Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szotka piękne!!!!
Znalazłam pizze rigga w zamrażalnikuwłaśnie się piecze
Na koniec dnia dzisiejszego myślę, że mogę sobie pozwolić na mały grzeszek
mi tego gbsa gin kazała sama pobrać - dała mi wymazówki. Dobrze, że w szpitalu to zrobili bo nie wiem jak dałabym radę. Ogólnie dostałam tez od nich poradnik dla mam co zabrać ze sobą, wyniki jakie, rzeczy itd. Jestem trochę przerażona bo moja gin np nie zleciła mi ponownie kiły, hbs czy hiv a w tym poradniku jest napisane że muszę mieć świeże wyniki ze sobą ....
Mała fika jak szalooonaniunia26 lubi tę wiadomość
-
niunia26 wrote:Hej
Powtarzałyście w 3 trym toksoplazmozę?Bo ja na początku ciąży miałam oba igg i igm ujemne i po ostatniej wizycie lekarz kazał mi zrobić to badanie ale na kartce napisał tylko igm i nie wiem czy się pomylił a jutro chciałam jechac do labo.
W przyszłym tyogdniu musze zrobić - po przeczytaniu tego poradnika:
hiv
hbs
wr
cmv
i na wizytę bo mam 9.03
morfologia
mocz
crp
YEEEEEEAH 200 zł jak NIC pójdzie na to! -
Siemcia! My po wizycie i serniku
Maleńka zdrowa, wszystkie przepływy prawidłowo, pomiary itp itd tez.Ważymy 2013g
ma śliczne długie nóżki i rączki ! I dziś pozowala rewelacyjnie - piękne zdjęcia i filmy
U mnie szyjka zamknięta,brak rozwarcia wiec wszystko okejwyniki tez dobre
Od przyszlego poniedzialku jade po L4
aaa i szew po CC pięknie trzyma wiec dalej zielone światło dla VBAC
Funky09, Straciatellaa, ania0141, Niuninka, Larisa, Aleksandrakili, jamniczakuchnia, dichlieb, mania, Endzis, Wilka, wiecznie, panda80, kamaaa, Dobson, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Ameiva pokaz, co Ty stworzyłas
Śliczne, szczególnie ten w zygzaki
Ja zakochałam się jakiś czas temu w tym wzorze :)to jest pierwszy kocyk jaki zrobilam dla synkapozniej byly jeszcze dwa robione tym samym wzorem dla córeczek moich koleżanek
i ten
jutro cykne fotke tego który aktualnie dla córci robie, tym razem juz wzór inny bo mi sie tamten juz nudziłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:48
Sunday, Straciatellaa, ania0141, Szotka, _Saszka_, mania, Endzis, wiecznie, Dobson, Niuninka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...
Nocka super ale rano obudziłam się na plecach z bólem brzucha... patrzę a moje dziecię wypiete na maksa z lewej strony brzucha tak ze ledwo skóra wytrzymuje i pomimo moich starań na przewrotke Misio dalej okupuje lewą stronę i mam takie mega bolace jajo...
Miłego dnia kochane:* -
Iwonka mój mały też wiecznie wypiety na maksa...ciekawe co oni tam robią?skórę ściąga z całego brzucha...tylko mój na maksa wypina się z prawej strony z lewej b.mało.tak jak już któraś z dziewczyn napisała mam wrażenie że te moje dziecie to ośmiornica bo jest z każdej strony ale to mega wypięcie jest zajebiaszcze-wielkości melona.ania0141
-
nick nieaktualny