Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga. wrote:A i my dziś jesteśmy po usg. Sara ma ok. 274g. Do tego wygląda, że na razie wszystko jest ok
. Serce zdrowe, więc mogę odetchnąć. Tylko się śmiejemy, bo na jednym zdjęciu pokazała nam środkowy palec, że rośnie nam mała buntowniczka
Oo widzę, że moja imienniczka -
mania wrote:Dziewczyny zmienię temat bo chcę iść do pzu i do axy bo tam jestem ubezpieczona po świadczenie za pobyt w szpitalu. Mam 4 doby a i tu i tu płacą waśnie od tej 4 doby tylko się zastanawiam czy w takim przypadku wypłacą mi tylko za jedną dobę, tą czwartą, czy za wszystkie 4 ??? Może wiecie jak to jest bo nigdy z tego nie korzystałam....dodatkowo w pzu mam możliwość wyrobienia jakiejś karty aptecznej która nabijają mi po pobycie w szpitalu na 200 zł ale to też muszę dokładnie wypytać co i jak...
mania lubi tę wiadomość
-
Karatka81 wrote:Ja mam w pzu tą kartę apteczną 300zł po pobycie w szpitalu min. 3 doby. A co do świadczenia za pobyt tj ilość dni, to ja mam "pobyt ubezpieczonego w szpitalu co najmniej 3 dni spowodowany i tu lista m.in. chorobą -świadczenie za każdy dzień pobytu- pierwsze 14 dni/ od 15 do 90 dnia. Jestem na czasie, bo wczoraj podpisywałam nową polisę ha,ha
dobre i jak pare groszy wpadnie
-
Karta apteczna tj. 300 zł (u mnie) uprawnia do odbioru produktów w sieci aptek w całym kraju, działa przez 3 lata. Czyli nie jest to gotówka z tego wychodzi. Nie korzystałam, zastanawiam się czy za pobyt po porodzie i za cc płacą, bo w spisie operacji np. cc nie mam...
-
nick nieaktualnyJuż po wizycie
wszystko jest super
muszę sobie tylko urosept kupić na te nerki moje bo też mocz średni wyszedł
Dzidzia ma 429g wszystko pomierzone i jest dobre serducho super:)
A teraz uwaga!!!! od 2 dni ciagle mowilam w domu i do meza ze mam przeczucie ze Wiktoria okaze sie chlopakiem i tu na forum tez to pisalam chyba wczoraj!! a więc przedstawiam wam pana siusiaka!haha ale żeśmy się na wizycie śmiali! :p
Także Rotenkopf jak bedziesz miała chwilkę czasu i komp Ci się naprawi to proszę mi zmienić na CHŁOPAKAimienia kompletnie nie mamy :p
Endzis, Wiolcia1405, Wiolcia1405, mania, Funky09, jamniczakuchnia, Lanusia93, malala, Babu, Dobson, fabdorota, kamaaa, malika89, Ameiva, ewcia21k, karola91, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Już po wizycie
wszystko jest super
muszę sobie tylko urosept kupić na te nerki moje bo też mocz średni wyszedł
Dzidzia ma 429g wszystko pomierzone i jest dobre serducho super:)
A teraz uwaga!!!! od 2 dni ciagle mowilam w domu i do meza ze mam przeczucie ze Wiktoria okaze sie chlopakiem i tu na forum tez to pisalam chyba wczoraj!! a więc przedstawiam wam pana siusiaka!haha ale żeśmy się na wizycie śmiali! :p
Także Rotenkopf jak bedziesz miała chwilkę czasu i komp Ci się naprawi to proszę mi zmienić na CHŁOPAKAimienia kompletnie nie mamy :p
-
Witam się i ja po wizycie...
Ostatnio siusiaka brak a dzisiaj Pani doktor na 90 procent obstawila chłopca po dwukrotnym szukaniu "dowodów męskości" ... kazała jednak się nie nastawiac... ale mam iść na polowkowe w następnym tyg do lekarza który ma super sprzęt także upewnie się...
Dzidziuś zdrowiutki... wymiary zgodne co do terminu porodu... waga 380serduszko 149 uderzeń na minutę i pięknie brykalo Maleństwo:)
Jestem przeszczesliwaEndzis, mania, Aleksandrakili, Funky09, jamniczakuchnia, Anastazjaaa, Olina, Lanusia93, wiecznie, malala, Babu, Dobson, Ameiva, ewcia21k, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwonka gratulacje udanej wizyty
:*
Wiecie co niby się śmiałam z tego ale teraz już jak emocje ostygneły to tak jakoś dziwnie się czuje..jestem szczęśliwa bardzo ale poprostu niepotrzebnie od początku nastawiłam się na dziewczynkę..
Mam w domu same różowe ciuszki i kocyki po siostrze i szwagierce. Same sukienki! jest tego naprawde dużo z 5 kartonówwiększość niezniszczona
także od przyszłego tyg. zacznę to wystawiać do sprzedaży i kupie za to ciuchy dla chłopca
dobrze, że ja nic różowego nie kupiłam
jedynie co to body ale to je wymienie w smyku:)
Ojjj dziwne uczucie hehe :p -
Tez bym się dziwnie czuła ha,ha Jak z Niko byłam w ciąży, to gin dość szybko powiedział, że chłopak, aż sam prawie krzyknął, że widzi itd. A na następnej wizycie mówi że 50 na 50. Pamiętam jak mnie to zbiło z tropu i prywatnie poszliśmy specjalnie na usg 3d. No i się nie pomylił, Niko sikał w trakcie badania ha,ha Mam nadzieję, że teraz się nie machnął, ja składałam zamówienie na dziewczynkę u M
-
nick nieaktualny