Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane Kobietki Wszystkiego Najlepszego,Dużo Zdrówka,Szczęścia,Spełnienia Najskrytszych Marzeń ,obyśmy Wszystkie dotrwały w dwupaku do kwietnia,oby ten nadchodzący Nowy Rok był pełen Radości i Beztroski,żeby wszystkie zmartwienia,problemy i troski zostały w stary roku...
Karatka81, Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość
ania0141 -
My już w domciu... Wszystko super tylko corcie brzuszek rozbolal i powrót z marudka był... na szczescie tylko 3 km... chłop już śpi rzecz jasna ja właśnie skończyłam masowac brzuszek córki...
Mały tak szalał przy fajerwerkach... biedactwo pewnie się wystraszył ale musiałam być z córcia bo uwielbia oglądAć a ja znowu bardzo się boję tego... Misio znowu urządza akrobacje w brzuchu...
Mamusie już w tym roku przyjdą na świat nasze Szczęścia:)
Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze :* -
My też już w domciu. Ale raczej nie usniemy bo u sąsiadów nad nami impreza na całego
Sunday wszystkiego najlepszego! E tam stara ja tez w tym roku kończę 30 lat tylko w maju w dzień mamydichlieb, Sunday lubią tę wiadomość
-
Drogie ciocię wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Wczoraj byłam na USG. Widziałam siusiaka. Synuś na 100%!
Jutro wkleje zdjęcie. Cudo!
Też w tym roku 30..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 02:18
wiecznie, Karatka81, Karatka81, Endzis, Dobson, Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
hej. Pora wstawać! Mimo że poszłam bardzo późno spać nie mogę już wyleżeć w łóżku.
Przedstawiam Wam mojego synka - ma wąsy z pępowiny
Waży ponad 810g, nadal jest starszy o tydzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 10:57
Iwonkaaa, Endzis, fabdorota, mania, Funky09, paprotka30, Lanusia93, Karatka81, ilonia1984, Szotka, _Saszka_, Sunday, Straciatellaa, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Witam w Nowym Roku:)
Niezły numer, z okazji tejże na swym udzie odkryłam pierwszy rozstep, a do tego obudziłam się z siara na cyckach (wcześniej pojawiła się tylko raz, jak mi się karmienie śniło). Ot, mamine obserwacje -
Hej, witam się w Nowym Roku!
Karatka, nie załamuj sie, ja za kilka dni kończę 31a czuje się na 20 lat.
Senny ten dzien dzisiaj u mnie. Nie wiem co się dzieje ale poziom mojej energii życiowej wynosi 0! Od paru dni tak mam, mogłabym spać całymi dniami. Rodzina mnie straszy cukrzyca ciążowa ale poza zmęczeniem i ospałością to nic się nie zgadza. Nie mam nadmiernego pragnienia ani napadów głodu.
Może takie uroki ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 14:40
-
witajcie dziewczyny w nowym roku,widzę,że sporo nas jest ze stycznia-ja z 5 stycznia i stuknie 33.kilka lat temu jak ktoś miał tyle lat to dla mnie już był stary a teraz sama po sobie jakoś tych latek nie czuję,kurczę kak to czas leci...a do kwietnia to już całkiem poleci.wiecie co ja to przez tego sylwestra czuję jakbym zrobiła milowy krok do kwietnia,a o północy pomyślałam,że to jest rok mojego synka i te fajerwerki dla niego:)ania0141
-
Witajcie w nowym roku
Ja padłam o 23 przy piwie bezalkoholowym
Obudziły mnie fajerwerki przed północą. Mnie i córkę... Do 1:30 strzelali, a mała ciągle się podnosiła i krzyczała "fiateeeełka!" (światełka
). Do 2:30 płakała, jęczała, a ja na siedząco usypiałam na krześle. Chyba wychodzą jej trójki, bo to już trzecia tak okropna noc kiedy nie mogę jej uspokoić
W piątek USGAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Kochane moje, życzę Wam żeby nowy rok był jeszcze lepszy niż poprzedni :*
U nas królowały gotowe przekaski, Haneczka poszła spać po 19 a My do 23 graliśmy w monopolniestety nie udało mi się dotrwać do północy
Lanusia93, Szotka, Endzis, _Saszka_, Straciatellaa, mania lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dichlieb super foteczka
Ja z Niko byłam na 3d, teraz raczej sobie odpuszczę, sama nie wiem czemu, jakoś nie mam takiej potrzeby, dziwne...
Spoko, po mnie nie widać że mam tyle na liczniku ha,ha na ogół jest wielkie zdziwienieJakoś nie zwracam uwagi na cyferki, W środku mam nadal około 25 ha,ha
Nikoś też nam się obudził po północy i tak kilka razy do niego wstawaliśmy aż do pierwszej. Jak był młodszy to nic go nie ruszało
U nas dzisiaj spadł śnieg, trzeba oponki wymienić -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, szybki rekonesans: jakie polecacie wkładki laktacyjne? Chyba jutro będę musiała dokonać zakupu, bo moja lewa pierś zamienia się w mleczarnie. Nie sądziłam, że te pierwsze wycieki są tak obfite...