Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Larisa pewnie ze trzymamy!kamaaa ja kłade sie najwcześniej o 23 a przeważnie parę minut po pólnocy bo jak zbliża sie pora snu to moje dziecie tak wywija że nie pozwala mi się położyć-jakbym się nie ułożyła to czuję że mu nie wygodnie-daje mi znać swoimi kopniakami,synuś się wyszaleje i ja dopiero lulu
Larisa lubi tę wiadomość
ania0141 -
I ja jestem po wizycie
wszystko dobrze
lekarz noe powiedział mi wagi Zosi ale pokaz mi jej pucie , taka tłuściutka kluseczka
z moja szyjka tez Ok
i mam wizytę nie za 4 tyg jak zawsze ale za 2 tyg
i wtedy będe miec tez dłuższe usg z pomiarami
wiecznie, ania0141, Endzis, paprotka30, Karatka81, jamniczakuchnia, Larisa, Andrea20, Rotenkopf, agulas, Ameiva, Funky09, Kajka, Dobson, Aleksandrakili, Olina, _Saszka_, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hej Mamusie
U nas dzisiaj słoneczko, ja w miarę wyspana
Dzisiaj po południu idziemy z Niko do fryzjera no i ja się umówię na marzec na odrosty. Fryzjerka do mnie, że to na sam koniec marca bo potem pewno nie będę miała jak wyskoczyć po porodzie. Ale to jeszcze þóltora miecha, a już leciutki odrost jest. Będę wyglądała jak czarownica hi,hi M się popukał czoło, że co on jakaś kaleka jest żeby z dzieckiem nie został na kilka godzin?
Podoba mi się jego postawa
Baba, czy tam dziewczyny po cesarce, czy mięśnie po takiej operacji wracają do normy? W sensie też czy można w miarę szybko ćwiczyć, czy nie bardzo? Pytam bo mam koleżankę po dwóch cc i ma płaski brzuszek, a zawsze zapomnę zapytać jak to zrobiła ha,ha -
Larisa wrote:Paprotka ja mam dzisiaj wizytę na 10.30 także nie za długo. Jestem ciekawa jak ona się tam miewa i jej nereczki...trzymajcie kciuki.
28latka, gratulacje! To prawda, teraz dzieciaczki nabierają kształtów. Moja ostatnio tez byla taka pucusia i miała duży nosek po tatusiu haha. Mam nadzieję ze to tylko takie wrażenie z usg
Ja zawsze sie budzę jak mąż wstaje ale nie ma siły, szybkie siku i ide spać dalej.
Tak sie zastanawiam bo mam dużo bodziakow w rozmiarze 62, musze dokupić cos na dól, albo spodenki albo śpiochy i nie wiem co lepsze... A allegro to juz przejzalam w wzdłuż i wszerzchcialabym kupic kilka rzeczy u jednej osoby a z tym juz gorzej.
28latkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paprotka30 wrote:No to czekamy na same dobre wieści
28latka, gratulacje! To prawda, teraz dzieciaczki nabierają kształtów. Moja ostatnio tez byla taka pucusia i miała duży nosek po tatusiu haha. Mam nadzieję ze to tylko takie wrażenie z usg
Ja zawsze sie budzę jak mąż wstaje ale nie ma siły, szybkie siku i ide spać dalej.
Tak sie zastanawiam bo mam dużo bodziakow w rozmiarze 62, musze dokupić cos na dól, albo spodenki albo śpiochy i nie wiem co lepsze... A allegro to juz przejzalam w wzdłuż i wszerzchcialabym kupic kilka rzeczy u jednej osoby a z tym juz gorzej.
wiec albo to przez zniekształcenia z usg albo nasze dzieci sie jeszcze kształtują
-
Karatka81 wrote:Paprotka ja ostatnio w smyku nie mogłam zwykłych bawełnianych półśpiochów, czy śpiochów upolować, jedną parę ale misiową upolowałam pólśpiochów, na wyjście chciałam kupić, bo takie malutkie sprzedałam jak się okazało.
Chodzi mi tez o cos Np na wyjście do lekarza czy gdzies czyli jakas bluza, spodenki.. No cóż bede szukac na bieżąco
-
No ja w smyku właśnie na promocji patrzyłam, ale i w normalnych cenach też średnio było. Ceny tam to mimo wszystko przegięcie
Spodenek było, bluzę/sweterek z kapturkiem misiowe kupiłam za grosze
Pajaca na wyjście z kapturkiem chyba za 30 zeta, ale kurde półśpiochów to tylko te jedne/ostatnie kupiłam.
-
jamniczakuchnia wrote:Dziewczyny, co do terminów - mi od 2 MARCA zaczyna się już 37 tydzień :o Czyli ciąża donoszona, 36 tygodni skończonych, mogę rodzic
jamniczakuchnia, fabiola lubią tę wiadomość
ania0141 -
Uswiadomilyscie mi ze za 2 tygodnie moge rodzic bo donoszona, masakra ale się zestresowalam
A mój K jeszcze wpadł na pomysł żeby w następnym tygodniu malować pokój, bo wywalilismy trochę gratow i okazało się ze ściany się proszą o pomalowanie. Oj ciekawie, a ja za 2 tygodnie dopiero mam wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:16
jamniczakuchnia, ania0141, panda80 lubią tę wiadomość
-
MagSz wrote:Ja też mam dziś. Ciekawe czy mały urósł przez miesiąc bo ja prawie nic przytyłam
wysysa ze mnie wszystko moja Kluseczka
pierwszy raz odkąd jestem w ciąży doświadczyłam takiej miłej sytuacji pani w kolejce do bankomatu chciała mnie przepuścićale tylko pani a panowie udawali, że nie widzą...nie skorzystałam podziękowałam jej ładnie bo to przecież moment ale tak fajnie mi sie zrobiło
Kupiłam koszulę i szlafrok mogę iść do szpitalaMagSz, ania0141, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ogólnie lekarze w szpitalu jak się rodzi w np 36,4tc to nie do końca mówią o ciąży donoszonej. Mi gin mowila teraz na wizycie ze musi być skończony 37
Edit: dała pozwolenie na poród od 14.03 to będzie mój 37,3tcWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:29