Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Babu wrote:Mania, jaka cudna buzia!
Piękności! I fotka jaka wyraźna, wow.
Hehe, u Twojego maluszka też nosek jest wyraźny - śliczny
Dzięki
No wiem i właśnie przede wszystkim dlatego tatuś stwierdził, że Zosia jest do niego podobna bo on też ma wyraźny nosek -
nick nieaktualnyObżarłam się jak dziki osioł - 6 kanapek z twarogiem, koktajl owocowy z biedry, deser czekoladowy, twix, litr herbaty :o A teraz nie mogę oddychać!
Byłam dzisiaj z mężem po spodnie w h&m i kupiłam sobie bluzkę z ciążowego działu, była w promo z 60 na 30 złLanusia93, malala lubią tę wiadomość
-
Może jestem dziwna, ale rozumiem Twojego męża, malala. Mnie też trochę przeraża ten obraz 3d. Dlatego my się chyba nie zdecydujemy... Chyba, że mi się małż uprze, w co szczerze watpie
malala lubi tę wiadomość
-
Idę spać, bo pęknę z przejedzenia
Niesamowite jak ten czas leci przy dziecku... Płynie sobie 22 tydzień, święta i Sylwester sprawią, że w ekspresowym tempie teleportujemy się do styczniaA to już kolejne tygodnie i KWIECIEŃ coraz bliżej!
I wpadłam się pochwalić, że mam imię zastępcze dla synka, gdyby jednak Nikodem nie wrócił do łask do kwietniaLEON
mania, Justyna Es, fabiola lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
jamniczakuchnia wrote:Obżarłam się jak dziki osioł - 6 kanapek z twarogiem, koktajl owocowy z biedry, deser czekoladowy, twix, litr herbaty :o A teraz nie mogę oddychać!
Byłam dzisiaj z mężem po spodnie w h&m i kupiłam sobie bluzkę z ciążowego działu, była w promo z 60 na 30 zł
Też byłam w H&M i kupiłam sobie spodnie ciàżowe przecenione o 30%. W ogóle dużo było przecenionych i spodni i bluzek -
Dziewczyny no zaraz padnę. Po raz kolejny mam źle wypisane l4!! No co za baby w tej rejestracji pracują to ja nie wiem. No kur... nawet nie potrafią danych spisać i źle mi kod pocztowy wpisały!! Wcześniej złe daty mi wystawiały i wpisywały mi niepełny adres! No oszaleję!!
Funky09 wrote:Jestem po wizycie, Młody waży już 708 gramrobi się z niego duży chłopak. Z mniej wesołych rzeczy: wczoraj przeforsowałam się fizycznie i dzisiaj od rana stawiała mi się macica, a przy badaniu dowiedziałam się, że Młody dodatkowo uciska mi główką szyjkę ;/ i faktycznie rano czułam takie pojedyncze kłucie i teraz wiem od czego. Teraz muszę się oszczędzać, zero serduszkowania i mam zażywać magnez. Najlepsze jest to, że po Magne B6 dostaję biegunki ;/ muszę znaleźć magnez bez witaminy B6 albo czeka mnie pobyt w szpitalu ;/ możecie coś polecić z preparatów zawierających magnez?
-
fabdorota wrote:A ja w strachu. Cała noc mi się stawiała macica i nadal się stawia. A mąż dzisiaj jedzie do Warszawy i trochę panikuje, bo gdyby się coś działo, to jestem z tym sama:( aż mi się beczec chce:(
-
Nie wiem czy mogę polecić ale mi lekarz kazał brać laktomag b6. Tabletki sa duże i ciężko sie polyka, ale co najważniejsze, mi pomaga. Brzuch sie mniej stawia, 2-3 razy dziennie co jest podobno w normie. Roznie jest z ta przyswajalnoscia magnezu wiec radziłabym zapytać w aptece bo to ze reklama mowi ze zawiera 100mg magnezu nie znaczy ze tyle sie wchłania do organizmu.
-
Dzień dobry
U as dzisiaj słoneczko
Na śniadanko chałkai kakao
Jak za dziecka ha,ha
Ja mam magnez chela mag b6 z olimpu, choć teraz nie biorę. W ogóle w zasadzie wszystkie witaminy itd. mam z olimpu, już od kilku ładnych lat. Jak sobie pomyślę o ważeniu u gina to mi się słabo robi ha,ha To jeszcze po południu to wiadomo, człowiek poje itd. Może zapomni -
Lanusia93 wrote:Idę spać, bo pęknę z przejedzenia
Niesamowite jak ten czas leci przy dziecku... Płynie sobie 22 tydzień, święta i Sylwester sprawią, że w ekspresowym tempie teleportujemy się do styczniaA to już kolejne tygodnie i KWIECIEŃ coraz bliżej!
I wpadłam się pochwalić, że mam imię zastępcze dla synka, gdyby jednak Nikodem nie wrócił do łask do kwietniaLEON
Witam w gronie Leonkowych MamLanusia93 lubi tę wiadomość
[/url]
-
wiecznie wrote:Magnez i no-spa niech idzie w ruch i leż ciągle, a jak nie przejdzie to bym na Twoim miejscu pojechała na IP
-
Karatka81 wrote:Wiecznie nie zazdroszczę, też bym się wkurzyła. Żeby nie umieć przepisać to już jest wyższa sztuka jazdy... Ja chodzę po południu do gina i on sam wtedy pisze l4 przy mnie