Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRotenkopf gratulacje
ZDAŁAM EGZAMIN!!Ale mnie kurdeee przemaglowała :p
Iwonkaaa, kamaaa, ania0141, Olina, triste, fabdorota, Andrea20, Kinga., Dobson, Larisa, agulas, panda80, Funky09, jamniczakuchnia, jaskra, wiecznie, mania, _Saszka_, Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie, wszystko w porządku, żadnych oznak na wcześniejszy poród.
U mnie też moja gin przeraziła się wagą małego (w zeszłym tygodniu miał 1920g) więc będzie mi robiła jeszcze jeden pomiar pod koniec marca bo obawia się, że może być duży.
Co do picia liści malin też ją pytałam, ona mówi, że słyszała o tym, ale nie wie jak to jest ze skutecznością. Mogę sobie pić, to przynajmniej nie zachoruję bo teraz jest wysyp chorych. Podobno byłam jej jedyną ciężarną, która nie jest chora.agulas, Aleksandrakili, panda80, ania0141, paprotka30, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hania faktycznie kluseczka:D a pamiętam, jak się martwilas, że za drobna jest:)
Ciekawe, ile ta moja księżniczka teraz waży;) No ale dowiem się w dniu porodu, bo usg już robić raczej nie będziemy. Nie zapowiadała się duża, ale przecież może zaskoczyć jak Hania. Tym bardziej, że mój M miał 4,7 jak się rodzil -
Mamuski, ja juz w domciu.
Malutka wazy 2200kgziewala i pokazywala nam jezyk!!! Przeslodka! Pila tez wody
Grozi mi przedwczesny porod!!!! Mala jest juz BARDZO nisko...dlatego te straszne bole w spojeniu lonowym. Lekarz od razu wypisal mi zwolnienie do konca i kazal lezec. Poduszka pod tylek ma byc i sie oszczedzac. Wystraszylam sie troche..wiec to oznacza, ze juz musze miec torby naszykowane. Jutro po SR musze dokupic koszule do szpitala i poprac ubranka...jeszcze chociaz ze 3 tyg zeby ciaza byla donoszona.
Powiedzial, ze mie powinno byc problemow z porodem, Kluska powinna ladnie wyskoczyc (widzial przerazenie w moich oczach i chyba chcial mnie pocieszyc, hehe).
Ahh trzymajcie za nas kciuki..jaskra, Dobson, Larisa, Aleksandrakili, agulas, mania, Andrea20, _Saszka_, ania0141, Niuninka, paprotka30, Funky09, Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Sunday, zdecydowanie nie lubię groźby wcześniejszego porodu! Kliknęłam lubię, zanim przeczytałam do końca.. A brzuszek Ci się opuścił czy coś w tym stylu? Mnie też mega boli spojenie łonowe, a lekarz nie przewiduje u mnie wcześniejszego porodu.
Gratulacje dla wszystkich wizytującychwszystkie bobaski ważą w okolicach 2 kg, tylko ta Hanulka tak wyskoczyła. Gratulacje Rotenkopf takiej dorodności
Mój brzuch chyba spowolnił w rozwoju, bo mam 98 cm na wysokości pępka, a ze 2 miesiące temu miałam już 92 cm.
Aleksandrakili, gratulować zdanego egzaminuTo teraz relaks do porodu czy dalej na zajęcia?
-
nick nieaktualnyjaskra wrote:
Aleksandrakili, gratulować zdanego egzaminuTo teraz relaks do porodu czy dalej na zajęcia?
właśnie siedzę na zajebistym przedmiocie... "Prozdrowotne formy aktywności fizycznej" a jak wykladowcy powiemy ze to wf to obraza majestatu...
Jeszcze kur... mi spodnie pękły prawie w kroku!!! chyba się zapłacze.. nie mam innych spodni.. Aaaaaaaaaaaaaaa -
nick nieaktualny
-
Gratuluję wizyt!
Rotenkopf bijesz na głowy nas z wielkością dzidzi
Dziewczyny gdzie kupowałyście wanienkę? Chcę kupić taką z hamakiem/wkładem, żeby dziecko klaść na to a nie do samej wanienki. Polecicie coś? W internetach jakoś nie mogę znależć albo nie znam nazwy... -
nick nieaktualnyagulas wrote:Gratuluję wizyt!
Rotenkopf bijesz na głowy nas z wielkością dzidzi
Dziewczyny gdzie kupowałyście wanienkę? Chcę kupić taką z hamakiem/wkładem, żeby dziecko klaść na to a nie do samej wanienki. Polecicie coś? W internetach jakoś nie mogę znależć albo nie znam nazwy...
Ja mam wanienkę z Ikei bo zależało mi, żeby była mała i poręczna. Jak mały podrośnie to i tak zamierzam przenieść jego kąpiel do normalnej wanny. A jeżeli chodzi o wkłady do wanienki to poszukaj pod nazwą "foczka".agulas lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z racji że jestem kompletnie niedoświadczona w sprawach dzieciowych to proszę o pomoc
.
Postanowiłam się trochę doedukować na youtube. Znalazłam mądry filmik https://www.youtube.com/watch?v=1fatjAv9dTY i tu moje pytanie. Babka poleca maść z emolientami aby zapobiegać odparzeniom na pupie i tak się zastanawiam czy to jest konieczne? i jeśli tak to czy za każdym razem? Przepraszam za durne pytania ale jestem zielona w tym temacie...
-
fabdorota wrote:Sunday, to czeka Cię przymusowy odpoczynek. Będzie dobrze, tylko nogi zaciskaj:* Kwietniowki są silne babki i świetnie się trzymamy w dwupakach. Leż i dasz radę
Dziekuje Kochana! Nogi zacisniete!
11 marca mamy przeprowadzke wiec Klusunia musi poczekac, bo Tatus musi jeszcze pokoik zrobic
-
Gratuluję udanych wizyt Mamusie, jakie duże już te wszystkie nasze szczęścia
Aleksanrdakili gratuluję zdanego egzaminu.
Miałam nie spać w dzień tak się przed tym broniłam i co i dupa położyłam się o 17 i niedawno wstałam...znów noc będzie kiepska...mąż na imprezie z pracy pewnie koło północy będzie to się zdziwi, że na niego czekam