X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • triste Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Triste, ale Ty już teraz bujasz Maleństwo podczas chodzenia ;)

Hehe wiem wiem ale jednak po urodzeniu dziecko nabiera nowych nawyków ;) i jesli bedzie caly czas bujane to juz tak bedzie chcialo ;) a jesli od poczatku bedzie usypiane w lozeczku bez bujania to pozniej nie bedzie z tym problemow. Nie mówię oczywiscie aby nie bujac w ogole bo mam to w planach ;) ale wlasnie to nocne usypianie chce aby bylo takie zwykle. Z chusty planuje robic wlasnie hamaczek - widzialam jak dzieci spia wlasnie w takich hamaczkach chustowych :)

I zmienilam jednak zdanie co do chusty, chcę jednak elastyczną bo tylko przez lato bede nosiła córeczkę, z moim kregoslupem nie dalabym rady później.

Na fb raczej nie przejdę bo wolę zostać przy nicku z belly;) na naszym nie wyczulam zadnej sciemy wiec mam nadz ze kazda z nas jest prawdziwa ;)

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Myślę że panikę trzeba chować w kąt przecież nie podajemy prywatnych informacji czy danych... każdy niech zachowa swoją prywatność dla siebie a tutaj jesteśmy aby dzielić się różnymi poglądami czy wiedzą i tak jest ok uważam... w razie jakby coś wydarzyło się z forum to Rotenkopf masz na mnie namiar na fb...

Miłego dnia...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ania! Ranny ptaszku :P
    Ja tez juz nie śpię od godzinki. Belly nadal zamula u mnie.
    Remont na dobre sie rozkręcił, eh, po co mi to było :P wszędzie kurz a roboty tyle jeszcze przed nami ze przez to wszystko pakować torbe do szpitala bede pare dni przed porodem :P

Znow sie obudziłam o 4 rano glodna ale nie wstałam..myslalam ze to przypadek ale to juz któryś dzien z rzędu. Chyba będę trzymać pod ręką zawsze jakiegoś banana :) moze teraz juz tak bedzie? Wczesniej czegos takiego nie miałam.

ania0141 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 12:41

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie noc nieprzespana. Choróbsko mnie wymęczyło, jedna dziurka od nosa zatkana, a druga sucha jak pieprz i obolała, a do tego bolące gardło i uderzenia gorąca. Miałam dzisiaj jechać do US załatwiać sprawy, ale mąż kategorycznie zabronił, zrobił ciepłe mleko i kazał leżeć w łóżku. W ogóle zachciało mi się powrotu do pracy i i tak będę musiała załatwiać l4 z powodu choroby... mądra kobieta w ciąży.

• fabiola Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce Was stracić więc się dostosuję, jednak widzę jedną zasadniczą różnicę. Forum może czytać każdy nawet bez zalogowania a na grupie na fb (grupa tajna gdzie dostać się można tylko gdy administrator zaakceptuje Twoja prośbę) będą tylko wybrane osoby i nikt z zewnątrz nie przeczyta naszych postów. Poza tym na fb łatwiej się funkcjonuje tu nie jestem w stanie cofnąć się do konkretnego tematu który mnie interesował. Przemyślcie to i coś postanowimy. Ja mimo wszystko jestem za fb :)

Lanusia93, Dobson, Larisa lubią tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam:) ale wczoraj forum przymulilo. Bez szans na logowanie...
    Ja zaraz lecę do labo siuski zostawić, mam nadzieje, ze ktos mnie wpusci w kolejkę, bo siedzenie między tymi zagrypionymi ludźmi mnie przeraża:D
    Miłego dnia;)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny... Wstałam i było wszystko ok... kilka wizyt w wc,no i pojawilo sie znane pieczenie... Nosz szlag by to trafił czyzby zapalenie pecherza się przytrafiło, a może to młoda się dziwnie usadowiła...

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Cześć Wam:) ale wczoraj forum przymulilo. Bez szans na logowanie...
    Ja zaraz lecę do labo siuski zostawić, mam nadzieje, ze ktos mnie wpusci w kolejkę, bo siedzenie między tymi zagrypionymi ludźmi mnie przeraża:D
    Miłego dnia;)

U nas siuśki oddajesz bez kolejki, po prostu wchodzisz z kimś do środka zostawisz pojemniczek i papa :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-) U nas śnieg z deszczem, bleee Ja też zastanawiałam się wczoraj czy założycielką naszego forum nie była ta dziewczyna... Szczerze, jak wczoraj przeczytała, że kilka mogła założyć, to już mi się odechciewa. To już patologia, belly straciło w moich oczach, bo jakoś nie chce i się wierzyć, że nie wiedzieli o tym.

• panda80 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Mam nadzieję, że forum się nie rozpadnie bo nie mam fejsa i szczerze mówiąc niechętnie zakładałabym tam jakiekolwiek konto... A nie chciałabym stracić z Wami kontaktu...

zem39vvjscbr7v2w.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ogarnijmy jakieś forum inne- prywatne? Bo to publiczne to faktycznie masakra.. Czytam te grudniówki. Totalny sajgon się porobił..

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Majoweczka 2016 :) słyszałam ze u Was pare dziewczyn ma doświadczenie w chustonoszeniu :) planuje tez nosić i chciałam sie dowiedzieć jakie marki i sploty proponujecie , chciałam zakupić chustę juz teraz abym mogła wiązać brzuszek :) dziekuje za odpowiedzi :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

My znów w szpitalu, skurcze co 2 minuty, wysokie zagrożenie przedwczesnego porodu, dostaliśmy sterydy na plucka :/

Jestem do niczego

Larisa lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, Anastazjaaa trzymam kciuki aby maluszek jeszcze zechciał poczekać :-) Nie jesteś do niczego, co Ty za głupoty piszesz.

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    My znów w szpitalu, skurcze co 2 minuty, wysokie zagrożenie przedwczesnego porodu, dostaliśmy sterydy na plucka :/

Jestem do niczego
    O kurde to się rozkręciły te skurcze :(. Trzymaj się ciepło :*. Wszystko będzie dobrze :*

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

Jestem do niczego
    Trzymaj się Kochana !!!!!!

zem39vvjscbr7v2w.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

Jestem do niczego

Medycyna poszła bardzo do przodu i nawet jak nie zatrzymaja porodu to wszystko będzie dobrze, zwłaszcza w Holandii. Na pewno nie mogłaś nic zle zrobić żeby wywołać slurcze

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

Jestem do niczego
    Kochana trzymaj się ciepło!! Wszystko będzie dobrze :) :*

• triste Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

Jestem do niczego

Trzymam kciuki <3

ckai9jcg2r8f85gp.png
‹‹ 841 842 843 844 845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ