Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Dziewczyny
gratuluję udanych wizyt i współczuję problemów brzuszkowych. Chciałam się Was poradzić, tydzień temu pisałam o tym ataku skurczow ale bez twardniejacego brzucha więc pewnie jakieś jelitowe. Niestety od tamtego czasu boli mnie brzuch, ten ból jest dziwny nawet nie umiem go opisać, dzisiaj np. boli mnie po bokach. Skurczy brak, macica nie twardnieje. Czy któraś miała coś takiego?
Wizyta dopiero 7 stycznia a wydaje mi się że mój przypadek nie jest na tyle poważny żeby na IP jechać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 08:52
[/url]
-
Fabiola ja wlasnie wczoraj mialam taki atak. Moze to nie byl ból ale silne, nieprzyjemne kłucie z prawej strony brzucha, na wysokości pępka a nawet wyżej przy żebrach. Ta część byla twarda a dół brzucha miekki wiec wzielam nospe i po 15 min przeszlo. Mysle ze to cos z jelitami bo czasem miewam problem z regularnymi wizytami w toalecie
zapytam o to lekarza ale dopiero 28.12
Edit. Musze jechać do apteki po glukozę. W poniedziałek ide na badanie...boje się ze zwymiotujęale jak Wy przezylyscie to ja chyba tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 09:20
-
Babu śliczny synek
Fabdorota dobrze, że poszłaś do tego szpitala bo na pewno coś zaradzą na te skurcze. A dostajesz jakaś kroplówkę? Bo zauważyłam, że u mnie na oddziale na skurcze dają jakąś kroplówkę po której dziewczyny się czują jak pijane...
Też mam te skurcze coraz częściej szczególnie wieczorem jak Mała szaleje.
Ja zaliczam oddział pewnie jakoś w styczniu znów na holter więc podejrzewam, że wtedy też zajmą się tymi skurczami.
Trzymajcie się Dziewczyny w tym szpitalu
Dzień dobryniedawno wstałam co raz lepiej mi idzie to spanie
-
paprotka30 wrote:
Edit. Musze jechać do apteki po glukozę. W poniedziałek ide na badanie...boje się ze zwymiotujęale jak Wy przezylyscie to ja chyba tez
Ja mam mieć dopiero po Nowym Roku, wiec liczę, że mój organizm przez święta zdąży się przyzwyczaić do takiej ilosci cukru
Dobson lubi tę wiadomość
-
No wlasnie mi lekarz kazał zrobic przed świętami. Poza tym wizyte mam w poniedziałek odrazu po świętach wiec nie ma innej opcji, musze zrobić przed
Fabdorota trzymaj sie w tym szpitalu. A na skurcze to chyba podają magnez albo cos slyszalam o fenoterolu? -
nick nieaktualny
-
Karolina_Ina wrote:A ja wstałam dzisiaj z bólami jak przed miesiączką... Czy to normalne? Ostatnio faktycznie za dużo pracuję i jestem lekko przemęczona, więc może to wynika z tego?
-
fabiola wrote:Kurcze no może to te więzadła, sama nie wiem bo z Hanią nie miałam takich bóli.
Dasz radębędzie nie przyjemnie no ale cóż, jak trzeba to trzeba, ja już mam ją za sobą
Ja tez miałam takie nieprzyjemne bóle po bokach ale to więzadła bo mi brzuch wypchnęło, tez na poczatku się balam ze to jakieś skurcze ale wzielam nospe i pomogło -
paprotka30 wrote:No wlasnie mi lekarz kazał zrobic przed świętami. Poza tym wizyte mam w poniedziałek odrazu po świętach wiec nie ma innej opcji, musze zrobić przed
Fabdorota trzymaj sie w tym szpitalu. A na skurcze to chyba podają magnez albo cos slyszalam o fenoterolu?
Jak byłam w ciąży z córką pojechałam do szpitala w 28 tygodniu z krwotokiem i skurczami i dostawałam właśnie Fenoterol i sterydy na płuca. Po tym Fenoterolu w kroplówce trzęsie jak cholera, serce o mało nie wyskoczy! Na szczęście tą kroplówkę można sobie samodzielnie regulować, bo myślałam że im wykituję w tym szpitalu, moje serce chyba cały szpital słyszał.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Karolina_Ina wrote:A ja wstałam dzisiaj z bólami jak przed miesiączką... Czy to normalne? Ostatnio faktycznie za dużo pracuję i jestem lekko przemęczona, więc może to wynika z tego?
O właśnie te moje bóle zdarzają się też takie jak na okres. Muszę się zaopatrzyć w nosie.
[/url]
-
Lanusia93 wrote:Jak byłam w ciąży z córką pojechałam do szpitala w 28 tygodniu z krwotokiem i skurczami i dostawałam właśnie Fenoterol i sterydy na płuca. Po tym Fenoterolu w kroplówce trzęsie jak cholera, serce o mało nie wyskoczy! Na szczęście tą kroplówkę można sobie samodzielnie regulować, bo myślałam że im wykituję w tym szpitalu, moje serce chyba cały szpital słyszał.
widziałam dziewczyny po tym-masakra...tylko do tego dają coś na spowolnienie serca przynajmniej ta co z nią leżałam dostawała coś...
Mam nadzieję, że mnie ta kroplówka nie sięgnie bo nie chcę nawet myśleć jak moje serce z tachykardią by po tym się zachowało chyba puls miałabym ponad 200 -
Gin mi mówił, że odchodzi się od Fenoterolu.. Ale może chodziło o samodzielne podawanie w domu.
Od wczorajszego wieczora mam bóle podbrzusza, ale dość delikatne. Zauważyłam między spojeniem łonowym a "właściwym" brzuszkiem taki wystający dwucentymetrowy wałeczek, ale to raczej nie tłuszczyk. Miałam coś takiego na początku ciąży, jak się macica powiększała, ale teraz? Może to od tego, że ta główka jest na dole? Macie tak?
Fabdorota, spytaj lekarza o te 25%, ale coś mi się obiło o uszy, że to niedużo. Ktoś musi Ci objaśnić wyniki.. Trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 10:22
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Jak juz mówimy o bólach to mi się często zdarza, ze jak się w nocy przebudze żeby się napić to jak się przekrecam to mnie brzuch boli, albo rano boli właśnie jak na miesiaczke, jak oproznie pęcherz to z czasem przestaje, nie wiem co to muszę się w poniedziałek ginekolog spytac
-
Andrea20 wrote:Jak juz mówimy o bólach to mi się często zdarza, ze jak się w nocy przebudze żeby się napić to jak się przekrecam to mnie brzuch boli, albo rano boli właśnie jak na miesiaczke, jak oproznie pęcherz to z czasem przestaje, nie wiem co to muszę się w poniedziałek ginekolog spytac
Popytaj i daj koniecznie znacAndrea20 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Andrea20 wrote:Jak juz mówimy o bólach to mi się często zdarza, ze jak się w nocy przebudze żeby się napić to jak się przekrecam to mnie brzuch boli, albo rano boli właśnie jak na miesiaczke, jak oproznie pęcherz to z czasem przestaje, nie wiem co to muszę się w poniedziałek ginekolog spytac
mała dziś szaleje
) małż dziś przyjeżdża jutro chce go na małe zakupy wziąć, ale trochę się obawiam bo w sklepach będzie masakra
dziewczyny normalnie korzystacie z kas pierwszenstwa? Jutro jak będzie giga kolejka i ja się upomne u kasjera ze mam pierwszeństwo to już się denerwuje ze mnie ludzie zbesztaja :p