Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mania wrote:pokaż, pokaż
Tak to wygląda. Ja kupowałam wersję 2015 bo kupując na allegro jest spora różnica w cenie. Ja kupowałam na tej aukcji: http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-move-2w1-spiwor-uchwyt-na-kubek-i5998690746.html Zamówiliśmy w czwartek późnym wieczorem a w poniedziałek o 13 przyjechał kuriergeneralnie wygląda bardzo porządnie i bezpiecznie, no ale jeszcze nie widziałam w całości przez ten zbliżający się remont ;/ Bratowa ma xlander xa i jest zadowolona bardzo, z tym że ma spacerówkę tylko w jedną stronę
paprotka30, wiecznie, Andrea20, ania0141, mania, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Foto poprawione
Andrea, a w szpitalu nie robili Ci usg?
Robili 2 razy ale na szybko i nie sprawdzali wagi
Może jak będą mi robić USG przed wyjściem do domu to uprosze żeby zerkneli na wagę. Chociaż maja taki sprzęt że ja ostatnio na tym USG nic nie widziałam, wszystko było zlane ze sobą, jeszcze na takim mini monitorku
Patrzę na zdjęcie i też masz malutki brzuszek, a Hania juz 3 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 12:45
-
nick nieaktualnyWłaśnie pytałam na wizycie czynie grozi mi szybszy poród z racji tego, że brzuch mały a Hania duża. Lekarka powiedziała, że być może aczkolwiek nie musi, tym bardziej, że z szyjką się nic nie dzieje. Powiedziała, że może dać mi skierowanie z dopiskiem, że duże dziecko ale oni w szpitalu i tak weryfikują wszystko po swojemu.
Przyznam szczerze, że boję się jak diabli. Najpierw Hania ważyła za mało, teraz wystrzeliła jak z procy. Boję się, że nie będę odpowiednio przygotowana na poród i może się coś stać np. wywichnięcie barku albo coś z racji Jej rozmiarów.
Zapytam dziś położną na szkole rodzenia czy mogę już się masować i pić te liścieNiuninka, Karatka81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf no już duże maleństwo, a brzuszek faktycznie mały
Ja urodziłam się 2800... Z Niko długo miałam małą piłeczkę, tak 2 tygodnie przed porodem mnie wywaliło ha,ha
Ciekawe ile Ala waży, 3 marca mam wizytę i strach się bać... Ja przytyłam 2 kg. Malowaliśmy z Niko farbkami i Ali się tak spodobało że zaczęła mnie kopać a teraz ma czkawkę którą czuję i widzę po prawej stronie jej ulubionej i czuje w kroczu... Jak ona się tam mieści, chciałaby mieć usg w domku ha,ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 13:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf fajne już takie 3 kg radości
Nie martw się, jak przed porodem zobaczą na USG, że dziecko spore to przecież nie będą na siłę zmuszać do SN.
Mnie gin powiedziała, żebym piła herbatkę z liści malin od 36tyg i że z jej doświadczenia to daje rezultaty.
Dzięki za info o ktg.