, że na swoich witaminach oszczędzam prawie 20zł w porównaniu z inną apteką "z pobliża". No nic, mus to mus, wyruszam :D

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    O matko jaki cudowny <3 to są najpiękniejsze pieski ma świecie może kiedyś przekonam męża do niego. Cudo!

Już z Zosieńką jestesmy w domu maleńka waży ponad 400g (nie pamiętam ile dokładnie bo wypis idę odebrać w pon) jest zdrowiusieńka i bryka w brzuszku tak, że mamusia już czuje kopniaki wyraźnie (koniec panikowania)

Kardiolog powiedział, że niby nic poważnego się nie dzieje ale za.miesiąc znów chce mnie poobserwować :( ale może uda mi się wziąć holter do domu i nie będę musiała już te 3 dni leżeć...
    Super, że macie się dobrze dziewczyny :). No i najważniejsze, że już w domu :)

mania lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dostałam dziś od znajomej cały karton ciuszków dla maluszka, rozmiar 56 i 62 i kurcze wydaje mi się ze są takie malutkie że na lalkę będą pasowały a nie na noworodka :/
    Od jakiego rozmiaru kupujecie ciuszki?

Wilka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa, a może niech sobie sama gotuje? pewnie nie potrafi to w końcu jak zgłodnieje to Ci powie na co ma ochotę i to zje? Ja bym szału dostała szczerze mówiąc ;p

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Hej dziewczyny dostałam dziś od znajomej cały karton ciuszków dla maluszka, rozmiar 56 i 62 i kurcze wydaje mi się ze są takie malutkie że na lalkę będą pasowały a nie na noworodka :/
    Od jakiego rozmiaru kupujecie ciuszki?
    Ja kupuję od 56 :). Na daną chwilę kompletuje właśnie ubranka na 56 i 62.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety to noworodki są takie małe? Już zapomniałam....

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf uwierz ja już dostaje szału... i jeszcze w ciąży jestem bardzo nerwowa i się nagadam a ona się tylko uśmiecha i mówi no nie chce jeść i już... ręce opadają...

Kręgosłup odpada... położyłam się... córką bawi się w szkole jakby jej mało było ... mi oczy tak lecą ze ledwo żyje ...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ