Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak teściowa ma swoją listę pytań to niech idzie do swojego gina
W życiu bym się nie zgodziła żeby teściowa poszła ze mną!
Ja dziś rano znowu się rozpłakałam bo całą noc w głowie miałam pytanie 'a co jeśli owinie się pępowiną?'.
Ja mam zakwasy ale na bokach brzucha, od kaszlu. A głowa to mnie tak napieprza, że szok!panda80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heh, moja teściowa jeszcze w I trymestrze chciała iść ze mną na usg. Grzecznie acz stanowczo wyraziłam swoją opinię na ten temat
Ja jeszcze nie miałam takich boli o których piszecie. Ale za to kręgosłup mi dzisiaj pęka.panda80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina_Ina wrote:A tak z innej beczki, oglądacie jakieś seriale, które możecie polecić? Wszystkie moje się skończyły i nie ma nowych odcinków i nuda straszna, a póki jeszcze mam czas, to może coś bym obejrzała
Też jak widziałam pierwsze odcinki to piałam ze śmiechu ale wiesz jak wciągnęło?! Masakra -
Ja też mam wrażenie odkąd weszłam w 3 trymestr, że mam bardzo chwiejne nastroje...
Chce mi się płakać, jak pomyślę o porodzie to często ogarnia mnie uczucie przerażenia i paniki! W ogóle jestem jakaś taka rozbita..
Co do seriali to ja polecam: Dynastia Tudorów, Słodkie kłamstewka, plotkara, pamiętniki wampirów, w garniturach - tematyki przeróżne ale ja oglądam seriale po to żeby się całkowicie "odmóżdżyć" -
mania wrote:Lanusia fajnie, że się odezwałaś pytałam ostatnio o Ciebie
już po przeprowadzce ??? czy szukacie jeszcze ???
Na razie siedzę u teściów (aaaaa bez komentarza..... Dostaję świra na każdym kroku, podważają mój autorytet jako matki i wprowadzają swoje zasady jeśli chodzi o wychowanie, karmienie Lili, co jest dla mnie nie do przemilczenia, ale nie będę się rozpisywać, bo dla Was to nudny temat, a dla mnie punkt zapalny. Najważniejsze jest dla mnie to, że moje dziecko doskonale wie jaki jest nasz plan dnia, jak się zachowywać i tylko przy dziadkach urządza histerie i woła na ręce, a ze mną bawi się godzinami na dywanie). Rozważamy kilka opcji, ale wolimy przemyśleć wszystko na spokojnie, żeby znowu nie wyprowadzić się na 2 miesiące i wracaćAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mnie temat listy zupełnie nie przeszkadza. Rotenkopf niech sama zdecyduje jak ma wyglądać lista. Fajnie by było jakby informacje po prostu pojawiały się przy nickach dziewczyn, które są z nami na bieżąco.
Czy któras z Was będzie malowała ściany w pokoiku dziecka? Zwracacie uwagę na to jaką jest farba? Czy jest z tymi ateistami dla dzieci?
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Widzę, że pojawia się przegląd seriali. Moje niestety wszystkie mają teraz przerwę, ale jak lecą to w ramach odmóżdżenia oglądam: Muszkieterowie, Walking Dead, Outlander... Obecnie próbuję się wciągnąć w serial Versailles, War&Peace. Zapewne nie wymieniłam jeszcze kilku, bo cierpię na zaniki pamięci ostatnimi czasy.
Rotenkopf ja na ostatniej wizycie pytałam się o pępowinęa dzisiaj mam tak lękowy dzień, że wmawiam sobie, że Młody jakoś mniej się rusza, a teraz czuję, że on jest inaczej obrócony, bo czuję jego czkawkę w prawej pachwinie... nie wiem co on tam wyprawia
ale mnie to do zawału wszystko doprowadza.
-
Kawuszka wrote:
Czy któras z Was będzie malowała ściany w pokoiku dziecka? Zwracacie uwagę na to jaką jest farba? Czy jest z tymi ateistami dla dzieci?
Nad atestami się nie zastanawiałam. My z mężem akurat będziemy malować całe nasze nowe gniazdko i chcemy to po prostu zrobić odpowiednio wcześniej, żeby już nie unosił się zapach farby. Nawet sypialnia będzie malowana, a na początku będziemy tam zamieszkiwać w trójkę. Teraz tak myślę, że może sypialnię pomalujemy już wcześniej niż salon, żeby wszystko się porządnie wywietrzyło i tyle. Mój mąż poruszał już ten temat ze mną wcześniej i właśnie do takich wniosków doszliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 19:38
-
nick nieaktualnyOgłoszenie parafialne :
Poświęciłam troszkę czasu i poszukałam, kiedy ostatni raz były aktywne mamusie, które wpisałam w listę tych, które dawno Nas nie odwiedziły. Swoją drogą proszę sprawdźcie, czy taka forma Wam teraz odpowiada
Jak pewnie zauważyłyście powysyłałam do Was zaproszenia, tak na przyszłość, abym mogła zadać jakieś pytania, które w natłoku Naszego plotkowania mogłyby się zgubić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 19:48
paprotka30, panda80, Aleksandrakili, dichlieb, Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
o jacie Rotenkopf sporo tych dziewczyn jest na tej liście,podziwiam cię,ze chciało ci się szukać i sprawdzać.powiem szczerze,że ja dużo robie,ale niestety tylko w myślach,mam takiego potężnego lenia ...i czuję się ciągle zmęczona.naprawdę podziwiam cięania0141
-
Ja bardzo lubiłam oglądać Hannibala
Szukalam tych lodów sorbetowych w biedronce i u nas nie ma. Za to przy cukierkach na wagę znalazłam gumy Turbo! Oboje mieliśmy wielka radochę żując i sprawdzając kto jaki ma model samochodu w środku!
A i książki po 9.99 sa w ofercie. Cos tam mozna wybrać
Teraz odpoczywamy a jutro spęd rodzinny, nie chce mi sie za bardzo ruszać z domu ale nie mam wyjścia.