Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, my dzisiaj tez wyskoczyliśmy na miasto na chwilę bo juz sie zasiedziałam w domu
To byl super pretekst aby kupic małej kombinezon na wyjście ze szpitala, różowy, oczywiscie
Ale teraz się wstrzymuje, w lutym zacznę poważniejsze zakupy. Gdzies w glowie siedzi mi taki niepokój i strach... Nie umiem się tego pozbyć. -
nick nieaktualnySunday wrote:Kamaa, to czekam na relacje jak tam kocyk
Mania, oczywiscie, ze Mamusi tez sie cos nalezy
Ktoras z Was podala strone Makaszki - kolorowodosnu.pl - super produkty maja!! Piekne te kocyki, opinie pozytywne.mam w domu kilka rzeczy i napewno jeszcze zamowie a ceny szczerze mówiąc nie są jakieś super wielkie
Sunday lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina_Ina wrote:W sensie, że nie kupuje się wcześniej nic dla dziecka? Ja nigdy w to nie wierzyłam bo mamy XXI wiek, ale moja mama ciągle mi to przypomina. Zasypuje mnie też innymi przesadami, że nie wolno przechodzić przez kabel od odkurzacza itd. Niby w to nie wierzę, ale też jakaś blokadę mam. Chociaż 3 body zamówiłam, ale to mój jedyny zakup.
Ja też niby w to nie wierzę, ale boję się kupować większe rzeczy. Chyba kwestia wychowania, człowiek przesiąkł tymi głupotami i ciężko się od tego uwolnić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina_Ina wrote:W sensie, że nie kupuje się wcześniej nic dla dziecka? Ja nigdy w to nie wierzyłam bo mamy XXI wiek, ale moja mama ciągle mi to przypomina. Zasypuje mnie też innymi przesadami, że nie wolno przechodzić przez kabel od odkurzacza itd. Niby w to nie wierzę, ale też jakaś blokadę mam. Chociaż 3 body zamówiłam, ale to mój jedyny zakup.
A o odkurzaczu nie słyszałam :p to ja już ze 200 razy przez niego przeszłam hehe :p ale to chyba w głowie takie przesądy nam bardziej siedzą właśnie przez to, że kiedyś się tego przestrzegało :pKarolina_Ina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina_Ina wrote:W sensie, że nie kupuje się wcześniej nic dla dziecka? Ja nigdy w to nie wierzyłam bo mamy XXI wiek, ale moja mama ciągle mi to przypomina. Zasypuje mnie też innymi przesadami, że nie wolno przechodzić przez kabel od odkurzacza itd. Niby w to nie wierzę, ale też jakaś blokadę mam. Chociaż 3 body zamówiłam, ale to mój jedyny zakup.
Nie do końca bo juz sporo wydałam na ubranka itp. Bardziej chodzi o stratę mojej pierwszej ciąży w 22tc. Tak naprawde moja obecna ciaza jest tylko 5tygodni starsza. Jak bede w 30tygodniu to juz dziecko ma większe szanse na przeżycie czy w ogóle urodzenie w dobrej formie. Fizycznie czuje sie dobrze ale wyniki crp znów mam powyżej normy i to mnie stresujew poniedziałek musze zadzwonic do swojego lekarza. Musi mi jakos pomoc albo chociaz uspokoić dobrym słowem.
-
nawet nie wiedzialam ze nadal produkuje sie szklane butelki... ja bym nie kupila bo wiem jak sie koncza posilki Macka...wypija ostatni lyk mleka i odrzuca butelke najdalej jak potrafi, dlugo by nam ta szklana nie posluzyla
Aleksandrakili, Rotenkopf, Lanusia93, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Ameiva wrote:nawet nie wiedzialam ze nadal produkuje sie szklane butelki... ja bym nie kupila bo wiem jak sie koncza posilki Macka...wypija ostatni lyk mleka i odrzuca butelke najdalej jak potrafi, dlugo by nam ta szklana nie posluzyla
-
paprotka30 wrote:Nie do końca bo juz sporo wydałam na ubranka itp. Bardziej chodzi o stratę mojej pierwszej ciąży w 22tc. Tak naprawde moja obecna ciaza jest tylko 5tygodni starsza. Jak bede w 30tygodniu to juz dziecko ma większe szanse na przeżycie czy w ogóle urodzenie w dobrej formie. Fizycznie czuje sie dobrze ale wyniki crp znów mam powyżej normy i to mnie stresuje
w poniedziałek musze zadzwonic do swojego lekarza. Musi mi jakos pomoc albo chociaz uspokoić dobrym słowem.
ja idę miedzy innymi na crp w poniedziałek. jakie masz teraz crp? -
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:ja idę miedzy innymi na crp w poniedziałek. jakie masz teraz crp?
Teraz mialam 15
Juz tyle się naczytałam o tym crp. Niektórzy lekarze uważają, ze moze rosnąć w ciąży samoistnie. A w innych źródłach znalazłam, ze stan zapalny moze spowodować przedwczesny poród. Żałuję ze to czytam bo tylko sie stresuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 22:27
-
paprotka30 wrote:Teraz mialam 15
Juz tyle się naczytałam o tym crp. Niektórzy lekarze uważają, ze moze rosnąć w ciąży samoistnie. A w innych źródłach znalazłam, ze stan zapalny moze spowodować przedwczesny poród. Żałuję ze to czytam bo tylko sie stresuje.
myślę, że przy wyniku crp=15 nic Wam nie grozi. Moja ginekolog twierdzi że jak jest trzycyfrowy wynik crp to zaczynamy się stresować i dalej badać. w tej ciąży mój największy wynik to był 12,zobaczymy jak będzie w poniedziałek. kontrolować muszę na zaś bo mówi, że nawet jak jest tak małe to może podskoczyć. Będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 22:35
paprotka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny