Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina_Ina wrote:Triste, ale Ty już teraz bujasz Maleństwo podczas chodzenia
Hehe wiem wiem ale jednak po urodzeniu dziecko nabiera nowych nawykówi jesli bedzie caly czas bujane to juz tak bedzie chcialo
a jesli od poczatku bedzie usypiane w lozeczku bez bujania to pozniej nie bedzie z tym problemow. Nie mówię oczywiscie aby nie bujac w ogole bo mam to w planach
ale wlasnie to nocne usypianie chce aby bylo takie zwykle. Z chusty planuje robic wlasnie hamaczek - widzialam jak dzieci spia wlasnie w takich hamaczkach chustowych
I zmienilam jednak zdanie co do chusty, chcę jednak elastyczną bo tylko przez lato bede nosiła córeczkę, z moim kregoslupem nie dalabym rady później.
Na fb raczej nie przejdę bo wolę zostać przy nicku z belly;) na naszym nie wyczulam zadnej sciemy wiec mam nadz ze kazda z nas jest prawdziwa -
Dzień dobry
Myślę że panikę trzeba chować w kąt przecież nie podajemy prywatnych informacji czy danych... każdy niech zachowa swoją prywatność dla siebie a tutaj jesteśmy aby dzielić się różnymi poglądami czy wiedzą i tak jest ok uważam... w razie jakby coś wydarzyło się z forum to Rotenkopf masz na mnie namiar na fb...
Miłego dnia... -
Hej Ania! Ranny ptaszku
Ja tez juz nie śpię od godzinki. Belly nadal zamula u mnie.
Remont na dobre sie rozkręcił, eh, po co mi to byłowszędzie kurz a roboty tyle jeszcze przed nami ze przez to wszystko pakować torbe do szpitala bede pare dni przed porodem
Znow sie obudziłam o 4 rano glodna ale nie wstałam..myslalam ze to przypadek ale to juz któryś dzien z rzędu. Chyba będę trzymać pod ręką zawsze jakiegoś bananamoze teraz juz tak bedzie? Wczesniej czegos takiego nie miałam.
ania0141 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie noc nieprzespana. Choróbsko mnie wymęczyło, jedna dziurka od nosa zatkana, a druga sucha jak pieprz i obolała, a do tego bolące gardło i uderzenia gorąca. Miałam dzisiaj jechać do US załatwiać sprawy, ale mąż kategorycznie zabronił, zrobił ciepłe mleko i kazał leżeć w łóżku. W ogóle zachciało mi się powrotu do pracy i i tak będę musiała załatwiać l4 z powodu choroby... mądra kobieta w ciąży.
-
Nie chce Was stracić więc się dostosuję, jednak widzę jedną zasadniczą różnicę. Forum może czytać każdy nawet bez zalogowania a na grupie na fb (grupa tajna gdzie dostać się można tylko gdy administrator zaakceptuje Twoja prośbę) będą tylko wybrane osoby i nikt z zewnątrz nie przeczyta naszych postów. Poza tym na fb łatwiej się funkcjonuje tu nie jestem w stanie cofnąć się do konkretnego tematu który mnie interesował. Przemyślcie to i coś postanowimy. Ja mimo wszystko jestem za fb
Lanusia93, Dobson, Larisa lubią tę wiadomość
[/url]
-
Cześć Wam:) ale wczoraj forum przymulilo. Bez szans na logowanie...
Ja zaraz lecę do labo siuski zostawić, mam nadzieje, ze ktos mnie wpusci w kolejkę, bo siedzenie między tymi zagrypionymi ludźmi mnie przeraża:D
Miłego dnia;) -
fabdorota wrote:Cześć Wam:) ale wczoraj forum przymulilo. Bez szans na logowanie...
Ja zaraz lecę do labo siuski zostawić, mam nadzieje, ze ktos mnie wpusci w kolejkę, bo siedzenie między tymi zagrypionymi ludźmi mnie przeraża:D
Miłego dnia;)
U nas siuśki oddajesz bez kolejki, po prostu wchodzisz z kimś do środka zostawisz pojemniczek i papa
[/url]
-
Dzień dobry:-) U nas śnieg z deszczem, bleee Ja też zastanawiałam się wczoraj czy założycielką naszego forum nie była ta dziewczyna... Szczerze, jak wczoraj przeczytała, że kilka mogła założyć, to już mi się odechciewa. To już patologia, belly straciło w moich oczach, bo jakoś nie chce i się wierzyć, że nie wiedzieli o tym.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Majoweczka 2016
słyszałam ze u Was pare dziewczyn ma doświadczenie w chustonoszeniu
planuje tez nosić i chciałam sie dowiedzieć jakie marki i sploty proponujecie , chciałam zakupić chustę juz teraz abym mogła wiązać brzuszek
dziekuje za odpowiedzi
-
Anastazjaaa wrote:My znów w szpitalu, skurcze co 2 minuty, wysokie zagrożenie przedwczesnego porodu, dostaliśmy sterydy na plucka
Jestem do niczego. Trzymaj się ciepło :*. Wszystko będzie dobrze :*
-
Anastazjaaa wrote:My znów w szpitalu, skurcze co 2 minuty, wysokie zagrożenie przedwczesnego porodu, dostaliśmy sterydy na plucka
Jestem do niczego
Medycyna poszła bardzo do przodu i nawet jak nie zatrzymaja porodu to wszystko będzie dobrze, zwłaszcza w Holandii. Na pewno nie mogłaś nic zle zrobić żeby wywołać slurcze -
nick nieaktualny