Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Larisa pewnie ze trzymamy!kamaaa ja kłade sie najwcześniej o 23 a przeważnie parę minut po pólnocy bo jak zbliża sie pora snu to moje dziecie tak wywija że nie pozwala mi się położyć-jakbym się nie ułożyła to czuję że mu nie wygodnie-daje mi znać swoimi kopniakami,synuś się wyszaleje i ja dopiero lulu
Larisa lubi tę wiadomość
ania0141 -
I ja jestem po wizycie
wszystko dobrze
lekarz noe powiedział mi wagi Zosi ale pokaz mi jej pucie , taka tłuściutka kluseczka
z moja szyjka tez Ok
i mam wizytę nie za 4 tyg jak zawsze ale za 2 tyg
i wtedy będe miec tez dłuższe usg z pomiarami
wiecznie, ania0141, Endzis, paprotka30, Karatka81, jamniczakuchnia, Larisa, Andrea20, Rotenkopf, agulas, Ameiva, Funky09, Kajka, Dobson, Aleksandrakili, Olina, _Saszka_, Lanusia93 lubią tę wiadomość

-
Hej Mamusie
U nas dzisiaj słoneczko, ja w miarę wyspana
Dzisiaj po południu idziemy z Niko do fryzjera no i ja się umówię na marzec na odrosty. Fryzjerka do mnie, że to na sam koniec marca bo potem pewno nie będę miała jak wyskoczyć po porodzie. Ale to jeszcze þóltora miecha, a już leciutki odrost jest. Będę wyglądała jak czarownica hi,hi M się popukał czoło, że co on jakaś kaleka jest żeby z dzieckiem nie został na kilka godzin?
Podoba mi się jego postawa 
Baba, czy tam dziewczyny po cesarce, czy mięśnie po takiej operacji wracają do normy? W sensie też czy można w miarę szybko ćwiczyć, czy nie bardzo? Pytam bo mam koleżankę po dwóch cc i ma płaski brzuszek, a zawsze zapomnę zapytać jak to zrobiła ha,ha -
No to czekamy na same dobre wieściLarisa wrote:Paprotka ja mam dzisiaj wizytę na 10.30 także nie za długo. Jestem ciekawa jak ona się tam miewa i jej nereczki...trzymajcie kciuki.

28latka, gratulacje! To prawda, teraz dzieciaczki nabierają kształtów. Moja ostatnio tez byla taka pucusia i miała duży nosek po tatusiu haha. Mam nadzieję ze to tylko takie wrażenie z usg
Ja zawsze sie budzę jak mąż wstaje ale nie ma siły, szybkie siku i ide spać dalej.
Tak sie zastanawiam bo mam dużo bodziakow w rozmiarze 62, musze dokupić cos na dól, albo spodenki albo śpiochy i nie wiem co lepsze... A allegro to juz przejzalam w wzdłuż i wszerz
chcialabym kupic kilka rzeczy u jednej osoby a z tym juz gorzej.
28latkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na poprzednim usg moja Zosia tez miała bardzo duży nosek a wczoraj miała już normalnypaprotka30 wrote:No to czekamy na same dobre wieści

28latka, gratulacje! To prawda, teraz dzieciaczki nabierają kształtów. Moja ostatnio tez byla taka pucusia i miała duży nosek po tatusiu haha. Mam nadzieję ze to tylko takie wrażenie z usg
Ja zawsze sie budzę jak mąż wstaje ale nie ma siły, szybkie siku i ide spać dalej.
Tak sie zastanawiam bo mam dużo bodziakow w rozmiarze 62, musze dokupić cos na dól, albo spodenki albo śpiochy i nie wiem co lepsze... A allegro to juz przejzalam w wzdłuż i wszerz
chcialabym kupic kilka rzeczy u jednej osoby a z tym juz gorzej.
wiec albo to przez zniekształcenia z usg albo nasze dzieci sie jeszcze kształtują

-
No w smyku tez cos czasem upoluje ale kupuje tylko na przecenie bo normalne ceny sa dla mnie za wysokie. 50zl za pajacyk to przesada ale juz na promocji jest do przelknieciaKaratka81 wrote:Paprotka ja ostatnio w smyku nie mogłam zwykłych bawełnianych półśpiochów, czy śpiochów upolować, jedną parę ale misiową upolowałam pólśpiochów, na wyjście chciałam kupić, bo takie malutkie sprzedałam jak się okazało.
Chodzi mi tez o cos Np na wyjście do lekarza czy gdzies czyli jakas bluza, spodenki.. No cóż bede szukac na bieżąco 
-
No ja w smyku właśnie na promocji patrzyłam, ale i w normalnych cenach też średnio było. Ceny tam to mimo wszystko przegięcie
Spodenek było, bluzę/sweterek z kapturkiem misiowe kupiłam za grosze
Pajaca na wyjście z kapturkiem chyba za 30 zeta, ale kurde półśpiochów to tylko te jedne/ostatnie kupiłam.
-
ooooooo kochana to Ty za 3tygodnie możesz już rodzić!(chyba dobrze policzyłam ?bo aż to jakoś tak dziwnie brzmi-3tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)jamniczakuchnia wrote:Dziewczyny, co do terminów - mi od 2 MARCA zaczyna się już 37 tydzień :o Czyli ciąża donoszona, 36 tygodni skończonych, mogę rodzic

jamniczakuchnia, fabiola lubią tę wiadomość
ania0141 -
Uswiadomilyscie mi ze za 2 tygodnie moge rodzic bo donoszona, masakra ale się zestresowalam
A mój K jeszcze wpadł na pomysł żeby w następnym tygodniu malować pokój, bo wywalilismy trochę gratow i okazało się ze ściany się proszą o pomalowanie. Oj ciekawie, a ja za 2 tygodnie dopiero mam wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:16
jamniczakuchnia, ania0141, panda80 lubią tę wiadomość

-
na pewno urósł ja też mam 2 kg mniej a Mała przybrała nieźleMagSz wrote:Ja też mam dziś. Ciekawe czy mały urósł przez miesiąc bo ja prawie nic przytyłam
wysysa ze mnie wszystko moja Kluseczka 
pierwszy raz odkąd jestem w ciąży doświadczyłam takiej miłej sytuacji pani w kolejce do bankomatu chciała mnie przepuścić
ale tylko pani a panowie udawali, że nie widzą...nie skorzystałam podziękowałam jej ładnie bo to przecież moment ale tak fajnie mi sie zrobiło 
Kupiłam koszulę i szlafrok mogę iść do szpitala
MagSz, ania0141, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ogólnie lekarze w szpitalu jak się rodzi w np 36,4tc to nie do końca mówią o ciąży donoszonej. Mi gin mowila teraz na wizycie ze musi być skończony 37

Edit: dała pozwolenie na poród od 14.03 to będzie mój 37,3tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:29