Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina_Ina wrote:Może teraz będzie już dobra dawka
ale pamiętaj, że lek też musi się wchlonac i wiarygodne wyniki są podobno po pełnych 4 tyg. No i ja odkrylam, że on lepiej u mnie działa jak czekam godzinę od wzięcia tabletki.
oby ta dawka faktycznie zadziałałapamiętam, mam średnio co miesiąc endokrynologa i tak też wykonuje badania wiec tak upływa od 3 do 4 tyg
Karolina_Ina lubi tę wiadomość
-
Malala, ja nastepna wizyte tez mam za 3tygodnie. Lekarz mówil ze teraz juz możemy spotykać sie co dwa ale jako nic sie nie dzieje to uzgodniliśmy ze widzimy sie dopiero 14.03. Najpierw ktg a potem badanie i usg. Następne wizyty juz na pewno będą częstsze.
-
nick nieaktualnyU mnie na porodówce można jeść, uffff! To dla mnie bardzo istotne, bo w tyłek sobie mogłabym wsadzić cukierki gdybym była głodna. Jak jestem głodna, to muszę zjeść coś konkretnego, chociażby kanapkę
Malala, ja mam następną wizytę 15.03., poprzednia była 16.02. - gin stwierdził że nie ma potrzeby częściej, więc albo się spotkamy albo już nie
Ochota na mleko w tubce powróciła! Właśnie jem gostyńskie zielonejaskra, fabdorota, malala, panda80, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fabdorota wrote:Dziewczyny, te staniki wg metki można w pralce prac. Próbowała któraś? Jaki efekt, przeżyły? Bo ja póki co się nie odwazylam i ręcznie je męczę
U mnie dzisiaj pstrąg z pieczonymi ziemniaczkami:)Nigdy sie z nimi nie piescilam, zawsze piore je w pralce bo nie znosze prania recznego dla mnie to juz ostateczna ostatecznosc
fabdorota lubi tę wiadomość
-
Ameiva wrote:Ja mam je z czasow pierwszej ciazy, non stop w uzyciu i dopiero po 2 latach moge powiedziec ze warto byloby je wymienic na nowe
Nigdy sie z nimi nie piescilam, zawsze piore je w pralce bo nie znosze prania recznego dla mnie to juz ostateczna ostatecznosc
To ja od dzisiaj też do pralki wrzucam. Nie ma gorszej rzeczy niż pranie ręczne, szczególnie stanikow
-
jamniczakuchnia wyczuwam luzik w Twojej wypowiedzi, że albo się zobaczycie, albo już nie haha
chociaż sama się śmieję a przecież kto wie co ja od mojej gin usłyszę tego 01.03 skoro od 14.03 ciąża donoszona, może też się okaże, że kolejna zaplanowana wizyta już się nie odbędzie..
ja na mleczko w tubce nie miałam ochoty wcześniej ani nie mam obecniejamniczakuchnia lubi tę wiadomość
Julia
-
kurcze a ja mam problem,nie mogę wejść na swoją pocztę,ktoś mi hasło zmienił ostatnio byłam w sobotę i normalnie się zalogowałam...a dziś hasło jest nie poprawne,muszę zadzwonić na biuro obsługi i wyjaśnić sprawę ale dziś poniedziałek więc wolę nie zaczynać załatwiania...ania0141
-
Nie lubię Was za to mleczko w tubie i Rotenkopf za zdjęcie czekolady na fejsie!
ja mam już do przodu jakieś 20kg...
Dziewczyny co zapodac na suchy kaszel? Mleko z miodem i czosnkiem czy imbir zalany wrzątkiem to na to? Może macie jakieś skuteczne domowe sposoby? Wyszłam dzisiaj tylko po chleb do sklepu i chyba mnie przewialo.... -
nick nieaktualny
-
Lanusia tak jak dziewczyny pisały te woreczki są jednorazowe, ja najczesciej uzywalam firmy Tufi.
Karolina_ina czy ja dobrze rozumiem ze kulturysci pija mleko kobiece??????? fuuujjj... wiem ze w jakims kraju jest siec lodziarni ktore wykorzystuja mleko kobiece, jakos mi sie to w glowie nie miesci. Jestem jak najbardziej za kp ale dzieci... cala reszta to dla mnie jak kanibalizm -
nick nieaktualnymalala wrote:jamniczakuchnia wyczuwam luzik w Twojej wypowiedzi, że albo się zobaczycie, albo już nie haha
chociaż sama się śmieję a przecież kto wie co ja od mojej gin usłyszę tego 01.03 skoro od 14.03 ciąża donoszona, może też się okaże, że kolejna zaplanowana wizyta już się nie odbędzie..
ja na mleczko w tubce nie miałam ochoty wcześniej ani nie mam obecnie
No ba! Od 2 marca ciąża donoszona, więc generalnie mogę się nie spotkać z moim ginemAle kto wie, kto wie, być może jest mi dane chodzić w ciąży 43 tygodnie! (Błagam, nieeeeeeeee)
malala, Szotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jamniczakuchnia ja Cię uduszę kobieto za to mleczko nie dość, że ja tu wprowadziłam je na forum to jeszcze mi teraz jak mam cukrzycę o nim przypomniałaś a bardzo trudno mi było zerwać z tym nałogiem
Byłam w smyku kupiłam tylko prześcieradło do.łóżeczka dobrze, że była ze mną mama która sprowadziła mnie na ziemię i nie pozwoliła mi nakupic bez sensu tych pięknych niemowlęcych ciuszkówbo ja bym pół sklepu wyniosła tak na mnie działają
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
A ja dziś w szpitalu zostaje, jeszcze czekam na badanie, po 18 jechalam bo K dopiero z trasy wrocil a temp znowu zaczęła niebezpiecznie rosnac... Do tego skurcze i mocny bol pachwin, plecow, nóg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 20:11