Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja gin kazała mi zaciskac nogi do 17.03, bo wtedy się widzimy, a później niech się dzieje co chce
. Ale donoszona jest już wcześniej, więc też się możemy nie spotkaćChociaż teraz zaczynam mieć schize, że będę chodzić w ciąży jak słoń... No nic, Pola zdecyduje, chociaż fajnie by było już ją tulić w święta
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Kupiliśmy wózek
baby design lupo comfort, zakochałam się w jego lekkości dla mnie bomba.
Spacerówke od razu sprzedaje, kupimy Joolza, który mega mi się podoba ale nie w wersji z gondola.
Po malu ogarniam wyprawkę, ubranek mam multum, kosmetyki kupione - ziajka i zapas emolium na pierwsze miesiące. Pampersy pampersa, pieluchy tetrowe, flanelowe, muslinowe i obowiązkowo bambusbutelki firmy MAM, kupiliśmy woombie
mamy szumisia, laktator, nakładki sylikonowe 3 firm i maści na sutki :p zamówiliśmy fotelik maxi cosi 0-13 został nowy kosz mojzesza do kupienia no i obkupienie siebie do szpitala
aaa no i smoczki
każdej firmy po jednym nie wiem jaki jej podpasuje
syn wybrał nuka
te zakupy uświadomily mojemu mężowi ze coraz bliżej do spotkania z naszą córka
powiem Wam, że ja sama nie mogę się doczekać
chociaż wiem ze potem będę chciała aby chociaż na trochę wskoczyła jeszcze do brzucha :p
Wilka, paprotka30, malala, triste, Dobson, panda80, _Saszka_, Olina, wiecznie, Ameiva, ania0141, jamniczakuchnia, Endzis, Funky09, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Jamnicza, ale mnie strach teraz ogarnal jak przeczytalam, ze juz 2 marca masz donoszone!
ja chyba zaczynam panikowac..ja nie chce jeszcze!! Jeszcze mam tyle rzeczy do zrobienia..bede nogi zaciskala! Hehe
Ja tez mialam dziwny sen, szukalam forografa na sesje ciazowa, a to wszystko przez to, ze wczoraj z Malzem zdecydowalismy, ze pojdziemy na sesyjke.
Ja chyba nie dalabym rady nic zjesc na porodowce, juz teraz jak o tym mysle, to az mi sie zoladek zaciska. Ale panikara..
Sluchajcie, czy u Was w okolicy zizel czujecie takie dziwne kolatanie? Jakby drugie serce!! Od paru dni jak sie klade do lozka to zaczyna pompowac..dzisiaj w pracy tez to czulam. Oby to nie bylo nic powaznego.
-
Wiolcia ale jesteś zaopatrzona! zazdro
ja bym chciała jeszcze kliknąć szumisia i jakiś otulaczek.. może w marcu. i torby do wózka ciągle nie mam..
i nie wiem w co się spakuję do szpitala, ale żeby podjąć jakąś decyzję to najpierw muszę zebrać wszystkie rzeczy, które będą potrzebne. ale ciągle nie mogę się zmobilizować..Julia
-
nick nieaktualny
-
Karolina_Ina wrote:wiecznie ja kupowałam rogal do karmienia z Poofi bo koleżanka mi go zachwalała, że łatwo na nim dziecko utrzymać.triste wrote:Ja mam miodowy kocykLarisa wrote:Wiecznie ja mam kocyk z bambusa tej firmy
I jak Wam się podoba jakość, wykonanie? Ja w sumie chcę kupić od nich mgiełkę bambusową i kolejna do kolekcji pieluszkę muślinową
-
nick nieaktualny
-
Larisa mam taką nadzieję ! Ale super się go prowadziło jest mega zwrotny i fajna gondola
cena też super
Malala tak się jakoś nazbierało a byliśmy tylko poogladac wózki. Jeszcze łącznie pełno pierdulek potrzeba, ale mam nadzieje ze wszystko kupie na 2 turę zakupów
Sunday ja też tak mam, oprócz tego czasem łapie mnie uczucie jakby miała mi mała wypaśćdosłownie, dziwne to w ch.. jest :p
Larisa lubi tę wiadomość
-
Witam was dziewczyny dostalam juz 3 dawki antybiotyku, nospy, paracetamol w tabletce i kroplowce i mi lepiej
Zastanawiam się tylko nad moimi skurczami są na poziomie 40-60, co kilka minut z igłami powyżej wykresu czyli powyzej 100 a ja praktycznie wgl tego nie czuje
-
dzień dobry wszystkim:)czuję się paskudnie,mam wrażenie jakbym się czymś przytruła-może pomidorami?nie wiem,noc paskudna za mną ,niby spałam,ale totalne osłabienie i nie dobrze mi się robi...w nocy obudził mnie ból pleców i brzucha,ale szybko minęło-mały się rusza więc chyba wszystko ok,wizytę mam w piątek ,ale jak nie poczuję się lepiej to dzisiaj się wybiorę.miłego dnia kobietki:)ania0141
-
nick nieaktualnySunday ja tam na dole też czuję takie pompowania
I jeszcze często czkawkę między nogami, więc to na pewno normalne!
23 marca będzie pełnia, która chętna wtedy na poród? (ja, ja!)
Wiolcia1405, super że wzięłaś lupo, my mamy husky, jest zajebisty! W sumie to ta sama rama
Wiecznie, Karolina_Ina - polecam Wam kurę babci Dany z LaMillou do karmienia. Jest boska! Śpimy z nią z mężem od jakiegoś miesiąca, bo jest przewygodna - ja czasami biorę ją między nogi lub pod brzuch, a mąż pod głowę. Nic się nie odkształca i jest milutka w dotyku