Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja juz pokazywałam swoje psiaki. W domu niema mowy o psie , obydwa całe dnie na dworzu , jak przychodzą goście to do zagrody
od małego uczone i nawet jak taras zostawiam otwarty nie wejdą ewentualnie aira łeb wstawi
Spacer to u nas nie problem , bo spuszczone biegają po lesiena początku kółka od wózka gryzly ale im się znudziło
i ma szczęście nie przegryzly opony :p
Do syna tez są łagodne , z wilczyca od małego robi co chce wiec teraz nawet jak na niej wisi i chce na niej usiąść to nawet nie ruszy ani nie warknie.
Dziś piątek piatunio piatunioniunio!hahaha , jadę zaraz po synka do rodziców a potem po męża bo biedny musiał zostawić samochód na przegląd w serwisie :p wiec zaciągnię go na ten black friday do sklepów
Miłego dnia :* -
nick nieaktualnyFabdorota właśnie Bruno ma smycz flexi, ale wzięłam od mamy zwykłą smycz
Po obiedzie idę z nim na pierwszy trening chodzenia, wiem że muszę być bardzo konsekwentna. Poczytałam co nieco w necie. Całe szczęście ja jestem dla niego numerem jeden, a nie mąż, więc mnie słucha
Zobaczymy jak to wyjdzie z nim, bo bardzo bym chciała brać go na spacery z wózkiem.
fabdorota lubi tę wiadomość
-
O jaaa ale słodziaki z tych waszych piesków
. My mamy fretkę.. Na razie nie mam pomysłu jak pogodzę go z dzidzią ale tyle dobrze że po kastracji bardzo się wyciszył też pod względem zapachów
.
muszę trochę po marudzić.. Po wczorajszym maratonie po silesi wieczorem bolały mnie lędźwia, po nocy przeszło i teraz znowu to samo ;<
Rotenkopf, fabdorota, Andrea20, Dobson, Funky09, jamniczakuchnia, triste, Endzis, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Ja juz pokazywałam swoje psiaki. W domu niema mowy o psie , obydwa całe dnie na dworzu , jak przychodzą goście to do zagrody
Na to też jestem za miękka ;p nie dałabym rady sama siedzieć pod ciepłym kocykiem z herbatką a pies na dworze.
-
O matko jaki cudowny
to są najpiękniejsze pieski ma świecie może kiedyś przekonam męża do niego. Cudo!
Już z Zosieńką jestesmy w domu maleńka waży ponad 400g (nie pamiętam ile dokładnie bo wypis idę odebrać w pon) jest zdrowiusieńka i bryka w brzuszku tak, że mamusia już czuje kopniaki wyraźnie (koniec panikowania)
Kardiolog powiedział, że niby nic poważnego się nie dzieje ale za.miesiąc znów chce mnie poobserwowaćale może uda mi się wziąć holter do domu i nie będę musiała już te 3 dni leżeć...
wiecznie, Endzis, Mynia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Jak już tak przedstawiamy nasze zwierzaczki to to jest Roki
http://iv.pl/images/65354972258006662461.jpg
a tutaj jak był troszkę mniejszy
http://iv.pl/images/19624871506018068284.jpgfabdorota, Andrea20, Rotenkopf, wiecznie, Funky09, jamniczakuchnia, triste, Endzis, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Kurcze moje dziecię od tygodnia się mało rusza ale jak juz się rusza to czuć mocno nawet juz tatuś czuje
Czytałam, że teraz maluszki mogą spać nawet 20h wiec chyba Nie mam powodów do zmartwień.
Od kilku dni mam motorek w du**e, całą łazienkę i sypialnie wylizałam, resztę domu tak normalnie, podłogi mylam w całym domu 2 razy, panele pastowałam, porządki w szafie. Chyba włączył mi się syndrom wicia gniazdkaWilka lubi tę wiadomość
-
Cześć. U mnie na połówkowym lekarz powiedział, że na 90% będzie chłopiec
Rotenkopf jak możesz, dopisz przy mnie synusia
Co prawda przez całe usg nie chciał nam się pokazać, lekarz dosłownie przez chwilę miał okazję co nieco tam dojrzeć, więc mam nadzieję, że się nie pomylił
Ja tam w ogóle nic nie widziałam
Ale najważniejsze, że rozwija się prawidłowo
A ja mam już 10kg na plusie
Funky09, wiecznie, jamniczakuchnia, Rotenkopf, Andrea20, Dobson, Lanusia93, Catelyn, Babu lubią tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Ja się za to totalnie rozleniwiam przez to leżenie. Nawet do głupiej apteki mi się teraz nie chce iść... No ale fakt, że pewnie tam z godzinę postoję, bo to hurtownia i wszyscy emeryci tam chodzą. Tyle, że na swoich witaminach oszczędzam prawie 20zł w porównaniu z inną apteką "z pobliża". No nic, mus to mus, wyruszam
-
mania wrote:O matko jaki cudowny
to są najpiękniejsze pieski ma świecie może kiedyś przekonam męża do niego. Cudo!
Już z Zosieńką jestesmy w domu maleńka waży ponad 400g (nie pamiętam ile dokładnie bo wypis idę odebrać w pon) jest zdrowiusieńka i bryka w brzuszku tak, że mamusia już czuje kopniaki wyraźnie (koniec panikowania)
Kardiolog powiedział, że niby nic poważnego się nie dzieje ale za.miesiąc znów chce mnie poobserwowaćale może uda mi się wziąć holter do domu i nie będę musiała już te 3 dni leżeć...
. No i najważniejsze, że już w domu
mania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Hej dziewczyny dostałam dziś od znajomej cały karton ciuszków dla maluszka, rozmiar 56 i 62 i kurcze wydaje mi się ze są takie malutkie że na lalkę będą pasowały a nie na noworodka
Od jakiego rozmiaru kupujecie ciuszki?. Na daną chwilę kompletuje właśnie ubranka na 56 i 62.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf uwierz ja już dostaje szału... i jeszcze w ciąży jestem bardzo nerwowa i się nagadam a ona się tylko uśmiecha i mówi no nie chce jeść i już... ręce opadają...
Kręgosłup odpada... położyłam się... córką bawi się w szkole jakby jej mało było ... mi oczy tak lecą ze ledwo żyje ...