Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaskra wrote:Straciatella, ale plamień żadnych nie masz? W sumie ból jak na okres to niby jest niepokojący objaw i dla świętego spokoju skonsultowałabym się z lekarzem, ale jeśli poza tym wszystko jest ok, to pewnie nie jest to powód do zmartwień.
-
Witam się z rana,
Sundey slicznosci ta twoja córcia
Co do czkawki to jeszcze nie czułam ale miałam przyjemność zaobserwować ja na usg
Brzuch też mam dużo większy niż z tiago w tym czasie, ale ogólnie zaczynałam z wyższa waga więc nie ma się co dziwić.
A cyce wow, z rozmiaru b wskoczylam na d są piękne, oelne i jędrne po prostu cudowne, mogłyby takie już zostaći w końcu nie bolą aż tak bardzo jak na poczatku
Sunday lubi tę wiadomość
-
Agulas, masz rację to takie dziwne istoty są
Lanusia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Przede wszystkim zdrowia dla Cieniew i Twoich dzieci, bo zdrowie jest podstawą do wszelkich działań. Dużo uśmiechu i jak najmniej starć z teściową hihi
Lanusia93, Dobson, agulas lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Lanusia wszystkiego najlepszego
. Sunday śliczna Elizka
. Ja w końcu w domu, z rana polecialam na badania bo jutro mam wizytę u mojej ginekolog
. Mam nadzieję że krew i mocz wyjdą dobrze bo jak na razie odpukac z miesiąca na miesiąc miałam lepsza morfologie co podobno jest Dziwne w ciąży.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny na belly wybiło mi 50%. Jejku ale fajnie
Zaczęłam 21 tydzień i dzisiaj podejrzenia moją kruszynkę
jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Lanusia93 wrote:Kawuszka, nie stresuj się, jutro będzie lepszy dzień :* Pocieszę Cię
Ja się dziś tak ścięłam z 'teściową', że moja noga w jej domu nie postanie. Jak urodzę to chyba przypadkiem od ludzi się dowie albo jak mnie spotka na ulicy.
Na szczęście dość szybko ochłonęłam, bo nie mam zamiaru psuć nastroju sobie, córce i małemu. Jutro mam urodziny, więc tym bardziej wrzuciłam na luuuz i śmiać mi się już chce jak słyszę, że cały dzień dziś roztrzęsiona chodziła
Lanusia93 mamy dzisiaj urodziny)) A co więcej termin porodu podobny
)))
Wszystkiego najlepszego abyśmy w spokoju kwietnia doczekały.
Ja do tego wizytuje dzisiaj wieczorem... mam nadzieje, że usłyszę tylko dobre wieściLanusia93 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Najlepszego kochane :*
My wstalismy 10 minut temuale się wyspalam haha
widzę ze wizytuje nas dzisiaj trochę, ja mam na 18:30 wizytę, strasznie się z tego powodu ciesze i doczekać się nie mogę
zaraz robie nam śniadanko potem obiad przygotuje i jakoś zleci do wieczora , ciesze się ze mogę dzień spędzić z synkiem
Edit : kurwa mac zapomniałam o badaniach ! Pobraniu krwi i moczu, ja pierdziele!!! Gdzie ja mam mózg się pytam?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:37
Lanusia93, Bulimulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lanusia, Bulimulia, wszystkiego wspaniałego, spokojnej ciąży, spełnienia marzeń, realizacji celów i samych dobrych dni;)
A ja dziś odpoczywam. Kilka dni ciężkich za nami i mi się należy:D Zrobię tylko to, co absolutnie muszę i dalej leżę i pachne. Chociaż z tym leżeniem też niełatwo, bo mi kręgosłup pęka:/Lanusia93, Bulimulia lubią tę wiadomość
-
Bulimulia wrote:Lanusia93 mamy dzisiaj urodziny
)) A co więcej termin porodu podobny
)))
Wszystkiego najlepszego abyśmy w spokoju kwietnia doczekały.
Ja do tego wizytuje dzisiaj wieczorem... mam nadzieje, że usłyszę tylko dobre wieści
Stooo lat!Ja mam wizytę jutro, ale niestety bez USG, połówkowe w ten albo przyszły piątek.
No pewnie że dobre wieściAle będziesz miała prezent urodzinowy
Bulimulia lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
pucek wrote:Hej, czy któraś z was ma jakies wycieki z piersi? Ja dzis zauwazylam u siebie dwie kropelki
Lanusia wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży i łatwego rozwiazaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:06
pucek, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
pucek wrote:Pytałaś o to lekarza? Bo ja mam wizytę dopiero za 2 tygodnie i tak się przeraziłam że już chciałam dzwonić do niego
Dziś na obiad robie placek ziemniaczany po węgierski, od dłuższego czasu chodzi mi po głowie mmmmm