Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kochane... Ja dzisiaj aktywnie... generalne odgruzowanie domku ... pranie... prasowanie itp... na 15 do pracy... Teraz obiadek dla corci... ciezko... udko smazone (ble, dla mnie jajo sadzone)... ziemniaczki í buraczki... glowa peka... cos z cisnieniem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 13:13
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny macie rację z tym TSH, wiem, że hcg powoduje spadek, ale wiadomo, nie jestem lekarzem i poczekam na interpretację lekarki do której chodzę 10 lat. Zobaczymy co powie. Wizyta już jutro o 21:20...usnę tam chyba w poczekalni
Jeśli chodzi o świecidełkaTo widziałam tutaj pomysł na zrobienie ich samemu, ale właśnie z bandaża... Nie wiem czy umiałabym ten kordonek tak ładnie i równo nawijać
http://babkazprzedmiescia.blogspot.com/2015/02/diy-cotton-balls-podejscie-drugie.html
Moja przyjaciółka chciała mi upolować je w Biedrze, ale gdzie tam, pozostał tylko wiatr
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Heathera wrote:Hej możecie mi polecić jakiś fajny kalendarz/notatnik/pamiętnik ciąży w wersji papierowej ?
Ja mam taki dziennik i sprawdza się. Nie wykorzystuję na pewno wszystkich funkcji, ale jest tego bardzo dużo.
http://www.mlekolandia.pl/ksiazki-i-poradniki,rebis-w-oczekiwaniu-na-dziecko-dziennik,69-k-1784-1841-pHeathera lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Straciatellaa wrote:Cześć
Ostatnio ktoś napisał o badaniach na cytomegalie. Ja robiłam badania w lutym i wyszło ze nigdy nie miałam tego wirusa. Tylko czy teraz w ciąży opłaca się robić na to badania skoro i tak tego się nie leczy? Jak myślicie?
no ja robiłam przed ciążą i w ciąży już raz kontrolowałam, bo chcę mieć spokojną głowę. Z drugiej strony masz racje, że nawet jak się zachoruje w ciąży to się nic z tym nie zrobi a to nie jest tak, że ryzyko transmisji na płód jest 100%-owe, więc i tak będzie jeden wielki stres, z którego nic nie wynika.. -
Rotenkopf wrote:A ja dostałam skierowanie do szpitala ;( lekarz podejrzewa albo kolke albo infekcje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 15:31
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyBoli mnie dokładnie tam gdzie jest nerka i promieniuje do brzucha. Mam dreszcze i w żadnej pozycji ból nie maleje ;(
Kurde, nie chce znowu tam leżeć ;(
Czekam tylko aż siostra przyjedzie po siostrzenice i bedziemy jechać na szpital.
Dzieki dziewczyny ;* -
Rotenkopf trzymaj się dzielnie. Nikt nie chce być w szpitalu ale pomogą Ci pozbyć się bólu i uchronią maleństwo. To dla wspólnego dobra przecież.
Wracaj szybciutko! :-* -
pytam bo mnie okropnie boli krzyz i promieniuje do posladkow i nog i brzycha,2 razy mialam rwe kulszowa,czesto mam problemy z tym odcinkiem plecow,pisalam do mojego gina i napisal ze macica naciska na nerw kulszowy bo sie rozrasta z tad ten bol,za tydziwn mam wizyte,ale mam jechac na usg gdy bol bedzie uporczywy i nie do wytrzymania albo na pogotowie jak pojawilo by sie jakies plamienie czy cos...troche sie martwie
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Rotenkopf wracaj do zdrowia i odzywaj się do nas jak rozwija się sytuacja
Ja zaraz szykuję się na wizytę prywatną do mojego ginekologa. Na 19 mamy być w Łodzi a jadę średnio 1 h 20 min. Trzymajcie kciuki za dobre wieści- dowiem się wszystkiego na spokojnie
Moja endokrynolog też mówiła że wzrost hcg powoduje obniżenie tsh, zmniejszyła mi dawkę euthyroxu ze 175 na 150Larisa lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:A ja dostałam skierowanie do szpitala ;( lekarz podejrzewa albo kolke albo infekcje.
-
Rotenkopf zdrówka aby szybko Was wypuścili; )
Dziewczyny wiecie może ile za te wyniki zapłacę tzn no mniej więcej, bo mam je sprzed roku dosłownie jakoś sierpień wrzesień z 3 trym ale gin mówi ze rok czasu to nieaktualne tylko toxo i różyczke moge sobie darować jeżeli mam
Na takie mam skierowanie ale odpłatne bo tej samej klinice prywatnie:
AgHBS
HIV
HCV
WR
Glukoza
Morfologia
Mocz
TSH
No i jak nie znajdę to toxo i różyczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:49
Livia
Nela
Marcel
-
ilonia1984 wrote:pytam bo mnie okropnie boli krzyz i promieniuje do posladkow i nog i brzycha,2 razy mialam rwe kulszowa,czesto mam problemy z tym odcinkiem plecow,pisalam do mojego gina i napisal ze macica naciska na nerw kulszowy bo sie rozrasta z tad ten bol,za tydziwn mam wizyte,ale mam jechac na usg gdy bol bedzie uporczywy i nie do wytrzymania albo na pogotowie jak pojawilo by sie jakies plamienie czy cos...troche sie martwie
mnie w nocy noga całą rwala rety spać nie mogłam
-
Odnośnie hematokrytu to ja też mam lekko obniżony, ale to chyba nic takiego, krew jest trochę rzadsza. Przynajmniej mniejsze ryzyko zakrzepow.
Cytomegalie IgG robilam 4 miesiace temu (kupilam pakiet badan przed ciaza za 99 zl), a IgM zrobilam sobie teraz, mimo ze IgG wyszlo mi wysokie, czyli musialam ja kiedys przejsc.
Kurcze zachecilyscie mnie do tych cotton balls-owsuper sa! Az sie zastanawiam czy wsiadac w samochod i jechac do Biedronki bo boje sie ze jutro nie bedzie. A deszcz pada i szyby mi strasznie w aucie paruja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 19:25
- szczęśliwy