Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Hej dziewczynki,moja Zosia sie.strasznie przekrecila i kopniaczki czuje kolo wzgorza lonowego,a wy gdzie czujecie kopniaki,tak z ciekawosci?
bo ja calczas czulam Na wysokosci pepka z bolu a teraz tak dziwnie nisko,ale to chyba normalne prawda?
ilonia1984, Olina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Hej dziewczynki,moja Zosia sie.strasznie przekrecila i kopniaczki czuje kolo wzgorza lonowego,a wy gdzie czujecie kopniaki,tak z ciekawosci?
bo ja calczas czulam Na wysokosci pepka z bolu a teraz tak dziwnie nisko,ale to chyba normalne prawda?
ale myśle, że to normalne
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie podobnie, dziecko ułożone główkowo i czuje ruchy wlasnie w okolicy spojenia. Tak sie zastanawiam czy to mozliwe ze przez to ciagle mam uczucie pełnego pęcherza? Mozliwe ze w takiej pozycji dziecko uciska na pęcherz? Bo nie wiem czy to przez dziecko czy poczatki jakiejś infekcji?
Moze niedługo się obróci
Posprzątałam trochę, strasznie senna dzis jestem a na domiar złego mandarynki mi się skończyły -
wiecznie wrote:Właśnie skończyłam układać ciuszki dla Hani w jej łóżeczku (bo juz moja szafka nocna stała się duzo za mała a komoda jeszcze nie kupiona
) i tak się teraz zastanawiam czy zacząć tez powoli kompletowac większe ubranka rozmiaru 68 i 74?
-
paprotka30 wrote:U mnie podobnie, dziecko ułożone główkowo i czuje ruchy wlasnie w okolicy spojenia. Tak sie zastanawiam czy to mozliwe ze przez to ciagle mam uczucie pełnego pęcherza? Mozliwe ze w takiej pozycji dziecko uciska na pęcherz? Bo nie wiem czy to przez dziecko czy poczatki jakiejś infekcji?
Moze niedługo się obróci
Posprzątałam trochę, strasznie senna dzis jestem a na domiar złego mandarynki mi się skończyły
Tak to możliwe ja wczoraj byłam na usg i moje dziecko też mam tak ułożone dlatego lekarka pytała właśnie czy nie czuje ucisku na pecherz w związku z tym wiec myślę że te częste wizyty w toalecie to sprawka naszych dzieciaczków:)
-
paprotka30 wrote:Czyli wszystko w normie. Dzieki endzis
Ja przed wizyta ukladam sobie w głowie wiele pytań do ginekologa a potem będąc pod wrażeniem usg o połowie zapominam!
Bylismy w mieście,kupiłam pare rzeczy do szpitala i kupiłam sobie kredki bambino 24 kolory i od razu lepszy humor. Ide szykowac obiad. -
Hej dziewczyny, dużo miałam do nadrobienia. Ciężki piątek miałam. A teraz się przestraszyła trochę, bo byłam siku i w śluzie miałam nitkę taką grubsza żywej krwi. Pierwszy raz w tej ciąży coś takiego widzę. Mam nadzieję, że to jednorazowe. Nie chcę się nakręcac na siłę, ale trochę sie boję czy to nie początek czegoś...
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
Aaaaa glupio się myśli szczególnie jak takie coś pojawi się pierwszy raz. Skontaktuje się z ginekolog masz rację.
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Dzisiaj obudziłam się w nocy o 4 i nie umiałam zasnąć, a moje dziecko jakby też pomyliło noc z dniem i waliło kopniaki, aż miło. A teraz od rana czasami się odezwie
W ogóle chciałam Wam Dziewuszki polecić adapter do pasów bezpieczeństwa. Ja zakupiłam jakieś 2 tygodnie temu i jestem bardzo zadowolonapas faktycznie jest nisko trzymany, zapięcie zajmuje mi jakieś 15s., a przeniesienie adaptera na inne siedzenie to 30s. A myśl o tym, że Maleństwo tez jest bezpieczne to duży komfort!
katka/85, Justyna Es, Wilka lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Hej dziewczynki,moja Zosia sie.strasznie przekrecila i kopniaczki czuje kolo wzgorza lonowego,a wy gdzie czujecie kopniaki,tak z ciekawosci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 14:44
-
Dziewczyny ale się narobiłam. Plecy mi wysiadają.. Zrobiłam trochę pyszności na wieczorną imprezę i padam. Też miewam problemy z goleniem. Robię to na czuja:)
Dzidziuś jest aktywny w różnych porach dnia i nocy. Kopie koło pępka a czasami bardzo nisko. Jestem już za połową. Coraz bliżej -
wiecznie wrote:Właśnie skończyłam układać ciuszki dla Hani w jej łóżeczku (bo juz moja szafka nocna stała się duzo za mała a komoda jeszcze nie kupiona
) i tak się teraz zastanawiam czy zacząć tez powoli kompletowac większe ubranka rozmiaru 68 i 74?
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12241351_1695836230653454_5183966105615567221_n.jpg?oh=f24da7e691446a0231c707b5b8e73d4b&oe=56D6B344
nasze malenstwa juz beda duzeee na nast gwiazdke *.*
ja czuje dzidziusia tez czesto na pecherzu jak ciśnie hehe i zaczwyczaj sie przemieszcza ''w dole'' a kopie to juz wszedzie gdzie chce i moze heh -
Cześć dziewczyny
Ja dziś umieram. Tyle pracy, że oj. Od rana skrecilismy z mężem regał, byliśmy na zakupach, ugotowalam dwa obiady na dziś i jutro i jeszcze sprzątanie kuchni i łazienki mnie dziś czeka. Jutro przychodzą nasi przyjaciele na cały dzień pomoc nam z meblami, mają 9 miesięcznego synka, więc panowie będą skrecac a my plotkowac i gadać macietzynstwie