Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie podczytywałam nawet przez kilka dni a tu takie akcje!
Dziewusia gratulacje! Dla Michałka duuuuzo sił i zdrówka!
Przez remont bylam totalnie do tylu, ale juz wróciłam do w miarę ogarniętego mieszkanka.
Teraz jeszcze wymiana okien, skręcenie mebli, ułożenie rzeczy i W KONCU zabiorę sie za sort rzeczy dla Mani. -
Ja was podczytuje ale jakos weny brak. Od kilku dni moja mała kluska malo się rusza, a jak juz sie rusza to te ruchy są takie jakby się szamotala i sobie wkrecam ze moze pepowina się jakos owija czy cos. Jak jutro dalej tak będzie to pojedziemy na ip bo się zamecze tymi myślami
-
Kiedy pytacie się wybranych członków rodziny o to czy zostaną rodzicami chrzestnymi?[/QUOTE]
Ja mam zamiar pytać i szukać jak się synek urodzi. Za chrzestną chciałabym koleżankę u ktorej ja jestem chrzestną jej córki (nie wyznaje poglądu że to musi byc ktoś z rodziny) ona mnie prosiła na tzw pępkowym. A kto za chrzestnego to nie wiem i znow będzie problem jak przy chrzcinach córki bo z płcią męską w rodzinie to problem. -
panda80 wrote:Cześć dziewczyny
Ja nadal w szpitalu i mam dziś doła... Niby ropień się goi ale nie wiem ile to jeszcze potrwa. Dzisiaj bardzo często biegam do łazienki pęcherz mi chyba Malutka uciska. Moja teściowa wczoraj mnie poinformowała, że wchodzi że mną na wizytę u ginekologa bo ma swoją listę pytań!!!!!
Nie dość, że ostatnio mam dużo stresów to jeszcze mnie denerwuje
Jamniczakuchnia ptysie są obłędne,ślinka mi cieknie. Póki co czekam na kolację szpitalną...
Justynaes wyglądasz śliczniepanda80 lubi tę wiadomość
-
Karolina_Ina wrote:A tak z innej beczki, oglądacie jakieś seriale, które możecie polecić? Wszystkie moje się skończyły i nie ma nowych odcinków i nuda straszna, a póki jeszcze mam czas, to może coś bym obejrzała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 21:39
-
Rotenkopf, super lista :-)Zrobiła niezłe rozeznanie
Właśnie zauważyłam, że już jest tyle imion, ale u nas jeszcze nie ma ostatecznej decyzji
Nasz wózek to stary model X-lander XA sprzed kilku lat, ale w super stanie a spacerowe i tak kupimy nową.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Lanusia w takim razie życzę żebyście znaleźli swoje miejsce w ktorym będzie Wam dobrze bo z tesciami na dłuższą metę się nie da
O tak Chirurdzy-greys anatomymój ukochany serial muszę się wziąć za ostatni sezon bo oglądałam tylko 2 odcinki.
No i wstyd się przyznać ale oglądam Pierwszą Miłość na polsacie wciągnęłam się i nie mogę przestać...mąż się ze mnie śmieje ale czasem jak wróci z pracy to siedzi i ze mną ogląda z zaciekawieniemLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Ogłoszenie parafialne :
Poświęciłam troszkę czasu i poszukałam, kiedy ostatni raz były aktywne mamusie, które wpisałam w listę tych, które dawno Nas nie odwiedziły. Swoją drogą proszę sprawdźcie, czy taka forma Wam teraz odpowiada
Jak pewnie zauważyłyście powysyłałam do Was zaproszenia, tak na przyszłość, abym mogła zadać jakieś pytania, które w natłoku Naszego plotkowania mogłyby się zgubić
Zaproszenia nie dostałam, a i nasza córeczka to Helenka -
nick nieaktualny
-
Hejka, mnie dziś wypisano, ogólnie to z tym ktg mam nie panikowac, ze nic złego się nie dzieje dziecko się ruszalo a aparat wrazliwy, dziś rano robili mi ktg na takim przed wojennym i tętno już miarowe , skurcze na poziomie 20-40, jakas kolka nerkowa ( bo miałam tez pulsujący mocny bol w plecach jak mnie przyjmowali) ale to niby dużo kobiet w ciąży ma, no i ta anemia.
Na wynikach widziałam tez ze białko w moczu miałam ale nic mi nie mówili na ten temat wiec pewnie w normie.
Ahh jak ja kocham te zakrecone szpitale a w szczególności ten w moim mieście gdzie polozne pala na klatce schodowej
Z lista fajny pomysł
Justyna_Es pięknie wygladasz
Co do seriali zaczelam oglądać "Położne" na YouTube fajne o porodach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaszalałam ze sprzątaniem, już miałam to olać, ale coś mnie tknęło i sprzątałam na wieczór. W końcu wywaliłam wszystkie światełka z pokoju i ozdoby świąteczne
haha. No, ale potem musiałam wziąć nospę i położyć się na 10 min. przed odkurzaniem, bo miałam wrażenie, że zamiast brzucha mam kamień
A Młodego ubujałam tym bieganiem i tylko się wypina, raz z lewej strony żeber raz prawej.
A serial Wikingowie też polecamzresztą ja lubię takie klimaty, seriale kostiumowe itd.
-
nick nieaktualnyDzięki!
Kurde, chyba niepotrzebnie zdrzemnęłam się dzisiaj o 17...ale jakoś samo wyszłoteraz nawet mi się nie ziewa...o, haha, ziewnęłam
No nic, może w końcu dokończę odcinek Stulecia ;]
W poniedziałek czeka mnie kontrolna wizyta po antybiotyku, muszę poprosić lekarza o skierowanie na morfologie, alat z aspatem i bilirubiną (bo znowu mnie skóra swędzi ;/)
Pytanie : Ile wasi mężowie/partnerzy/ojcowie dziecka zostają z Wami po porodzie w domu? -
Po poprzednim porodzie mój mąż musiał pracować. Miał troszkę krótsze dni,ale generalnie go nie było. 5 dni po porodzie przychodziła do mnie mama,miałam szwy i dużo mi pomogla (rodziłam naturalnie,ale duże nacięcie i w środku tez szwy...) teraz po porodzie będzie tak samo,ze mąż raczej będzie dużo, dużo w pracy a mama powiedziała ,ze weźmie tydzień wolnego,aby mi pomóc. I tyle. Mam nadzieje,ze dam jakoś rade z moja dwójką
chwilowo staram się znaleźć wózek ,który pozwoli mi wyjść z obojgiem bez problemu i nie zrujnuje mnie finansowo....
-
Cześć dziewczyny mnie też położyli w szpitalu, dostałam skurczy i krwawien
dobrze ze dla małego już prawie wszystko mam kupione, bo przez łożysko przodujace czeka mnie bardzo oszczędny tryb życia.
Czy może mi ktoś napisać co u dziewusi? Macie jakues info o niej? Przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić.