Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dichlieb wrote:hej ciocie!!!
Jestem po wizycie. Moje szczęście mierzy 2,8cm. Serduszko pięknie pikało. Cudowne uczucie
co do herbaty to ja nakupiłam sobie owocowych, imbirowych, melisy itd czarną zwykła pije sporadyczne choć tak ją lubię . Przed ciążą byłam uzależniona od kawy a teraz mnie odrzuca czasem zrobię sobie bardzo słabe z ekspresu cappuccino.
babcia juz jedzie do mnie z kopytkami no szalona kobietadichlieb lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:ja słyszałam, że nie należy w ciąży pić herbat owocowych ale jak z tym jest na prawdę to nie wiem bo akurat za owocowymi nie przepadam ;p to tak jak bym piła wrzący kompot
-
Dichlieb gratulacje!!! Super wiadomosci.
Link do tortu, mam nadzieje, ze nic nie zepsulam http://i60.tinypic.com/dqr8tu.jpgdziewussia, Babu, Malinkowe oczekiwanie, dichlieb, Lanusia93, triste lubią tę wiadomość
-
Sunday wrote:Dichlieb gratulacje!!! Super wiadomosci.
Link do tortu, mam nadzieje, ze nic nie zepsulam http://i60.tinypic.com/dqr8tu.jpga po prawej stronie ma Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych- wklejając ten link do postu foty pojawią się otworzone na forum
Sunday lubi tę wiadomość
-
Fajnie, ze Wam tez sie podoba! W smaku extra.
Dziewussia dziekuje za instrukcje!!pozniej wkleje Malucha
A teraz robie fasolowke bezmiesna. Smacznych obiadkow!
Co do zielonej herbaty to mi bardzo obrzydla i tylko smakuja mi znienawidzone wczesniej owocowe herbaty, jak to potrafi byc na odwrot..dziewussia lubi tę wiadomość
-
Bulimulia wrote:Duzo nas wizytuje w czwartek? Ja mam doktorka na 20. Juz nie moge usiedziec w jednym miejscu:) chodze po scianach z tych nerwow.
Czy ktoras kwietniowka wie cos na temat wizyt na nfz? Czy rzeczywiscie przysluguja tylko trzy USG w ciagu calej ciazy?
USG co miesiąc na NFZ
Ja mam jutroNie stresuję się, bo 2 dni temu widziałam Groszka, jestem raczej ciekawa nowego ginekologa
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Aleksandra19 wrote:Dziewczyny pomóżcie, dziś robiłam badania Toksoplazmoza IgG wyszło mi 122.9 i jest strzałka w górę... co to znaczy, że ją mam ?
u mnie toxoplazmoza IgG wynosiła 597,1- lekarz powiedział że na pewno przechodziłam tą chorobę i nawet mogłam o tym nie wiedzieć, bo przechodzi się jak zwykłą jelitówkę.
Dla nas teraz najważniejsze są przeciwciała toxoplazmowy IgM- jak jest w normie tzn jest nieaktywny to znaczy nie nie jesteś teraz zarażona.
u mnie przeciwciała IgM wynoszą 0,753 tzn. że teraz choroba nie jest aktywna.
to tyle z moich wieści.Babu lubi tę wiadomość
-
Aleksandra19 wrote:no IgM mam 0.32 wynik ujemny, czyli nie muszę się martwić?
Ja mam o wiele większe wyniki, lekarz mówił że nie ma powodu do martwienia się, wszystko jest ok.