Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rotenkopf, my jeszcze nie wiemy, bo sytuacja zawodowa mojego męża jest aktualnie dość niestabilna. Ale plan był taki, że dwa tygodnie będzie z nami. Zobaczymy, co wyjdzie...
Kurcze, Pola mi strasznie męczy szyjke teraz. To naprawdę boli i mam wrażenie, jakby chciała wyjść mimo przeszkody. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anastazja mam nadzieje, ze wszystko dobrze u Was!
Rotenkopf, fajnie ogarnelas pierwsza strone
Co do seriali to polecam: Upadek, Pot i Łzy. Tak zbytnio nie mam kiedy ogladac wiec slaby moj repertuar a tych tasiemcow co leca na tvp2,1 i tvn to nie znosze, to sie chyba nigdy nie skonczy, jak Moda na Sukceschyba, ze sie skonczyla..hehe
A ogladalyscie na tvn te brazylijskie/wenezuelskie? Ja je uwielbialam, poczawszy od Esmeraldy, Brzydula byla extrato byly czasy
Wyszly mi masakryczne zielone zyly na cycach...i tak swedza do tego wszystkiego!!
Moj A. ma 2 dni, ktore Mu przysluguja i bierze zalegly urlop jeszcze z zeszlego roku wiec powinien posiedziec z nami ponad tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 23:48
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Cześć dziewczyny mnie też położyli w szpitalu, dostałam skurczy i krwawien
dobrze ze dla małego już prawie wszystko mam kupione, bo przez łożysko przodujace czeka mnie bardzo oszczędny tryb życia.
Czy może mi ktoś napisać co u dziewusi? Macie jakues info o niej? Przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić.ania0141 -
mój mąż po porodzie zostanie tyle na ile będzie potrzeba,ciężko się w tej chwili określić...a jeśli chodzi o seriale oglądam M jak miłość i to od pierwszego odcinka-zaczęłam oglądać jak byłam z synem w ciąży i tak zostało,leci 2razy w tygodniu więc czasu za wiele nie tracę,wcześniej oglądałam na wspólnej i barwy szczęścia ale teraz jakoś poszły w odstawkę,no i jestem w trakcie czytania książki"tylko nie mów mamie" Toni Maguire tj.z serii skrzywdzone dzieci-historie prawdziweania0141
-
pucek wrote:U mnie będzie Adaśania0141
-
Ja mam to szczęście że mąż chce zostać tyle ile będzie mu praca pozwalała więc w naszym przypadku to będzie miesiąc
. Później niby mama zaoferowała że może wziąć wolne i przyjeżdżać na parę godzin do pomocy. Ale myślę że Przez ten miesiąc wypracujemy sobie już jakiś system i nie Będzie to konieczne
.
Lista super, tez podziwiam za chęci.
-
Tez nie mogę spać i tak leżę od 2 h a do łazienki latałam cała noc az 7 razy ! Cos zaczęłam mniej pic,zastanawiam sie czy pic na sile... Lista fajna a ile miałaś pracy przy niej! Podziwiam ze to ogarniasz
mój mąż bedzie ze mną czasami tylko pojedzie do pracy. Moja mama oferowała mi tez pomoc.
-
Funky09 wrote:Ja też się z chęcią dowiem ile mężowie/partnerzy zostają z Wami w domu. W końcu muszę mieć jakieś argumenty, żeby mojego męża pracoholika przekonać do urlopu
Pytanie z innej beczki, czy któras z was zastanawia się nad stosowaniem tens do porodu? A może macie jakieś własne/lub znajomych doświadczenia (interesuja mnie szczere opinie tych, które korzystały). Ja korzystałam przy okresie i tam mogę ocenic na 4, ale do porodu muszę kupić inne urządzanie, no i się zastanawiam czy warto...
Drugie pyt.Czy są jakies sposoby na przewidzenie (z wyprzedzeniem) u której wystąpią bóle krzyżowe? Czy jeśli od prawie początku ciazy boli mnie kręgosłup (najpierw odcinek lędzwiowy, a teraz okolice kości krzyżowej), tzn że będę miała te bóle?
-
ania0141 wrote:mój mąż chce Adaś,ogólnie mi też się podoba ale zastanawiam się też nad Miłoszem...a wy dziewczyny,szczególnie te ,które nie mają imion dzieciaczków na liście macie już swoje jakieś propozycje,podzielcie się...pamiętam jak dla syna kiedyś wybieraliśmy imię tak bardzo podobało mi się Damian,gdy poszliśmy do usc ni z tego ni z owego powiedziałam Mateusz bo tak mnie natchnęło i powiem wam szczerze,że mój synek w marcu kończy 15lat i dalej mi się to imię bardzo podoba a Damian wogóle
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Anastazja współczuję, trzymaj się dzielnie i wracaj szybko do domu...
Rotenkopf lista jest super
Co do urlopu męża to miał wziąć tacierzyński dopiero w wakacje, ale jak pomyślę, że teściowa miałaby mi asystować po jej ostatnich pomysłach to chyba się nad tym zastanowię jeszcze.
Ostatnio powiedziała że na składanie łóżeczka jest stanowczo za wcześnie, ale mæż wczoraj złożył
Dzisiaj znowu mnie odwiedzą w szpitalu i ciekawą jestem z czym dziś wyskoczy... -
moj maz bierze 2 dni urlopu okolicznosciowego (z okazji narodzin dziecka tacie przysluguje 2 dni platnego dodatkowego urlopu)no i ze 2 tygodnie urlopu wypoczynkowego ew zwolnienia lekarskiego na opieke na mnie. Po pierwszym porodzie niestety nie udalo nam sie zalatwic l4 mimo ze mialam cesarke, w szpitalu nie chcieli nam wystawic. Jak maz wroci do pracy to moja mama wezmie tydzien wolnego zeby mi pomoc. Gdybym nie miala Macka w domu to bym spokojnie dala sama rade tak jak za pierwszym razem ale teraz nie wiem czy podolam z dwójką wiec awaryjnie ją ściągniemu