Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A my tak witamy marzec
czuje sie jak kula sniegowa, coraz wieksza i ciezsza
sorki za ciemne zdjecie ale mam strasznie slaby aparat w tel no i do tego tylko jedna żarówkę w przedpokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 16:07
Larisa, Wilka, wiecznie, Karatka81, agulas, fabdorota, Karolina_Ina, ania0141, Lanusia93, kamaaa, mania, Endzis, Kawuszka, *KasiaS*, Aleksandrakili, Niuninka, Olina, jamniczakuchnia, Dobson, Funky09, panda80, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Larisa wrote:WILKA ja mam zamiar kupić sobie staniki firmy alles. Wiele dziewczyn poleca je do karmienia. Ja mam tej firmy zwykle i są naprawdę fajne. Ja noszę 70 F bodajże z tej firmy i zastanawiam się czy kupić G na karmienie. Najgorszy początek bo jeszcze kg trochę są plus piersi u mnie np. Mocno napełnione mlekiem były. Na allegro sporo ich jest.
Dzięki Larisa, ja też ostatnio kupiłam alles taki normalny i właśnie chyba też kupię ich do karmienia. Jak kupowałam 2 miesiace temu to Pani mi powiedziała, że najlepiej kupić do karmienia w 9 miesiącu bo piersi ciągle rosną. Mi się podoba, że w sklepie są kompetentne Panie więc dobrze mi dobiorą rozmiar. Tylko niestety ich ceny znacznie przekraczają te sieciówkoweA ile będziecie mieć staników do karmienia ? 2 wystarczą ?
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/336c7e9cf66a.jpg
A to MyDużo nas
Lanusia93, mania, ania0141, Endzis, *KasiaS*, Sunday, fabdorota, Olina, Ameiva, Rotenkopf, agulas, Larisa, wiecznie, jamniczakuchnia, Dobson, Funky09, panda80, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3205029a1a32.jpg
Ale macie brzuszki
A to nasza trójkamania, Endzis, Iwonkaaa, *KasiaS*, Aleksandrakili, ania0141, Niuninka, Sunday, fabdorota, Olina, Ameiva, Rotenkopf, agulas, Larisa, wiecznie, jamniczakuchnia, Dobson, Funky09, panda80, _Saszka_ lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
No Dziewczyny śliczne macie brzuszki. Widać, że już niewiele nam zostało a dopiero co pokazywałyśmy takie małe brzuszki
Iwonkaa chyba masz bluzkę z hm bo mam tą samą tylko kolory odwrotnie -
Lanusia u Ciebie nie zostanie ślad po ciąży na brzuszku a ja znowu będę ubolewac nad swoim flakiem który był jużż po ciąży z córką i nigdy go się nie pozbede bo skóra rozciągnięta... teraz przynajmniej jestem dumna z brzuszka i nie wstydzę się go a przed zajściem to mój największy kompleks... nawet kochanemu nie pozwalalam dotykać mimo że poznał mnie z takim brzuszkiem... ehhh...
-
Super brzuszki dziewczyny, a czy macie wrażenie, że Wam się lekko brzuszki obniżyły? Nie wiem czy sobie wkręcam, ale wydaje mi się, że lekko mój jest niżej.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Iwonkaaa wrote:Lanusia u Ciebie nie zostanie ślad po ciąży na brzuszku a ja znowu będę ubolewac nad swoim flakiem który był jużż po ciąży z córką i nigdy go się nie pozbede bo skóra rozciągnięta... teraz przynajmniej jestem dumna z brzuszka i nie wstydzę się go a przed zajściem to mój największy kompleks... nawet kochanemu nie pozwalalam dotykać mimo że poznał mnie z takim brzuszkiem... ehhh...
Kochana, każdy ma jakieś kompleksyTrzeba nauczyć sobie z nimi radzić. Ja może i nie mam po córce żadnego rozstępu (teraz też póki co nic nie widać) i brzuch miałam płaski OD RAZU po urodzeniu łożyska, ale całe życie męczę się z biustem 75A, który tylko na czas karmienia jest trochę większy...
Ty nad brzuszkiem naprawdę możesz popracować, myślę że jak już dojdziemy do siebie po porodzie to będzie jeden z głównych tematów na grupiewięc może przy odrobinie czasu i samozapału osiągniesz fajny efekt. A ja moich piersi nie zmienię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 17:14
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Kawuszka wrote:Super brzuszki dziewczyny, a czy macie wrażenie, że Wam się lekko brzuszki obniżyły? Nie wiem czy sobie wkręcam, ale wydaje mi się, że lekko mój jest niżej.
Ja tego wizualnie nie ocenię, ale chyba przedwczoraj martwiło mnie to, że mała wchodzi główką w kanał. Tylko że stwierdziłam to na podstawie objawów, a nie obserwacji brzuszka. Bardzo mocno uciskała mi na pęcherz, parła głową do dołu, miałam bóle w okolicy lędźwiowej i takie promieniujące do ud. Ale wczoraj już nie miałam takich odczuć, jakby się podniosła, więc to chyba jeszcze nie toWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 17:17
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyŚliczne brzuszki macie
Lanusia Lilianka jest przecudna! do schrupania :*
Dziewczyny trzymajcie mnie bo przed porodem trafie do więzienia za morderstwa!!!
Jak mnie mąż wkurw.... grrrrr aaaaaaa mam ochotę drzeć się!!!!
Zaczęliśmy sprzątać.. a że mamy dużą powierzchnie do sprzątania to każdy się czymś zajął... Po 2h męczarni położyłam się z twardym brzuchem i myślałam, że urodzę bo taka zmachana byłam.. a mój M. (nie wiem czy w żartach czy nie -to mało istotne) powiedział, że ledwo co 2 razy szmatką pomachałam... A ja nie dość że prY garach stałam.. robiłam obiad.. zmywarkę ogarnełam.. wyszorowałam kuchnieni łazienkę i starłam wszystkie kurze.. a on biedny odkurzył wykładzine i wymył podłogi(w łazience niedokładnie tak apropo) i wielce, że on się narobił a ja nie... ZAMORDUJE GO przysięgam!!! potem zaczął się śmiać, że co ja się tak denerwuje... Ojjjjjj będą ciche dni.. Nawet jak to był jego żarcik to nie był na miejscu i mnie wkurzył
Sorki ale musiałam sie wygadać.Lanusia93, ania0141, Larisa, jaskra, Dobson lubią tę wiadomość
-
Szotka wrote:Witajcie Mamusie
Ja wstałam o 6:20 standardowo na cukry, tabletkę i śniadanie... I jak tu sie wyspać. No ale noce przesypiam caluśkie bez wstawania na siusiu.
Super, ze juz marzec! Mimo ze na dworze kiepska pogoda, to na forum zacznie się robic gorąco! U mnie ciąża donoszone będzie dopiero 1.04, więc mi się marzec nie uśmiecha, zapisuje sie w kolejkę dopiero na kwiecień. Urodziny mam w marcu, ale na początku - zdecydowanie za wcześnie, więc prezent trzymam na urodziny męża w połowie kwietnia, albo na imieniny tydzien pózniej
Pytalyscie o kocyki - ja mam jeden kocyk grubszy, jeden cieńszy, jeden rożek bawełniany i chyba ze trzy kocyki zrobione własnoręcznie na szydełku, ale one raczej albo ozdobne, albo na lato, choc teraz robie taki troche większy - moze bedzie na zimniejsze dni
Miłego, bezskurczowego i bezbolesnego dnia!
I oczywiscie kciuki za wizyty, IP i szpitale, zeby wszystko było dobrze!, ja tez dziergam, teraz dla malej robie kocyk ale chyba nie dam rady go skonczyc przed porodem. Dlugo nie moglam zdecydowac sie na wzor, jeden zaczelam ale sprulam bo mi sie przestal podobac, teraz robie nowy ale marnie mi idzie ;/ Do tego puchna mi dlonie i duzo szybciej sie mecza ;(