Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Mamki
Olina tego Twojego chłopa to bym opierniczyła, my teraz takie nadwrażliwe itd, a taki stres to nikomu dobrze nie służy, a zwłaszcza w ciąży... Może jak odeśpisz to bardziej na spokojnie podejdziesz do tematu. Chyba że masz jakiś ważny problem który musisz rozwiązać. Ja tak mam, póki nie rozwiązany, noce do dupki ;-(
Kamaa ja miałam podgrzewacz philips avent, używany, ja używałam i jeszcze sprzedałam (w sumie dodałam gratis do wózka). Jak inne, nie wiem, ale to w sumie prosta konstrukcja, teraz ma mi koleżanka odsprzedać, ma dwa, ale jaki nie wiemJa czasem słoiczki kupowałam, zwłaszcza jak jedzonko się skończyło i teściowa miała "dyżur" z małym ha,ha No i na wyjazd.
-
Dzięki panda80 i Iwonkaaa za odpowiedź. Czyli tak jak piszesz Iwonka, wyjdzie 3 razy. Obym tylko nie zwymiotowała tej glukozy bo na samą myśl o tym mnie mdli
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też 3 razy miałam
Ale smaka mi narobiłyście na kaszke :p idę zrobić ale zjem z ananaskiem :p mmmmm
A ja dziś też się z mężem pokłociłam ale przez telefon bo był w pracy.. Przyszłam do domu a moja Luci (króliczka) bez jedzenia, picia i z brudną kuwetą... dostałam szału i od razu się popłakałam
Zjebke dostał i to ogromną a potem mnie przepraszał. Faktem jest ze on nie chciał królika ale w koncu sie na niego zgodził więc jak mnie w domu nie ma to chyba do cholery nic mu sie nie stanie jak mu tam poogarnia ?To jest żywe stworzenie i moje najcudownjejsze...
Jeszcze mnie na dodatek razem z moją mamą dołują bo ciagle gadają, że królik jest za duży i że przed urodzeniem dziecka trzeba oddać bo napewno będzie uczulonea ja się ciagle wkurzam
Nie chcę mojego pupila oddawać!! ;( to tak jakby mieli psa i go za chwile oddali
albo ciekawe czy tak by dziecko oddali... ( wiem ze to nie to samo ) ale moja króliczka jest moją rodziną i zapłakałabym się jakbym jej nie miała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do podgrzewaczy to nie wiem, sama dostałam ale nie pamiętam jakiej firmy
Iwonkaaa, mi też przewidują, że przeze mnie dziecko będzie strachliwe i płaczliwe. Szlag mnie trafia jak słyszę takie coś ...
Glukozę miałam 3 razy - na czczo, po 1h i po 2h.
Szkołę rodzenia zaczynam 17 lutego i wtedy będę w 34tc (33+1) -
Kawuszka łączę się w bólu ja też jutro wyruszam na glukozę wiem,że są 3 pobrania... najgorsze to to siedzenie tam ale idzie ze mną mama więc może jakoś to będzie. Powodzenia!
Pokoik Córeczki umalowany wyszedł ślicznie
Ale mnie suszy znowu -
Karolina_Ina wrote:Mój brat przy swoim synu kupował takie podgrzewacze, mały był na mm, więc często z niego korzystali. Mówi, że często mu się psuły i w sumie miał chyba 3. Jeżeli planujesz z niego rzadko korzystać to może u Ciebie się tak nie wydarzy.
Ja planuję zainwestować w Philips Avent. Jeżeli ktoś jest klientem banku ING i ma punkty, to w ich programie są one tańsze.
Spojrzałam też na tę aukcję i jak to mówią: jak coś jest do wszystkie to jest do niczego. Bałabym się, że skoro to podgrzewacz, sterylizator i wyciskarka to może się szybko popsuć.
Ten Philips Avent też mi się podoba właśnie zastanawiałam się pomiędzy tym tanim a tym. Tak do 200zł można go już dostać z tego co widziałam na allegro i chyba też się na niego zdecyduję. Tych wszystkich rzeczy i różnych rodzai jest tyle że można do głowy dostać. Przeglądałam wstępnie laktatory żeby w razie czego mieć już wybrany ale nic nie postanowiłam bo nawet nie wiem na co uwagę zwrócić więc na razie odpuszczam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina_Ina wrote:Patrzyłam też na laktatory i podobno elektryczne są najlepsze. Myślałam, też nad tym z philipsa, ale podobno Lovi robi dobry laktator, w przystępnej cenie. On jest zarówno ręczny jak i elektryczny. Ale zakup laktatora, zostawiam na później, zobaczę czy w ogóle będę karmić piersią.
.
Rotenkopf jeśli ta szkoła jest darmowa to zapisz się i pojedź na pierwsze zajęcia, zobacz jak będziesz się tam czuła. Zawsze możesz zrezygnować.
-
Ja przy Niko miałam elektryczny, sprzedałam i czy żałuję, że go nie mam... Nie wiem ha,ha był naprawdę ok miałam medelę, tylko drogie to cholerstwo, też mnie poniosło ha,ha Teraz nie kupuję wcześniej, jak stwierdzę że będzie taka potrzeba to kupię. Jak bym miała taka sytuacje, ze ktoś musiałby za mnie karmić maluszka, to pewnie znów zdecydowałabym się na elektryczny.
-
nick nieaktualny