Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Rotenkopf zdrówka aby szybko Was wypuścili; )
Dziewczyny wiecie może ile za te wyniki zapłacę tzn no mniej więcej, bo mam je sprzed roku dosłownie jakoś sierpień wrzesień z 3 trym ale gin mówi ze rok czasu to nieaktualne tylko toxo i różyczke moge sobie darować jeżeli mam
Na takie mam skierowanie ale odpłatne bo tej samej klinice prywatnie:
AgHBS
HIV
HCV
WR
Glukoza
Morfologia
Mocz
TSH
No i jak nie znajdę to toxo i różyczka
Ja płaciłam za taki zestaw moim zdaniem 350zl ,ale mogę się mylić z ilością. A myślałam ,że chodzisz na NFZ? -
triste wrote:Rotenkopf dużo zdrówka i szybkiego wyjścia ze szpitala :*
Mynia zależy jak bardzo chcesz kulemożesz jutro z samego rana, jeśli będą teraz to i rano też
Hehe no wlasnieaż tak zeby wstac minimum pól godziny wczesniej to chyba nie
liczę na to ze upoluje je po pracy
o której masz jutro wizytę? Ja o 16 i z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej oczywiście boję, czy wszystko będzie w porządku. Trzymam kciuki za Ciebie i inne wizytujace Dziewczyny tez- kto jeszcze jutro ma gina?
- szczęśliwy
-
nick nieaktualnyEmocje opadły więc pisze.
Podejrzewali kolke ale to raczej będzie infekcja. Ból już mam w...gdzieś, jak tylko zobaczyłam Okruszka to wszystko inne przestało się liczyć)
Okruszek ma juz blisko 3 cm, nóżki, rączki i w ogóle jest kochany/a !
Nawet nie wiecie jak stres ze mnie zszedł.
Dzięki dziewczyny za wsparcie ;**
A, no i zostaje w szpitalu, ale jak wiem, że z Dzidzią jest wszystko okej to se mogę leżećLanusia93, jamniczakuchnia, ewcia21k, fabdorota, Endzis, Malinkowe oczekiwanie, Wiolcia1405, Anastazjaaa, Larisa, Kawuszka, Sunday, malika89 lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf, zdrówka! :*
W dekalogu żywienia w ciąży na Belly wyczytałam:
"Zadbaj o prawidłowe nawodnienie. Zgodnie z rekomendacjami WHO kobiety w ciąży powinny spożywać 4,8 l płynów dziennie. Wg. Europejskiej Agencji Bezpieczeństwa Żywności kobiety w ciąży powinny dbać o właściwy poziom nawodnienia, aby zapewnić optymalne warunki dla płodu."
Szok. 4,8 l?! Chyba coś im się pomyliło, gdzie to wcisnąć? Ja piję 2, max. 3 litry...
A tak z innej beczki. Jak wygląda Wasza aktywność? U nas 2 razy w miesiącu basen i codziennie BARDZO długie spacery, dziś pobiłyśmy rekord- łącznie 5 godzin chodziłyśmy. Ale mój organizm jest do tego raczej przyzwyczajony od kiedy na świecie jest mała, więc chyba nie powinno być problemu?
Nic mnie nie boli, w ogóle brzuch mnie w tej ciąży nie boli, zmęczenie mija, zero mdłości i innych dolegliwościdziewussia lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyMynia wrote:Hehe no wlasnie
aż tak zeby wstac minimum pól godziny wczesniej to chyba nie
o której masz jutro wizytę? Ja o 16 i z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej oczywiście boję, czy wszystko będzie w porządku. Trzymam kciuki za Ciebie i inne wizytujace Dziewczyny tez- kto jeszcze jutro ma gina?
Ja mam gina, ja! Na 9:30
Rotenkopf to dobrze że dobrze :*Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Mynia wrote:Hehe no wlasnie
aż tak zeby wstac minimum pól godziny wczesniej to chyba nie
Ja mialam wczoraj wizytę
Trzymam kciuki aby u Ciebie było wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Emocje opadły więc pisze.
Podejrzewali kolke ale to raczej będzie infekcja. Ból już mam w...gdzieś, jak tylko zobaczyłam Okruszka to wszystko inne przestało się liczyć)
Okruszek ma juz blisko 3 cm, nóżki, rączki i w ogóle jest kochany/a !
Nawet nie wiecie jak stres ze mnie zszedł.
Dzięki dziewczyny za wsparcie ;**
A, no i zostaje w szpitalu, ale jak wiem, że z Dzidzią jest wszystko okej to se mogę leżeć