Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia dobrze ze pojechałaś do lekarza :*
Jaskra był lekarz i dwóch ratowników.
Iwonkaaa nigdy jeszcze Hani nor dawałam kisielku, może jutro spróbuję.
Rotenkopf wód jest tak dużo że jak chlusną to raczej nie pomylisz tego z niczym innym
Co do Haneczki, lekarz w szpitalu potwierdził angine, dostaliśmy antybiotyk i teraz Mała śpi. Ja padam na twarz ale kamień spadł mi z serca bo w końcu wiem co dolega mojemu dziecku.
[/url]
-
Ciekawe, czy będzie mierzyć czy pójdę rodzic na czuja:D Ostatnio jak pytałam, czy mogę rodzic SN, to powiedziała, że nie widzi przeciwwskazań, zatem liczę, że ma wprawne oko. W sumie to chyba nawet wolę nie wiedzieć
-
My dzis po wizycie, mała wazy 2050 g wyprzedza wagowo ustalony termin porodu o 9 dni. Lezy główka w dół, lozysko 1 stopien dojrzałości, generalnie wszytsko ok.
Do mnie tez dzis dotarla paka z gemini wiec jutro pakuje juz torbe do szpitalabedę spokojniejsza. Ja zamawialam w niedziele wieczorem wiec ladne maja tempo, pamietam ze ostatnio czekalam ponad tydzien. Najbardziej zaskakuje jak oni kazda rzecz dokladnie owijaja ta folia bobelkowa, nawet rzeczy nietłukące sie sa swietnie zabezpieczone.Po rozpakowaniu cala masa smieci, synek mial niezłą zabawe
polasia witamy na watku, jak to sie mowi lepiej poźno niz wcale no i mamy taki sam wózeczekKarolina_Ina, kamaaa, Rotenkopf, jamniczakuchnia, fabdorota, Dobson, _Saszka_, panda80, wiecznie, Funky09, Olina, Lanusia93, polasia, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fabiola dobrze ze udało się zdiagnozować! Okropne jest to,ze lekarz lekarzowi nierówny. Zdrowia dla Was i siły dla Ciebie.
Ameiva gratulacje wizyty! Już duzy ten Twój bobas!!!
Rotenkopf trzymaj się tam w szpitalu. Mi przebijali lozysko w szpitalu i powiem Ci,ze 5ej ilości wody,takiej cieplej nie da się nie zauważyć myślę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 22:02
-
Pralkę zamówiłam - nie mogę się doczekać soboty!
w końcu będę prała ciuszki dla małej.
z gemini dostałam maila, że paczka została wysłana więc jutro powinna byc
Co do pomiaru miednicy. Mi mierzyli przed porodem na IP położne - u nas w szpitalu to standard i wtedy decydują czy będzie cc czy sn.
Wód płodowych i o ile się nie sączą, tylko pęcherz się cały przebije to nie da rady z niczym pomylić. Bo one lecą i lecąw pozycji lezącej najmocniej bo w pozycji stojącej dziecko może główką tamować wyciek
Edit:
Od tego tygodnia czuję jak całe piersi mi mrowieją i wycieka siara(pamiętam identyczne uczucie jak pokarm mi się zbierał przed karmieniem
) ahhh niech zleci do tego kwietnia bo już się doczekać nie mogę mojej malutkiej szprotki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 22:23
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, zazdroszczę Wam, że już jesteście po wizytach i nie mogę się doczekać swojej, którą mam 16.02. na szczęście niedługo już
Super wieści, dzieciaczki pięknie rosną
Współczuje Wam tych wszystkich infekcji i chorób u dzieci
Ja teraz unikam tłumów, nie chodzę np. do galerii, bo po prostu boję się tego co lata w powietrzu, a w takich miejscach jest mnóstwo zarazków. Oczywiście nie uniknę tego i nie dam się zwariować, ale jak nie muszę to nie chadzam
Ja też zamówiłam już większość rzeczy takich do szpitala i tych ostatecznych pierdółek, których jest mnóstwo. Zaczynam myśleć o pakowaniu, rozglądam się za torbą. Słyszałam, że teraz jest moda na te walizki takie jak na bagaż podręczny do samolotuJa mam zamiar spakować normalne dwie takie torby, osoba dla mnie osobna dla małego.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Niuninka wrote:Pociesze Cię ja mam swoją wizytę jeszcze później bo 23 lutego i do tego z pierwszym KTG. Nie mogę się doczekać jak nie wiem
W końcu udało mi się opanować sytuację. Pies poszedł spać (wcześniej tak wył, bo co zje to zaraz wydala, więc robimy głodówkę i dopominał się miski. Oj ciężko mi było to wytrzymać i ostatecznie się złamałam i dałam mu gryzaka). Zobaczymy czy przetrwa noc bez spacerów co 1/2h.
Mam wrażenie, że młoda się przekręciła no i dzis chyba pierwszy raz miała czkawkę. Zobaczymy czy usg potwierdzi główkowe ułożenie. -
Straciatellaa wrote:a i wracam do tematu leżaczków, bujaczków itd. Jakie kupujecie? część z Was wiem że ma tiny love,a reszta?
ja nie wiem co wybrac a też nie chce fortuny na to stracić.
ania0141 -
Dzien dobry!
Uwielbiam czwartki. Kolejny tydzień ciąży odhaczony
Ja dzis spalam w sumie dobrze tylko znów mnie klucie brzucha obudziło. Moze czas zwiększyć dawkę magnezu bo czesto zdarza mi sie juz nie brać tabletek na wieczór.
Ja mam jakiś huśtawko-bujaczek ale nie znam producenta bo to po bratanku. Stoi w piwnicy i w tej chwili nie sprawdzę.
Zazdroszczę wizyt! Ja musze jeszcze poczekać
-
ostatnio wpadła do mnie koleżanka na kawkę nie widziałyśmy się chyba ze 4 miesiące,spojrzała od razu na brzuszek i mówi no już masz trochę tego brzuszka a ja ze śmiechem no wiesz 29tydzień to coś musi być a ona oczy jak 5złotych i mówi kuzwa jaki malutki...rozbawiła mnie do łez szczególnie jej wyraz twarzy gdy usłyszała,który tydzień.a czy on taki malutki?olbrzym nie jest,ale skoro przy ogarnieciu się towarzyszy już od dawna lusteko albo zakładanie butów jest męczące to jest spory bynajmniej dla mnie.ania0141