Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia, Bulimulia, wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych bąbelków
ja nie wiem co bym dziś chciała zjeść na obiad.. może bym sobie odmroziła zupę grzybową, ale co do tego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:28
Bulimulia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Julia
-
pucek wrote:Pytałaś o to lekarza? Bo ja mam wizytę dopiero za 2 tygodnie i tak się przeraziłam że już chciałam dzwonić do niego
-
Lanusia, Bulimulia, wszystkiego najlepszego dziewczyny :*. Samych pogodnych dni w życiu i przede wszystkim zdrowia dla Was i Waszych maluszków
Bulimulia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja rzeberka z dzika w sosie smietanowym
o ile się odmroza na czas hahaha
Moje dziecko tak wielbi disco polo ze masakra , ja wszystkie piosenki na pamięć znam a on uwielbia do nich skakać, kręcić się , tańczyć, jakby było można filmiki wrzucać to byście zobaczyły jaka beka z tegoAleksandrakili lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Lanusia i Bulimulia wszystkiego najlepszego dla Was kobietki
U mnie dzisiaj leniwie, dzisiaj pizza na obiad ha,ha W nocy śniły mi się koszmary, że była wojna, i takie tam... Ogólnie masakra, bo obudziłam się koło 5, wystraszona a dwie minutki po nos zatkany... Ciąża pod znakiem kataru...
W wielu sklepach jest darmowa dostawa dziś, zaraz zamawiam sól i pierdoły. Muszę jeszcze kapcie małemu kupić, ale w fiorino chyba nie ma darmowej dostawy, muszę sprawdzić.Lanusia93, Bulimulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiolcia1405 wrote:Ja rzeberka z dzika w sosie smietanowym
o ile się odmroza na czas hahaha
Moje dziecko tak wielbi disco polo ze masakra , ja wszystkie piosenki na pamięć znam a on uwielbia do nich skakać, kręcić się , tańczyć, jakby było można filmiki wrzucać to byście zobaczyły jaka beka z tego
Dzwoniłam do gin z tymi moimi bólami. Mówila ze mala rośnie i wszystko na dole mi napiera plus to ze jest bardzo aktywna to może powodować takie bóle brzucha. Mam dużo leżeć a mało chodzić i brać nospe jak boli. -
Cześć Dziewczyny :*
Wszystkiego najlepszego dla solenizantek :*
Dzisiaj wycinamy pierogi z mięsem od mojej Babci
Chciałam dodać zdjęcie brzuszka ale cały czas obraca je w poprzek, no nic zrobię później inne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 11:44
Lanusia93, Bulimulia lubią tę wiadomość
[/url]
-
pucek wrote:Hej, czy któraś z was ma jakies wycieki z piersi? Ja dzis zauwazylam u siebie dwie kropelki
Tak, jak ścisnę brodawkęAle tego nie robię, tylko raz chciałam sprawdzić czy siara już jest. W poprzedniej ciąży kilka razy tak wyciskałam i od 16 tygodnia musiałam nosić wkładki laktacyjne, bo płynęło kiedy chciało, zwłaszcza w nocy i podczas skurczu macicy.
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Wpadłam na szybko Wam napisać jak wizyta!! Alicja!!!! Tak jak czułam
na przekór wszystkim będzie córeczka. Dziadki w szoku
najbardziej ucieszył się mój Tata
Rotenkopf dopiszesz mi Alę?
Moja królewna ok, tylko kręciła się i lekarz nie widział dobrze serduszka. powiedział, że to co miał zobaczyć to zobaczył ale wolałby widzieć wyraźniej. Na kolejnej wizycie mamy podejrzeć znów o ile będzie chciała pokazać!! Sam lekarz powiedział, że jest niegrzeczna
Jedyne co nas martwi to łożysko. lekarz powiedział, żeby na razie się nie stresować, bo może się przesunąć. Jednak na chwilę obecną mam taki opis: ściana tylna, dolny biegun łożyska dochodzi do ujścia wewnętrznego.jamniczakuchnia, Lanusia93, Dobson, Wilka, fabdorota, jaskra, Bulimulia, Aleksandrakili, Andrea20, malala, wiecznie, Endzis, Anastazjaaa, Babu, Funky09, Sunday, Catelyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny